You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
απαγορευεται στο καραισκακη το πεναλτυ κατα του ολυμπιακου οταν το ματς ειναι στο 1-0 τοσα χρονια δενξ το εχεις μαθει παλι αδικηθηκανA ρε μελμπεργκ σεντερμπακαρα....
Και αλλο πεναλτι που στο πνιξαν
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ευκολα η δυσκολα το διπλο θα βγει... αλλα με το 1,35 του οπαπ τι να το κανεις?λετε να το βγαλει ο βρωμοβαζελος το διπλο?
ε δεν βαζω διφραγκα ρε αρχοντα. θα δειξει.Ευκολα η δυσκολα το διπλο θα βγει... αλλα με το 1,35 του οπαπ τι να το κανεις?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πολυ καλο το σ/κ...
απο ελλαδα τα πιασα ολα(παοκ,καβαλα,παο απο ημιχορνο,οσφπ απο ημιχορνο) εκτος απο το οβερ της αεκ,το δελτιο του οποιου ηταν χαμενο απο την πουτανα τη χερτα ετσι και αλλιως...
απο τα ξενα μπενφικα και λατσιο του γαττου πληρωσαν
ερχεται τσαμπιονι τωρα μεσ'τη'βδομαδα να δουμε τι θα δουμε..
απο ελλαδα τα πιασα ολα(παοκ,καβαλα,παο απο ημιχορνο,οσφπ απο ημιχορνο) εκτος απο το οβερ της αεκ,το δελτιο του οποιου ηταν χαμενο απο την πουτανα τη χερτα ετσι και αλλιως...
απο τα ξενα μπενφικα και λατσιο του γαττου πληρωσαν
ερχεται τσαμπιονι τωρα μεσ'τη'βδομαδα να δουμε τι θα δουμε..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ε ναι,εγω την επαιξα(τη μπενφικα )..για αυτο ειπα <<λατσιο του γαττου>> ;)Δεν έπαιξα εγώ καμμιά Μπενφίκα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην αρχίσεις να κλείνεις κι εσύ το ματάκι!ε ναι,εγω την επαιξα(τη μπενφικα )..για αυτο ειπα <<λατσιο του γαττου>> ;)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ειναι μεσα το θεριο για αυτο!!Μην αρχίσεις να κλείνεις κι εσύ το ματάκι!
Επισκέπτης
ε ναι,εγω την επαιξα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το διευκρινιζω αλλα τεχνιεντως και προς καλλιεργεια εντυπωσεων περιορισες το ποστ!!
υ.γ.κανα νεο απο μπουλ??μην επεσε στη λιμνη??
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έπαιξες την Σίτι ξερό διπλό ρε θηρίο?καιρος ηταν....Σιτυ,Κατανια,Βαζελος...ισοσκελισαμε τον προυπολογισμο.....
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Όπως είχα πει ο ΠΑΟΚ στο 2 ήταν πολλή καλή απόδοση κ βγήκε εύκολα, δυστυχώς δεν μπορούσα να το παίξω μονό, κι έχασα τη Χέρτα από νωρίς (την οποία έπαιξα όχι μόνο γιατί είχε τεράστιο κίνητρο απέναντι στη βολεμένη Χοφενχάιμ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά κι επειδή η Χοφε είχε κ 4 συνεχόνες ήττες εκτός έδρας), κ μετά περίμενα τη δυάδα με τη Βόλφσμπουργκ διπλό ημίχρονο..
Η Νυρεμβέργη προερχόνταν από 8 συνεχόμενες ήττες (!!!) κ στις 6 τελευταίες έχανε απ' το ημίχρονο(!), μάλιστα στα 6 απ' τα 8 είχε φάει πάνω από 3 γκολ..!
Η Βόλφσμπουργκ πάλι έβαλε 4 γκολ στη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη, ήταν σε φόρμα κ το παιχνίδι ήταν γειτονικό..
Οπότε η λογική έλεγε διπλό από ημίχρονο κ over..
Τελικά η Βόλφσμπουργκ νίκησε, αλλά τελικά με το φτωχό 0-1 κ με ημίχρονο Χ..
Έπρεπε να παίξω ΠΑΟΚ 2 , κ Βόλφσμπουργκ 2 τελικό κ τώρα θα 'μουν κερδισμένος, αλλά το 1,80 μου φάνηκε λίγο γαμώτο..!
Η Νυρεμβέργη προερχόνταν από 8 συνεχόμενες ήττες (!!!) κ στις 6 τελευταίες έχανε απ' το ημίχρονο(!), μάλιστα στα 6 απ' τα 8 είχε φάει πάνω από 3 γκολ..!
Η Βόλφσμπουργκ πάλι έβαλε 4 γκολ στη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη, ήταν σε φόρμα κ το παιχνίδι ήταν γειτονικό..
Οπότε η λογική έλεγε διπλό από ημίχρονο κ over..
Τελικά η Βόλφσμπουργκ νίκησε, αλλά τελικά με το φτωχό 0-1 κ με ημίχρονο Χ..
Έπρεπε να παίξω ΠΑΟΚ 2 , κ Βόλφσμπουργκ 2 τελικό κ τώρα θα 'μουν κερδισμένος, αλλά το 1,80 μου φάνηκε λίγο γαμώτο..!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K