Επισκέπτης
H Mάντσεστερ έχει την δυνατότερη έδρα της Πρεμιέρ με 70% περίπου ποσοστό νικών σε 300+ παιχνίδια, αναλογιστείτε ότι ο Γαύρος έχει γύρω στο 85% με τα μισά, τώρα μη μου ζητάτε μορ στοιχεία βαριέμαι να ψάχνω....
αυτα π αναφερεις ειναι ενας λογος που επαιξα αυτην την 2αδα ;)H Mάντσεστερ έχει την δυνατότερη έδρα της Πρεμιέρ με 70% περίπου ποσοστό νικών σε 300+ παιχνίδια, αναλογιστείτε ότι ο Γαύρος έχει γύρω στο 85% με τα μισά, τώρα μη μου ζητάτε μορ στοιχεία βαριέμαι να ψάχνω....
δεν παιζω τακτικαΒρε συμπέθερε τούτο εδώ δεν το έχεις δει τζάμπα είναι η εγγραφή κι άμεση έμπα να δεις, λες να κάθομαι να έχω χαρτί και μολύβι και να βγάζω στατιστικά???
Ξεφτίλες είναι εκεί στην sporting bet!!Τι στο διάολο οι σπαγγοραμένοι της Sportingbet ένα στοίχημα των 5.67Ε (έτσι για την πλάκα το έριξα) με απόδοση 1.571 το κας άουτ από 4.80 τώρα το ανέβασαν σε μισή ώρα στο 4.99
nick zdrinis => Ναι είχα άλλο παλιότερα με το ΚΙΝΟ, αλλά τώρα μετακόμισα.
καλησπερα 30000 χιλιαδες ευρω νικη Ολυμπιακος
Ταμείο όσοι το παίξατε !ΟΣΦΠ - ΑΕΚ ΟΒΕΡ 2,5 (2,60)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1 (1,65)
ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ 1 (1,45)
ΧΑΛ - ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΒΕΡ 1,5 (1,30)
Συνολική απόδοση 8
Ταμείο και χθες!Για σήμερα:
ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ - 1 (1.55)
ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΟΒΕΡ 1,5 (1.25)
ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΜΑΛΜΕ ΟΒΕΡ - 1,5 (1,25)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΕΒΙΛΛΗ - Χ2 (1,65)
Συνολική απόδοση: 4
Ρε γκαντέμηδες ματιάσατε τις μουνίτσες, η Μόνικα με την κωλάρα της στο 3ο σετ τραυματίστηκε η δικιά μας πάλι μαλακίστηκε, μου έρχεται να μπω Facebook και να την κράξω...Έπεται συνέχεια, παίζει το Μαράκι μας σε 40 λεπτά καθώς και η Μόνικα σε 2.5 ώρες!