Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.576
Πόντοι
606
Φίλε σορυ κιόλας. ..αλλά έχω διαβάσει πολλά από τα προγνωστικά σου και δεν έχεις πέσει πουθενά μέσα. ..εκτός αν τα λες έτσι και τα παίζεις ανάποδα. ..
καλησπερα :) οχι φιλε τα παιζω  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.576
Πόντοι
606
γιατι συνάντησες δυσκολιες στην 365;δηλαδη τωρα μονο ΟΠΑΠ παιζεις;
καλησπερα  :)στην βετ365 ναι :) :) τα εχω πει πολλακις εδω :) :) με την καθυστερηση :) :) και το σκλαβωμα των χρηματων μου μεσα στην εταιρια αυτη :) :) :) μεχρι να γινει η πιστοποιηση  :) :) :) Τωρα παιζω ΟΠΑΠ και σε μια Ποντιακια εταιρια μεχρι να ερθει η moneysafe και παιξω παλι βετ365 :) :)

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
καλησπερα  :)στην βετ365 ναι :) :) τα εχω πει πολλακις εδω :) :) με την καθυστερηση :) :) και το σκλαβωμα των χρηματων μου μεσα στην εταιρια αυτη :) :) :) μεχρι να γινει η πιστοποιηση  :) :) :) Τωρα παιζω ΟΠΑΠ και σε μια Ποντιακια εταιρια μεχρι να ερθει η moneysafe και παιξω παλι βετ365 :) :)

και εμένα με δυσκόλεψε αρκετά η bet 365 με τις καθυστερημένες αντιδράσεις της , τωρα παίζω stoiximan  και θεωρώ είναι λίγο καλύτερα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.576
Πόντοι
606
και εμένα με δυσκόλεψε αρκετά η bet 365 με τις καθυστερημένες αντιδράσεις της , τωρα παίζω stoiximan  και θεωρώ είναι λίγο καλύτερα.
θεωρω την στοιχιμαν πιο ενταξει :) :) :) οχι στην διαθεσιμοτητα των παιχνιδιων κτλ εκει δεν πεζεται η βετ365 αλλα πιο ντομπρα σαν εταιρια :) Δηλαδη υπαρχουν καποια παιχνιδια που η βετ365 τα δινει πχ στο 1 ημιχρονο μονο 2,5 οβερ η αναλογα μονο 0,5 οβερ δηλαδη ειτε θελουμε ειτε δεν θελουμε μας υποχρεωνει να παιξουμε οπως θελει αυτη. Η στοιχιμαν σε δινει απο την αρχη σε ολα τα παιχνιδια τις 0,5 οβερ 1,5 2,5 κοκ ασχετως αν εχει χαμιλα ποσοστο στο 0,5 γκολ ειναι λογικο αν εχει μεγαλο ευρως γκολ το παιχνιδι αλλα δεν σε αναγκαζει να κανεις κατι με το ετσι και το θελω σε δινει ελευθερια επιλογης και σκεψης :) και Απο οσο εχω μηλησει με την στοιχιμαν με τους εκπροσωπους της φαινονται πιο ενταξει :) Η βετ365 παλια ηταν κορυφη και σε αυτον τον τομεα τωρα ειναι πιο πολυ μονο λογια στα τυποποιημενα μηνυματα τους στα διαφορα μπονους κτλ :) :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο ΟΠΑΠ παιρνει πρωτιες ομιλων συνολο 4 με 5 ομαδες 'η τα παιρνει μονο μονα;

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
θεωρω την στοιχιμαν πιο ενταξει :) :) :) οχι στην διαθεσιμοτητα των παιχνιδιων κτλ εκει δεν πεζεται η βετ365 αλλα πιο ντομπρα σαν εταιρια :) Δηλαδη υπαρχουν καποια παιχνιδια που η βετ365 τα δινει πχ στο 1 ημιχρονο μονο 2,5 οβερ η αναλογα μονο 0,5 οβερ δηλαδη ειτε θελουμε ειτε δεν θελουμε μας υποχρεωνει να παιξουμε οπως θελει αυτη. Η στοιχιμαν σε δινει απο την αρχη σε ολα τα παιχνιδια τις 0,5 οβερ 1,5 2,5 κοκ ασχετως αν εχει χαμιλα ποσοστο στο 0,5 γκολ ειναι λογικο αν εχει μεγαλο ευρως γκολ το παιχνιδι αλλα δεν σε αναγκαζει να κανεις κατι με το ετσι και το θελω σε δινει ελευθερια επιλογης και σκεψης :) και Απο οσο εχω μηλησει με την στοιχιμαν με τους εκπροσωπους της φαινονται πιο ενταξει :) Η βετ365 παλια ηταν κορυφη και σε αυτον τον τομεα τωρα ειναι πιο πολυ μονο λογια στα τυποποιημενα μηνυματα τους στα διαφορα μπονους κτλ :) :)

Συμφωνώ απόλυτα , εγώ είχα μείνει στην εντύπωση που είχα προ 3ετίας για την bet365 και είπα φέτος να ξαναπαίξω εκεί αλλά δυστυχώς με ταλαιπώρησε πολύ κυρίως με το support που έχει και την συνολική επικοινωνία τους .Δοκίμασα σε stoiximan  και είναι πιο άμεσοι σε όλα τους.Σχετικά με τις αποδόσεις είναι ένα κλίκ καλύτερες στην bet365.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα , εγώ είχα μείνει στην εντύπωση που είχα προ 3ετίας για την bet365 και είπα φέτος να ξαναπαίξω εκεί αλλά δυστυχώς με ταλαιπώρησε πολύ κυρίως με το support που έχει και την συνολική επικοινωνία τους .Δοκίμασα σε stoiximan  και είναι πιο άμεσοι σε όλα τους.Σχετικά με τις αποδόσεις είναι ένα κλίκ καλύτερες στην bet365.
καλύτερες αποδώσεις από Bet365 δύσκολα θα βρείς..
εγώ λέω να κοντράρω την ατλέτικο σήμερα... πιστεύω ότι ένα χ τουλάχιστον θα το πάρει η γαλατά όπως και αύριο θα κοντράρω μπάγιερν

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.576
Πόντοι
606
καλησπερα :)

1) 2009=Ρομα-Μπαρτσελονα 1ος ΣΚΟΡΕΡ  ΣΤΧ 134   Νειμαρ Τζουνιορ ΑΠ.5,50

2) 2037=Γκαμπαλα-ΠΑΟΚ   1ος  ΣΚΟΡΕΡ  ΣΤΧ 128   Αθανασιαδης Στεφανος ΑΠ.6.00

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :) :)    [move]1  Ευρω :grin: :grin: [/move]  

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Εγώ βλέπω πως η στοιχιμαν έχει 2.26 Ισπανία απόδοση και η βετ365 2.10 Ελλάδα 1.78 και βετ365 1.76 δεν έχω παίξει ποτέ στοιχιμαν και θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει σου ζητάει τόσες πολλές επαληθευσεις όσες και η βετ365 για να κάνεις ανάληψη. ?Η είναι πιο εύκολα τα πράματα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Εγώ βλέπω πως η στοιχιμαν έχει 2.26 Ισπανία απόδοση και η βετ365 2.10 Ελλάδα 1.78 και βετ365 1.76 δεν έχω παίξει ποτέ στοιχιμαν και θα ήθελα. Να μου πει κάποιος που γνωρίζει σου ζητάει τόσες πολλές επαληθευσεις όσες και η βετ365 2.10 για να κάνεις ανάληψη. ?Η είναι πιο εύκολα τα πράματα
φιλε μου είναι πιο απλοί σε αυτά που ζητάνε και ακόμα έχει καλύτερες αποδόσεις...και γρήγορη στις αναλήψεις και εύκολα συνεννοήσε μαζί τους...είχα και στις δύο λογαριασμούς αλλά την βετ την έγραψα όταν έκανε αυτή τη μαλάκια με τα χαρτιά που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο και κοσμακι...στη στοίχιμαν τα έστειλα μια και όλα οκ...αυτά από μένα..παρά  πολλές αναλήψεις χωρίς πρόβλημα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
φιλε μου είναι πιο απλοί σε αυτά που ζητάνε και ακόμα έχει καλύτερες αποδόσεις...και γρήγορη στις αναλήψεις και εύκολα συνεννοήσε μαζί τους...είχα και στις δύο λογαριασμούς αλλά την βετ την έγραψα όταν έκανε αυτή τη μαλάκια με τα χαρτιά που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο και κοσμακι...στη στοίχιμαν τα έστειλα μια και όλα οκ...αυτά από μένα..παρά  πολλές αναλήψεις χωρίς πρόβλημα...

εξαιρετικη εταιρεια η στοιχιμαν  :hi:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για σημερα ωραιο 2 είναι η γιουναιτεντ επισης ο 1 της σιτυ βρωμάει δεν αξιζει 1.7 δε ξερω αν εχει πεσει κιολας

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
για σημερα ωραιο 2 είναι η γιουναιτεντ επισης ο 1 της σιτυ βρωμάει δεν αξιζει 1.7 δε ξερω αν εχει πεσει κιολας

Και της σιτυ και της Βολφσμπουργκ ειναι υποπτα για σπασιμο  :hi: :hi: :hi:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου...
Λέω να φτιάξω τώρα κιόλας λογαριασμό. ..
Αλλά τι γίνεται πως βάζουμε λεφτά με paysafe τα δέχονται. ?Γιατί με αυτά που έγιναν με το capital δε ξέρω αν γίνεται κατάθεση πχ ένας φίλος θέλει να παιξει pokers stars και δε μπορεί να βάλει χρήματα. .το ίδιο ισχύει και στην στοιχιμαν η υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. .?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Μπραγκατινο ναουτικο παιασαντου...  :boobies:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οντως ταλαιπωρια το μονο που αξιζει είναι ότι δειχνει λαιβ αγωνες.η στοιχιμαν νομιζω δε το εχει

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου...
Λέω να φτιάξω τώρα κιόλας λογαριασμό. ..
Αλλά τι γίνεται πως βάζουμε λεφτά με paysafe τα δέχονται. ?Γιατί με αυτά που έγιναν με το capital δε ξέρω αν γίνεται κατάθεση πχ ένας φίλος θέλει να παιξει pokers stars και δε μπορεί να βάλει χρήματα. .το ίδιο ισχύει και στην στοιχιμαν η υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. .?
ακόμα όχι φιλε μου όπως σε όλες τις εταιρίες...ή περιμένεις λίγο μέχρι να ανοίξουν πάλι με pausefe ή κανείς κατάθεση μα cash cart της πειραιως...άμεση αμέσως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom