Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 506
Ευχαριστώ φίλε, κι εσύ ότι παίξεις..καλη επιτυχια...
Ευχαριστώ φίλε, κι εσύ ότι παίξεις..καλη επιτυχια...
Ταμείο:106,41 μονάδες.Ταμειο: 102.46 μοναδες
Πονταρισμα: 10 μοναδες
Φίλε η Λίβερπουλ είναι κωλοομάδα και αξίζει να την παίζεις μόνο κόντρα. Μακάρι να κερδίσει βέβαια σήμερα γιατί το 'παιξες, αλλά έτσι πιστεύω ρε γμτ.
εγώ θα πάιξω μόνο Χακα και Λιβερπουλ σήμερα
το επαιξες η ακουσες τον μαλακομαστερ?Εσείς να δείτε πόσα θα μαζέψετε τη μεθεπόμενη αγωνιστική.
οντως κι εγω το σκεφτομαι....αλλα λεω να ρισκαρω εστω για τελευταια φορα.... η σιον για τον μπεουκλα ειναι αλλα με προβληματιζει λιγο που η λιβερπουλ παιζει την κυριακη με την εβερτον (τοπικο ντερμπακι γαρ)Φίλε η Λίβερπουλ είναι κωλοομάδα και αξίζει να την παίζεις μόνο κόντρα. Μακάρι να κερδίσει βέβαια σήμερα γιατί το 'παιξες, αλλά έτσι πιστεύω ρε γμτ.
Σιγουρο δεν υπαρχει τιποτα...απλως γκολ γκολ αλκμααρ και παρτιζαν... D και αγιαξ 2.
Φίλε όχι και κωλοομάδα η ομάδα ρε φίλε. 1 (άσσος)Φίλε η Λίβερπουλ είναι κωλοομάδα και αξίζει να την παίζεις μόνο κόντρα. Μακάρι να κερδίσει βέβαια σήμερα γιατί το 'παιξες, αλλά έτσι πιστεύω ρε γμτ.
καλησπερα σε ολους για το σαββατο εχω ενα καλο οβερακιΣιγουρο δεν υπαρχει τιποτα...απλως γκολ γκολ αλκμααρ και παρτιζαν... D και αγιαξ 2.
η τριαδα με τα γκολ γκολ εγινε...να δουμε και τα σημεια θα βγαλουμε και αυτη τη τριαδα...φλωρεντια ναπολι σελτικ νικες ...και παρτιζαν αλκμααρ μονακο γκολ γκολ...
η τριαδα με τα γκολ γκολ εγινε...να δουμε και τα σημεια θα βγαλουμε και αυτη τριαδα...
ετσι κανει η εταιρια . σκληρη με τους παιχτεςκαλησπερα ενας φιλος μου που παιζει μονο στον Οπαπ αλλα ειναι μανιωδης με το στοιχημα στο θεμα οτι ανοιγει 10 παραθυρα και βλεπει οτι παιχνιδι εχει παιξει κτλ Τα παντα δεν του φευγει ουτε το φαλτσο τις μπαλας που σουταρει ο παιχτης. Ειχε 0,1 λεπτο στην βετ365 εδω και 3 χρονια χωρις να παιξει και να βαλει λεφτα απλα για να βλεπει τους αγωνες και η βετ365 τον φρακαρε εχθες τον λογαριασμο με λεει δωσμου τον κωδικο σου να βλεπω τους αγωνες του λεω τσουπ δεν εχει