χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 606
Αστον Βιλα-Γουεστ Χαμ 1 ημιχρονο 1 τελικο, Λιβερπουλ-Λεστερ Χ, Σουονσι-Γουεστ Μπρομ 2.
2-0 θα το γυρισει η γιουναιτεντ
kalhspera σε ολους ssgt απλα δεν πρεπει να παιζουμε αγγλια ο ελληνας στο dna του το εχει να παιζει παιχνιδια σταρατα και οχι <ανωμαλα -κυκλοθυμικα > δηλαδη τις αγγλιας Δηλαδη αδερφε παιξε Ιταλια παιξε ελλαδα προσωπικη μου γνωμη αν παιζεις μονα αποδεκτα που απο οτι φαινεται παιζεις Πανε στην Ιταλια Ελλαδα κτλ πολυ Λιγο Τουρκια αλλα δεν εχει μπεσα οχι πολλα πολλα. η αγγλια δεν ειναι για τον ελληνα εδω οι ιδιοι οι αγγλοι εχουν παει αμετρητους κουβαδες με την αγγλια δηλαδη δεν μπορουν αυτοι να σταυρωσουν παιχνιδι θα πιασουμε εμεις δες τους στοιχηματογραφιαδες τους ελληνες τους ειδικους με την αγγλια τους εχει φαει ο κουβας δεν αγαπιεται η αγγλια στοιχηματικα δεν υπαρχει αισθηση αντιληψη μπορει να πας καποιες φορες ταμειο αλλα θα στα παρει στην 10τη δεν αξιζει. Χαλαμε και στεναχωραμε την ψυχουλα μας με την αγγλια αυταπολυ στησιμο η αγγλια
καλημερα αρε πατριδα ελλαδα μας εφαγαν τα ξενα λοιπον για το κινο λιγα λογια. Παιζει εχθες καποιος στο κινο 50 κληρωσεις 9 νουμερα τα ιδια Με το που σταματανε οι κληρωσεις του τα 9 νουμερα. Στην αμεσως επομενη κληρωση βγαζει τα 9 νουμερα που ειχε παιξει ο μαγκας 50 συνεχωμενες κληρωσεις . Παμε τωρα να σας πω τι με ειπε ενας μαθηματικος ιδιοφυια με 4500 πτυχια με λεει για το κινο.... Αν μπορουσαμε να παμε μπροστα στον χρονο και βλεπαμε τις μελοντικες κληρωσεις και γυρνουσαμε πισω και παιζαμε τα νουμερα παλι δεν θα πιαναμε τιποτα
hi οπως εκανα παλια στο mrc σε γυναικεια νικ μπας και το βαλουμε Μολις εκανα ενεση στον κωλο για αλλεργια πονος μαμησετα τεσπα Μολις εβαλα paysafe μεσα και ειδα 25 ευρω μπονους αυτο με την μαν γιου τσελσι τις φουτσας το μπονους ειναι αυτο το 25ευρω
Καλημερα τι να σου πω ο καθενας οπως καταλαβαινει Παντως αυτο το πραγμα με το να παιζεις 10- 20- κληρωσεις τα ιδια νουμερα και πολλες παραπανω (παιδια αλλοι παιζουν τα ιδια νουμερα ολη την ημερα 30 μερες τον μηνα το ξερω ιδιοις ομμασι ενταξει αυτοι ξερουν πως την βγαζουν περα υγεια να εχουν ) και στην αμεσως επομενη κληρωση να σε βγαζει τα νουμερα σου αν οχι ολα αλλα πχ στα 7 τα 6 στα 9 τα 8 αλλα και τα ιδια τα νουμερα σου οπως αυτο με τον φιλο εχθες 9 στα 9 που επαιζε ακομα και ο προποτζης μου ειχε παιξει 9 νουμερα με 1 ευρω την κληρωση καμια 20 κληρωσεις και με το που σταματησε στην αμεσως επομενη τα εβγαλε αυτονου η σπλινα εχει σπασει του προποτζη μου και ενταξει το πηρε ωραια ο χθεσινος <τρελαθηκε> Τεσπα θα πω και κατι αλλο που με ειπε ο μαθηματικος.. γνωστος μου (δεν μπορω να κανω παρεα μαζι του γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα και γιατι ειναι καλο παιδι εμεις ειμαστε κουμαρτζιδες μεσα στην αμαρτια μπουρδελιαριδες αλλη αμαρτια ) Με λεει μην παιζεις τιποτα απο τζογο τον ειχα βαλει 1 φορα μεσα στο προποτζηδικο και μονο που δεν εβγαλε σπυρια στοιχημα με ειπε αφου δεν μπορω να γλιτωσω απο αυτο το παθος παιξε αλλα με εγκρατεια και συνεση βασικα για το στοιχημα με ειπε οτι μονο αν ηταν 100% κερδισμενος σε ενα παιχνιδι να επαιζα τεσπα αυταΆρα κοινώς να μην το ακουμπάμε το συγκεκριμένο άθλημα?