χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
Προσωπικa την Αyστραλια την παιζω στο live onlyπαιξε σε συστημα 3-4-5 οπαπ ή δυαδες στην 365 5 παιχνιδια ολα οβ1.5 ή οβ2.5 ημιχρονο
Προσωπικa την Αyστραλια την παιζω στο live onlyπαιξε σε συστημα 3-4-5 οπαπ ή δυαδες στην 365 5 παιχνιδια ολα οβ1.5 ή οβ2.5 ημιχρονο
Έγινα μέλος στην bet365 και μου ζητάνε επαλήθευση στοιχείων και έγγραφα και ιστορίες για να μπορώ να κάνω ανάληψη λέει
Να πάνε να γαμηθούνε. Σε όλα τα online betting sites πχ stoiximan ισχύουν οι ίδιες μαλακίες? Θέλουν να τους ανεβάσεις πικ επίσημη από ταυτότητα κλπ?
σε ολες και 365 και stoiximan και αλλες...αν τα εχεις κανει δεν χρειαζεται 2η φοραΈγινα μέλος στην bet365 και μου ζητάνε επαλήθευση στοιχείων και έγγραφα και ιστορίες για να μπορώ να κάνω ανάληψη λέει
Να πάνε να γαμηθούνε. Σε όλα τα online betting sites πχ stoiximan ισχύουν οι ίδιες μαλακίες? Θέλουν να τους ανεβάσεις πικ επίσημη από ταυτότητα κλπ?
Έγινα μέλος στην bet365 και μου ζητάνε επαλήθευση στοιχείων και έγγραφα και ιστορίες για να μπορώ να κάνω ανάληψη λέει
αναγκαιο "κακο"....σκαναρεις ταυτοτητα, ή διαβατηριο, ή διπλωμα για ταυτοποιηση λογαριασμουΈγινα μέλος στην bet365 και μου ζητάνε επαλήθευση στοιχείων και έγγραφα και ιστορίες για να μπορώ να κάνω ανάληψη λέει
καλημερα . τσαμπιονσ λινγκ Γυναικων 6 το απογευμα ΠΑΟΚ Γυναικες- Ερεμπρο Γυναικες στην Τουμπα. ο ΑΣΣΟς 10.00 Αποδοση τον επαιξα κατι ψιλα
αναγκαιο "κακο"....σκαναρεις ταυτοτητα, ή διαβατηριο, ή διπλωμα για ταυτοποιηση λογαριασμου
και για επικυρωση της καρτας καταθεσης (αυτο για αναληψεις ανω των 800) αναλυτικη κατασταση κινησεων καρτας του τελευταιου τριμηνου (αν εχεις ebanking συνδεδεμενο με την καρτα σου, το κανεις και μονος σου -τα σωζεις σε pdf και τα στελνεις)....βεβαια αν εχεις κερδος ανω των 800 πχ 1500 και θες να τα τραβηξεις, μπορεις να τα σπασεις σε 2 ποσα κατω των 800 και εισαι κομπλε ;)
παω και εγω
αναγκαιο "κακο"....σκαναρεις ταυτοτητα, ή διαβατηριο, ή διπλωμα για ταυτοποιηση λογαριασμου
και για επικυρωση της καρτας καταθεσης (αυτο για αναληψεις ανω των 800) αναλυτικη κατασταση κινησεων καρτας του τελευταιου τριμηνου (αν εχεις ebanking συνδεδεμενο με την καρτα σου, το κανεις και μονος σου -τα σωζεις σε pdf και τα στελνεις)....βεβαια αν εχεις κερδος ανω των 800 πχ 1500 και θες να τα τραβηξεις, μπορεις να τα σπασεις σε 2 ποσα κατω των 800 και εισαι κομπλε ;)
Ε παρε ενα πολυμηχανημα ρε τυπε φθηνα ειναι,βρισκεις καλο και με 70 ευρακια.Επειδή δεν έχω σκάνερ τους κάνει και η φωτογραφία από αντίγραφο ταυτότητας? Θέλει και κάτι άλλες παπαριές για πιστοποίηση διεύθυνσης κλπ.
αν ειναι διακριτα τα στοιχεια σου, νομιζω πως δεν θα υπαρχει προβλημα....Επειδή δεν έχω σκάνερ τους κάνει και η φωτογραφία από αντίγραφο ταυτότητας? Θέλει και κάτι άλλες παπαριές για πιστοποίηση διεύθυνσης κλπ.
καλησπερα. Σημερα παρακολουθουσα τα γκολ του σεμπαστιαν τζιοβινγκο στο γιου τιουμπ στο προποτζηδικο και λεω για μια δοση αξιζει τα λεφτα του για την Αμερικη πηγε σε ηλικια 27 σε Μια ακρως παραγωγικη ηλικια για το ποδοσφαιρο εχει βαλει 22-23 γκολ στο πρωταθλημα χαλαλι τα λεφτα του σαν ποδοσφαιριστης ειναι 1 κλαση κατω απο τους Τοπ που παιζουν στην ευρωπη αλλα σε ακρως αποδοτικη ηλικια. Ενας φιλος με λεει εχασα 1000 ευρω για το 2πλο τις νιουγιορκ σιτι λεμε εχει βιγια λαμπαρντ και δεν συμμαζευεται πιρλο μηλο φυλο εκλεινα με αυτο το παιχνιδι με ειπε. Του λεω οσο κανουν αυτοι και οι 3 αξιζει παραπανω ο τζιβινγκο γιατι αυτος πηγε στα φορτε του αυτοι για ενσημα Και τωρα το Τοροντο θα μπει και στους τελικους νομιζω αλλη μια νικη θελει που παιζει στην εδρα του αλλα εχει 2 αγωνες στην εδρα του συνεχωμενουςΤαγματάρχη όπως λέει κι ο Χρήστος εγκράτεια κι υπομονή..
Καλό το διπλό της ΝΥC. Είναι σε καλή φόρμα και θα πρότεινα και οβερ 1.5 οβερ 2.5 γκολ φιλοξενούμενης..
Κάπως αργά ξύπνησαν για τα πλέι οφς αλλά να δικαιολογήσουν και τα φράγκα που πήραν και ξόδεψαν σε σοπινγκ και πουτάνες η κλικα των λαμπαρντ και βίγια.. Για πολλούς μπούκηδες ένα χαλαρό Χ, θα πάω όμως με την ποιότητα που όπως και να χει πρέπει να φανεί ;)