Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλημερα αλανια καλο στοιχηματικο 3ημερο να εχουμε

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μετα απο καιρο που ειχα να παιξω στοιχημα επαιξα μια 2αδα τον περασμενη σουκου
το κουπονι μου φανηκε πολυ δυσκολο με το ζορι εκανα αυτο το μικρο παρολι :-
περσι ευρισκα ποιο ευκολα παιχνιδια . δυσκολεψε το ποδοσφαιρο η ειναι ιδεα μου  :idiot:
ενταξει η αγγλια δεν παιζεται λιαν απροβλεπτη

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
νικ το στοιχημα ειναι παιχνιδι αποδοσεων  :) οταν σε δινει ο μπουκ μεικερ την γιουβεντους μεσα στην φροζινονε που καιγεται να σωθει και εκανε μια νικη ψυχολογιας το 2πλο 1,15 τι να παιξουμε εμεις απο την μερια μας :) εχουν μαμησει :) τα φαβορι :grin: οι μπουκ μεικερ . Τα εχουν ξεφτιλισει σε βαζουν να παιζεις ομαδες που ειναι μαζι πανω κατω στην ποιοτητα αρα 3τριπλη τις τριπλης :) Αντε.. Και να παιξεις ενα :) φαβορι 2 :) και 3 :) μαζι :grin: δεν θα παρεις τιποτα :grin: θα πρεπει να βαλεις πολλα λεφτα :sunglasses: αλλα και εκει ειναι 3 ομαδες :grin: οι πιθανοτιτες ειναι υπερ τους και κυριος το αγχος.... σε 3 φαβορι :) αν φορτωσει καποιος :grin:  :) :) Οποτε ερχομαστε παλι στην λογικη οτι το στοιχημα ειναι αποδοση... με λιγα λεφτα για πολυ περισοτερα χανουμε συνεχεια γιατι παιζουμε και πολλες ομαδες παιζει ρολο :) και αυτο :grin: αλλα υπομονη δεν εχουμε :) θελει υπομονη και προσπαθεια  :) :) Και οι μπουκ χανουν οταν απο την μερια μας δεν εχουμε αγχος :) απληστια :) ανυπομονισια :) θελει προσπαθεια οι μπουκ μεικερ προσπαθουν και δουλευουν 24 ωρες την ημερα με προγραματιστες στατιστικολογους κουμπιουτερ κολοσοι δεδομενα  του μουνιου το πανυγιρι με λιγα λογια απο προετιμασια οι μπουκ μεικερ  αυτοι εχουν δεκαδες μυαλα μαζεμενα και εμεις μονοι μας αυτοι δουλευουν για να εχουν μονο κερδος εμεις νομιζοντας οτι θα κερδισουμε τεσπα  :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
νικ το στοιχημα ειναι παιχνιδι αποδοσεων  :) οταν σε δινει ο μπουκ μεικερ την γιουβεντους μεσα στην φροζινονε που καιγεται να σωθει και εκανε μια νικη ψυχολογιας το 2πλο 1,15 τι να παιξουμε εμεις απο την μερια μας :) εχουν μαμησει :) τα φαβορι :grin: οι μπουκ μεικερ . Τα εχουν ξεφτιλισει σε βαζουν να παιζεις ομαδες που ειναι μαζι πανω κατω στην ποιοτητα αρα 3τριπλη τις τριπλης :) Αντε.. Και να παιξεις ενα :) φαβορι 2 :) και 3 :) μαζι :grin: δεν θα παρεις τιποτα :grin: θα πρεπει να βαλεις πολλα λεφτα :sunglasses: αλλα και εκει ειναι 3 ομαδες :grin: οι πιθανοτιτες ειναι υπερ τους και κυριος το αγχος.... σε 3 φαβορι :) αν φορτωσει καποιος :grin:  :) :) Οποτε ερχομαστε παλι στην λογικη οτι το στοιχημα ειναι αποδοση... με λιγα λεφτα για πολυ περισοτερα χανουμε συνεχεια γιατι παιζουμε και πολλες ομαδες παιζει ρολο :) και αυτο :grin: αλλα υπομονη δεν εχουμε :) θελει υπομονη και προσπαθεια  :) :) Και οι μπουκ χανουν οταν απο την μερια μας δεν εχουμε αγχος :) απληστια :) ανυπομονισια :) θελει προσπαθεια οι μπουκ μεικερ προσπαθουν και δουλευουν 24 ωρες την ημερα με προγραματιστες στατιστικολογους κουμπιουτερ κολοσοι δεδομενα  του μουνιου το πανυγιρι με λιγα λογια απο προετιμασια οι μπουκ μεικερ  αυτοι εχουν δεκαδες μυαλα μαζεμενα και εμεις μονοι μας αυτοι δουλευουν για να εχουν μονο κερδος εμεις νομιζοντας οτι θα κερδισουμε τεσπα  :)

οντως το 1,15 ειναι καπως μικρο κ  θα πρεπει να το παιξεις 3αδα . η τελευταια φραση σουπερ  :grin: 
εγω εχω διαβασει για δυνατους παιχτες που κερδιζουν στο στοιχημα αλλα ειναι ελαχιστοι

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
X - Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου
Μάλαγα - Χετάφε
@ 2.08
ΣΤΟΙΧΗΜΑ3,00 €
ΚΕΡΔΟΣ6,24 €

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Σέλμπουρν v Ντούνταλκ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 05/02/2016 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Σύνολο:  1,12 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  5,04  

:rockon:

:orchestra:

1 Ναι Μπελενένσες v Μπενφίκα
(Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο) 05/02/2016 Κανένα 5.50 Ανοικτό
Σύνολο:  0,68 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  3,74 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
1 Over 1.5 Μπάνφιλντ v Χιμνάσια Λα Πλάτα
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 05/02/2016 Κανένα 3.50 Ανοικτό

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φόρτωσα στο διπλό της ΖΑΚΑΤΕΠΕΚ 1948 :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για αυριο ξεκιναω με ενα παρα πολυ δυνατο ΑΣΣΟ του παναθηναικου με 1.50 stoiximan

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για αυριο ξεκιναω με ενα παρα πολυ δυνατο ΑΣΣΟ του παναθηναικου με 1.50 stoiximan
URL]] :headbang3:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οτι προτασεις εχουν αλλοι ας τις καταθεσουν παντως λιγο δυσκολο το προγραμμα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
1 Αστέρας Τρίπολης Πλατανιάς v Αστέρας Τρίπολης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/02/2016 Κανένα 3.50 Ανοικτό
2 Πανθρακικός Λεβαδειακός v Πανθρακικός
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/02/2016 Κανένα 5.25 Ανοικτό
3 Φιορεντίνα Μπολόνια v Φιορεντίνα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/02/2016 Κανένα 2.00 Ανοικτό
4 Τζένοα Τζένοα v Λάτσιο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 06/02/2016 Κανένα 2.62 Ανοικτό

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Καλησπερα :) ας πω την ταπεινη μου γνωμη για την λεστερ. η για να το πω καλυτερα για τους Μπουκ μεικερ. Λοιπον :) ως επι το πλειστον στην αγγλια εδρευουν οι μεγαλυτεροι μπουκ μεικερ του πλανητη και φυσικα ειναι αγγλοι μπουκ μεικερ :) :grin: :grin: Για μενα  προσωπικα ειναι και το πιο στημενο πρωταθλημα στον Πλανητη καθορισμενο απο την Πρεμιερ μεχρι την 18 ερασιτεχνικη κατηγορια αγγλιας στημενα τα παντα απο τους μπουκ μεικερ :) Τωρα παμε στο θεμα τις λεστερ.. Η αγγλια σε θεμα διακρισεων με την Εθνικη τους Ομαδα ειναι στον πατο πιο κατω δεν παει. Και οι ομαδες τους στον θεσμο της ευρωπης τσαμπιονς λινγκ και κυπελλο ουεφα ειναι πιο κατω και απο τον πατο :) Κατι επρεπε να γινει για να τραβηξουν τα βλεματα στην Αγγλια οι Μπουκ Μεικερ Αγγλοι.. Τι.. να κανουν μια ομαδα τις πουτσας :grin: να ειναι πρωτη για να δειξουν οτι το πρωταθλημα τους ειναι απροοπτο και συναρπαστικο καναν την λεστερ :) Εδω και ολοι στον Πλανητη φιλοι του ποδοσφαιρου λενε οοοο η λεστερ αυτα δεν γινονται ρε φουστη μου δεν ειναι δυνατον. Και ετσι αυτο το πρωταθλημα που ειναι πιο στημενο και απο τα στημενα να τραβηξει την προσοχη του κοσμου ολου για το επιτευγμα  μιας μικρης ομαδας απεναντι στα θηρια . Τεσπα μην σας κουραζω και αλλο :) Ο αλλος απο την  6 κατηγορια αγγλια ειναι 1 σκορερ στην Α εθνικη αυτα δεν γινονται ουτε σε βιβλια του ιουλιου βερν :) ΥΓ.. Εκφραζω καθαρα την προσωπικη μου γνωμη :) ΥΓ2.. Το πιο καθαρο πρωταθλημα στον Πλανητη ειναι Η αυστραλια με τα δικα μου γαλαζοπρασινα ματακια προσωπικη γνωμη παλι.. :grin: :grin:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Καλησπερα :) ας πω την ταπεινη μου γνωμη για την λεστερ. η για να το πω καλυτερα για τους Μπουκ μεικερ. Λοιπον :) ως επι το πλειστον στην αγγλια εδρευουν οι μεγαλυτεροι μπουκ μεικερ του πλανητη και φυσικα ειναι αγγλοι μπουκ μεικερ :) :grin: :grin: Για μενα  προσωπικα ειναι και το πιο στημενο πρωταθλημα στον Πλανητη καθορισμενο απο την Πρεμιερ μεχρι την 18 ερασιτεχνικη κατηγορια αγγλιας στημενα τα παντα απο τους μπουκ μεικερ :) Τωρα παμε στο θεμα τις λεστερ.. Η αγγλια σε θεμα διακρισεων με την Εθνικη τους Ομαδα ειναι στον πατο πιο κατω δεν παει. Και οι ομαδες τους στον θεσμο της ευρωπης τσαμπιονς λινγκ και κυπελλο ουεφα ειναι πιο κατω και απο τον πατο :) Κατι επρεπε να γινει για να τραβηξουν τα βλεματα στην Αγγλια οι Μπουκ Μεικερ Αγγλοι.. Τι.. να κανουν μια ομαδα τις πουτσας :grin: να ειναι πρωτη για να δειξουν οτι το πρωταθλημα τους ειναι απροοπτο και συναρπαστικο καναν την λεστερ :) Εδω και ολοι στον Πλανητη φιλοι του ποδοσφαιρου λενε οοοο η λεστερ αυτα δεν γινονται ρε φουστη μου δεν ειναι δυνατον. Και ετσι αυτο το πρωταθλημα που ειναι πιο στημενο και απο τα στημενα να τραβηξει την προσοχη του κοσμου ολου για το επιτευμα μιας μικρης ομαδας απεναντι στα θηρια . Τεσπα μην σας κουραζω και αλλο :) Ο αλλος απο την  6 κατηγορια αγγλια ειναι 1 σκορερ στην Α εθνικη αυτα δεν γινονται ουτε σε βιβλια του ιουλιου βερν :) ΥΓ.. Εκφραζω καθαρα την προσωπικη μου γνωμη :)

λες σωστα το νοημα αλλα με λιιιιιιιγη υπερβολη χεχε

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Λεόν - Αποτέλεσμα (90 λεπτά)
Λεόν - Μονάρκας
@ 1.97
Over (Handicap: +2.5) - Γκολ Over/Under
Γουέλινγκτον Φοίνιξ - Περθ Γκλόρι
@ 1.615
Δυάδα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
λες σωστα το νοημα αλλα με λιιιιιιιγη υπερβολη χεχε
ναι οταν μιλας πολυ φευγει και η υπερβολη :) το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν αλλα δεν μπορουσα να το πω με λιγα λογια :grin: καμια φορα και πολλα να λες αν ειναι σωστα και εχεις επιχειρηματα δεν ειναι ματαια αυτα που λες :) βεβαια δεν εχω αποδειξεις αλλα .. Τοσα χρονια με το στοιχημα και να μην υπαρχει λογικοτητα στην αγγλια δεν ειναι λογικο  :grin: κατι συμβαινει δεν ειναι νορμαλ κατι θα σκεφτεις γιαυτο... Ειμαστε ανθρωποι επειδη σκεφτομαστε :grin:  αρα υπαρχουμε :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
σημερα εχω σημειο αχαστο παιδια για πολυ φορτωμα

Stories

Νέο!

Stories