rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 2.696
Απλα την βαθμολογεια κοιταξα και ειδα τα επομενα παιχνιδια δηλαδη αυτα που ξερει ολος ο κοσμος Η ΑΕΚ και το Χ πιστευω δεν ειναι ασχημο σαν Αποτελεσμα δεν την χαλαει αν πουμε οτι κερδιζει ο Παναθηναικος τα γιαννινα με χ Η ΑΕΚ θα ειναι 5 βαθμους μπροστα του Και 9 βαθμους Μπροστα απο τον ΠΑΟΚ αν πουμε οτι περναει τον Πανθρακικο ο ΠΑΟΚ.ωραια η αναλυση σου . θα μελετησω κ γω κ θα παιξω αναλογως και μακαρι να νικησει τουλαχιστο η αεκ -να στηριξουμε κ την ομαδα μας-
ποσοι ομως τα μελετανε ???Απλα την βαθμολογεια κοιταξα και ειδα τα επομενα παιχνιδια δηλαδη αυτα που ξερει ολος ο κοσμος
Πιστευω πολυς κοσμος διαβαζει η τουλαχιστον βλεπει τις βαθμολογιες και σκεφτεται βαση κινιτρου φορμας προιστοριας αλλα και παλι ταμειο δεν παμε εχει να κανει το στοιχημα με το Ποσο καθαρο μυαλο εχουμε και οχι τοσο με το διαβασμα ολοι διαβαζουν αυτοι που δεν διαβαζουν ειναι πιστευω οι περιστασιακοι παιχτες του στοιχηματος η αυτοι που παιζουν τις μεγαλες ομαδες στο τσου λου στο ουεφα χωρις να ξερουν τιποτα παιζοντας μονο την Φανελα τις μεγαλης ομαδας Εμεις ομως που ασχολουμαστε και καλα... Πρεπει να εχουμε εναν λογο παραπανω ξεροντας οτι ολα σπανε και οτι δεν υπαρχουν στανταρ να ψαχνουμε για το παιχνιδι μας με βαση την Αποδοση!!! γιατι το στοιχημα ειναι Αποδοση. Ενας ψαγμενος ειναι και ο Βετ ρανταπλαν απο πανω με τα χ του Αυτος εχει καταλαβει οτι το Στοιχημα ειναι αποδοση Και οχι το 1,10 1,20 1,30 Στατιστικα το Μονο αποδεκτο ειναι καλυτερο Η το παιξιμο μιας Μεγαλης ομαδας με μικρη αποδοση Αλλα το Αγχος πολυ πολυ μεγαλυτερο με αποτελεσμα αν φορτωσεις 1 η και 2 παιχνιδα με το παθος τους αγχους στο μυαλο μας να παμε κουβα για διακοπες αλλα στον υπνο μας και κουβά στο ξυπνιο μαςποσοι ομως τα μελετανε ???
καλημερα αδελφακι μου...καλημερα εδω ειπα να πω ενα τραγουδακι για μια πρωην μου γκομενα
καλησπερα αδερφε μου ΥΓ.. το Διαβασα απο εδω το διαβασα απο εκει το σκεφτηκα να το παιξω Μονο Αποδεκτο κανα 50 ευρω αλλα αλλαξα γνωμη γιατι την εφαγα την προηγουμενη φορα με το αυστραλεζικο παιχνιδι Για το παιχνιδι Τσβολε-Ντεγκρααφσπ για οβερ και γκολ-γκολ μαζι. Αλλα ειπα μεσα μου οτι το στοιχημα ειναι αποδοση να βαλεις ας πουμε 50 ευρω σκετο οβερ επι 1,57 θα με κοροιδευω μεσα μου δεν αξιζει τεσπα απο ολες τις μεριες αυτο το παιχνιδι το βλεπω οβερ και γκολ-γκολ Μιλαμε για παιχνιδι Ολλανδιας παντα . Αν παιξουν σαν ελληνες δεν ξερω Τεσπα δεν το επαιξα ετσι για οποιον θα ηθελε κανα οβερακι να συμπληρωσει σε κανα παραλι αλλα στο χαλαρο με πολλες ομαδες ΥΓ.. 2 Αρχισε και η ιρλανδια που καμια σχεση δεν εχει με την Αγγλια Δηλαδη τα φαβορι οι καλες ομαδες ειναι καλες ομαδες Οπως πχ η Νταλντακ μεσα στην Μπρει σημερα Απο οσα ειδα με τα φιλικα των Ιρλανδων (εδω να πω οτι γουσταρω ιρλανδια γενικα και παρακολουθω ασχετως αν παιζω η οχι τις ομαδες στο στοιχημα ) Οτι οι Κορκ και Νταλντακ θα πρωταγωνιστησουν οχι μονο απο τα φιλικα αλλα και σαν διαισθηση τεσπα 1 αγωνιστικη παντως εχθες η σεντ πατρικς τον ενταξει η Νταλντακ καμια σχεση αλλα σε ολα τα παιχνιδια πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι θα το επαιζα 1 ημιχρονο 2 τελικο μαλλον θα το πω σε εναν κολλητο που παιζει συναιχεια αντροπες και σε εσαςκαλημερα αδελφακι μου...
καλησπερα. εκανα καποιες εξετασεις ας σας τις πω αν ξερει καποιος να μας πει κατι
Σακχαρο 82
Ουρια 25
Κρεατινινη 0,47
Ουρικο Οξυ 4,8
Τρυγλυκεριδια 64
Χολιστερινη hdl 74
χολιστερινη ldl 83
Αθηρωματικος δεικτης 2.3
Sgot 24
sgpt 20
γ-GT 10
LDH 145
CPK 83,4
Φωσφαταση αλκαλικη 54
Χολερυθρινη ολικη 0,91
Χολερυθρινη άμεσος 0,33
χολερυθρινη έμμεσος 0,58
Αμυλαση 79
5"14 λευκα αιμοσφαιρια
4"37 ερυθρα αιμοσφαιρια
13"4 αιμοσφαιρινη
αιματοκριτης 41,2
μεσος ογκος ερυθρων 94.1
μεση περιεκτικοτης Hb 30.7
Mεση συγκεντρωση Hb 32.6
Aimoπεταλια 179
Λεμφοκυτταρα 37.8
αν ξερει να με πει καποιος τι παιζει για ναμ ην παω στον γιατρο
Τις εξετασεις τις εκανα απο μονος μου γιαυτο για να ξερω που βρισκομαι
καμια 20αρια ψυχες . το βρηκα ??? ;)ομαδα ποδοσφαιρου β τοπικου ερασιτεχνικου(τελευταια κατηγορια ποιο κατω δεν εχει) διοργανωσε χορο.. Ποσα ατομα πηγαν στον χορο?? το χωριο εχει 1700 κατοικους
1 ατομο πηγε στον χορο τις ομαδας . Αν εξαιρεσουμε το διοικητικο συμβουλιο τις ομαδας νικ υγ το ξερω για τις τιμες στις εξετασεις ειναι διπλα απλα ειπα να παρω μια γνωμη τζαμπε αν ηξερε καποιος κατι ακομακαμια 20αρια ψυχες . το βρηκα ??? ;)