Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλησπερα :)

335=Παλμειρας-Σαντος=Οβερ

336=Σπορτ Ρεσιφε-Σαο Παολο=Οβερ

337=Φιγκειρενσε-Κοριτιμπα=Οβερ

338=Φλουμινενσε-Βασκο Ντα Γκαμα=Οβερ

Πονταρισμα στον ΟΠΑΠ    :)  Καρφωτα :grin:        [move]3 ΕΥΡΩ :grin:    :priest: :priest:[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλησπερα :)

366=Αμκαρ-Κρασνονταρ=ΗΜΙΧΡ-Χ-

370=Πιαστ Γκλιβιτσε-Νιετσιετζα=ΗΜΙΧΡ-Χ-

371=ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ=ΗΜΙΧΡ-Χ-

372=Κουμπαν-Ουλαρ=ΗΜΙΧΡ-1-

374=Χακεν-Χαμαρμπι=ΗΜΙΧΡ-Χ-

375=Βαρμπεγκς-Μπρομαιποκαρνα=ΗΜΙΧΡ-Χ-

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ  :grin:    [move]0,50 Λεπτα :grin:  :priest:[/move]

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Πηγα σε γνωστο μου περιπτερα και με ειπε οτι απο βδομαδα δυσκολα για paysafe εκτος και αν τους κατεβασουν τα ορια αυτο με ειπε. Αρε τσιπρα μας κατεστρεψες  :grin:
αλλη καρτα δεν υπαρχει ?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
παιρνω τηλεφωνο να παιξω 5 ευρω  οβερ 7,5 την γκρασχοπερς αλλα δεν το εχει ο ΟΠΑΠ
γι αυτο δεν τον παω τον οπαπ κρις . ελαχιστοι αγωνες μπρε
μαθανε τοσα χρονια σε κακης ποιοτητας προιον

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
πλακα εκανα εδω οπως πολλες αλλες φορες :) οταν λεω για μεγαλα ποσα κτλ :) :) :) Το κινο ειναι η μεγαλυτερη απατη  :) Εχω δει και ακουσει 1000 φορες με το που σταματησε καποιος να παιζει τα νουμερα του :) στην αμεσως η μεθεπομενη κληρωση τα βγαζει :) αυτο που με ειπε ο μαθηματικος γνωστος μου :) ειναι οτι αν παμε μπροστα στο μελον δουμε ποιες κληρωσεις εχουν κερδισει γυρισουμε παλι στο παρον και παιξουμε τις κληρωσεις που κερδιζαν  παλι δεν θα κερδισουμε  :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πλακα εκανα εδω οπως πολλες αλλες φορες :) οταν λεω για μεγαλα ποσα κτλ :) :) :) Το κινο ειναι η μεγαλυτερη απατη  :) Εχω δει και ακουσει 1000 φορες με το που σταματησε καποιος να παιζει τα νουμερα του :) στην αμεσως η μεθεπομενη κληρωση τα βγαζει :) αυτο που με ειπε ο μαθηματικος γνωστος μου :) ειναι οτι αν παμε μπροστα στο μελον δουμε ποιες κληρωσεις εχουν κερδισει γυρισουμε παλι στο παρον και παιξουμε τις κληρωσεις που κερδιζαν  παλι δεν θα κερδισουμε  :)

βρε κρις σε πιστεψα -αν κ απο την αλλη ξαφνιαστηκα ο κρις να παιξει κινο  :huh: :huh:-
υγεια κ παμε παλι ! :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
βρε κρις σε πιστεψα -αν κ απο την αλλη ξαφνιαστηκα ο κρις να παιξει κινο  :huh: :huh:-
υγεια κ παμε παλι ! :cheesy:
Κοιτα αφου αραζουμε στο προποτζηδικο κανουμε και κανα κινακι pου και που με την ελπιδα :).. αλλα οχι πολλα poly  χαλαρα :) αφου φιλοσοφικα ξερω οτι ειναι απατη δεν μπορω να ξεφυγω δηλαδη να παιξω καπως αρκετα :) στην χαση και στην φεξη φιλοι δουλευουν στα προποτζηδικα τοσα χρονια με το στοιχημα εχουμε φιλιες με τους προποτζηδες μαλιστα ενας ειναι και παιδικος φιλος προποτζης απο το δημοτικο μαζι κτλ :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλημερα :) Ολυμπιακος 2πλο σημερα με την Φενερμπαχτσε  :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φενέρ άσσος

Αποέλ under

καλοφάγωτα  :hi: :hi: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Ολυμπιακος 2πλο στο live  [move]3 ευρω[/move]  [move]:) :)[/move] [move]κουβά  :grin:[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλημερα :)  Αυτο που παρατηρησα σημερα σε ολες τις στοιχιματικες εφημεριδες  ηταν 1 πραγμα :) Οτι ειχαν ολες οι εφημεριδες κορνιζα  εξωφυλο το Παιχνιδι Του ΠΑΟΚ με την Λοκομοτβ Ζαγκρεμπ :) Ολες μα ολες οι εφημεριδες οι στοιχιματικες το εδιναν ασσο στο 90% το αλλο 10% ηταν under η 4-6 γκολ οβερ κτλ :) Τωρα  Με λιγα λογια... :grin: Το στοιχιμα ειναι αποδοση :)!!! Οποιος πιστευει οτι το 1,25 αντιπροσοπευει την διαφορα δυναμικοτητας η του κλιματος που επικρατει στον ΠΑΟΚ Παιζει Ασσο  :) Οποιος πιστευει οτι Δεν ισχιουν  αυτα ειτε δεν παιζει τιποτα ειται παιζει το 2πλο και για τους συντιριτικους το χ2 διπλη ευκαιρια :) Προσωπικα θα παιξω το πρωι πρωτα ο Θεος :) 2πλο  5 ευρω και αλλα 5 αυριο :) Συνολο 10 ευρω :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλημερα :)

192=ΠΑΟΚ-Λοκομοτιβ Ζαγκρεπ=2

Στον  ΟΠΑΠ  5  ΕΥΡΩ :grin:    ΥΓ.. [move]Ανεβασαν το 2πλο στο 9,25  :grin: :grin:[/move] 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Κι εγω χ2 το βλεπω
η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν εχω αισθηση για τον αγωνα :) Αλλα....... το στοιχημα ειναι αποδοση Μετα αυτο το στοιχειο που με εκανε να το παιξω ειναι η εμφαση που δινουν ολες οι στοιχιματικες εφημεριδες με εξοφυλο αυτον των αγωνα :) Ενταξει θα με πει καποιος ειναι ελληνικια ομαδα παιζει με ξενη δεν εχει αλλη ομαδα αυτον τον καιρο ευρωπαικες υποχρεωσεις κτλ κτλ :) Ναι αλλα δεν ειναι και Σε τελικο cl o ΠΑΟΚ για να δινεται τετια εμφαση απο ολους τους στοιχιματογραφιαδες δηλαδη να δουμε το δασος η το δεντρο εδω μας δεχνουν ολοι το  δεντρο καπως στοχοποιημενα  :) Ειναι και η φυση μου που παει αντιθετα απο το ρευμα καπως σαν την πεστροφα δεν θελει και πολυ για να παιξω το 2πλο :)  :grin: :grin: ΥΓ.. Κατι αλλο που εχω παρατυρισει και εχω αποψη :grin: :grin: ειναι για τα κουνουπια που μας τσιμπανε χωρις να κανουν θορυβο στην πουστια :grin: :grin: :grin: παλια σε τσιμπουσε και τα ακουγες περνουσαν απο το κεφαλι βαρουσες τον εαυτο σου σφαλιαρες κτλ  :grin: Τωρα μας ξεσκιζουν μας πινουν ολο το αιμα δεν μπορουν να πεταξουν απο το βαρος τους και ομως δεν ακουμε ουτε ενα ζζζ στα αυτια τεσπα αυτα  :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλησπερα :orchestra:

180=Ζελεζνιτσαρ-Φερεντσβαρος=2

182=Νομε Καλιου-Βαντους=ΗΜΙΧΡ-1-

186=Γκετεμποργκ-Σλασκ=Οβερ

187=Μπειτ.Ιερουσαλημ-Σαρλερουα=1

189=Μπροντμπι-Μπεροε=1

190=Ντιφερντανζ-Τραμπζονσπορ=2

191=Οντ Γκρενλαντ-Σαμροκ Ροβερς=Οβερ

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :grin:      [move]0,50 Λεπτα  :grin: :grin:  :priest:                  :grin:[/move]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τελικα ειναι πολυ ευκολο να κανεις καταθεση με χρεωστικη-πιστωτικη καρτα σε εταιρια στοιχηματος μεσω Viva Payments .Για αναληψη δεν ξερω γιατι δεν εκανα ακομα αλλα λενε οτι ειναι το ιδιο οπως πριν απλα ισχυει ο περιορισμος στα ατμ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Τελικα ειναι πολυ ευκολο να κανεις καταθεση με χρεωστικη-πιστωτικη καρτα σε εταιρια στοιχηματος μεσω Viva Payments .Για αναληψη δεν ξερω γιατι δεν εκανα ακομα αλλα λενε οτι ειναι το ιδιο οπως πριν απλα ισχυει ο περιορισμος στα ατμ.
εμεις ειμαστε του παλιου συστηματος :grin: :grin: :grin: :grin: με τις paysafe :grin: :grin: :grin:  αλλιως οπαπ να μας τρωει τα λεφτα ο τιγρης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom