pavlosrdxrdx
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες οι τύποι τα σπάνε!!!!
Μόνο ταμεία!!!! Μόνο!!!!!
Να σου κανω μια ερωτηση φιλε?το χρησιμοποιεις το εν λογω σαιτ και σε στελνει ταμείο? ?
Μάγκες οι τύποι τα σπάνε!!!!
Μόνο ταμεία!!!! Μόνο!!!!!
Παράθεση από: kostas_sounio στις 15/05/15, 17:05
Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία...
Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) Grin
Δείτε και μόνοι σας:
Μόλις είδα το μαιλ που μου στείλαν! Το επόμενο ημίχρονο-τελικό είναι για την Τετλαρτη, 20/05/2015.
Οπότε αν θέλεις μας γράφεις το προγνωστικό που θα σου δώσουν
Φιλε τωρα ειμαστε υπο δοκιμη.ο κωςτας σουνιο ειναι αφαντος και νομιζω οτι μονο διαφημιςη κανει.αυτο το σαιτ εδωσε το 161 χ/1 με αποδοση 6 στο bet και 5,25 στον οπαπ.βλεπουμε σε 1 και μιση ωρα.
για σου κιρονα μας εχεις λειψει αδερφε ελπιζω να εισαι καλα εισαι παλικαρι θα αλλαξω ομαδα για σενα θα γινω βαζελος υγ.. εχω την εντυπωση πως αν μεχρι το 90 ειναι 1-1 το παιχνιδι Λατσιο-Γιουβεντους θα μπει ενα γκολ στην παραταση δηλαδη δεν θα πανε στα πεναλντιEurovision Νικητης Εσθονια στο 13
Καλα κερδοι
Γεια σου ρε Χρησταρα,γεια και στα αλλα παιδια Αντζελο κλπ.για σου κιρονα μας εχεις λειψει αδερφε ελπιζω να εισαι καλα εισαι παλικαρι θα αλλαξω ομαδα για σενα θα γινω βαζελος υγ.. εχω την εντυπωση πως αν μεχρι το 90 ειναι 1-1 το παιχνιδι Λατσιο-Γιουβεντους θα μπει ενα γκολ στην παραταση δηλαδη δεν θα πανε στα πεναλντι
να σε καλα αδερφε παντα ο μητσαρας ξερεις ειναι ολη μερα εξω ερχεται στο φαγητο κτλ καλα αφου τρωει φρισκις τα εμβολια του κτλ κοιτα δεν θα αγχωθω αν χασει η γιουβεντους ετσι και αλλιως εδω που εφτασε 4 συνεχωμενα πρωταθληματα και σε τελικο cl ειναι κατορθωμα για τα δεδωμενα τις τα παιχτηκα γιατι την φανελα την εχει αλλα αν παρει σημερα το κυπελλο κανει 1+ στην ψυχολογια αν κατα τα αλλα η μπαρτσελονα ειναι καλυτερη ομαδα δεν εχουμε αυταπατες με μεσι νευμαρ σουαρες και να ειναι ολοι σε φορμα δυσκολο αλλα ποτε μην λες ποτεΓεια σου ρε Χρησταρα,γεια και στα αλλα παιδια Αντζελο κλπ.
Ειναι το αγαπημενο θρεντ ,με φαγανε οι δουλειες και εχω χαθει.
Εαν ακομη μετα απο τοσα χρονια δεν εχω πατησει διαγραφη απο το σαιτ ειναι αποκλειστικα αυτο το θρεντ.
Πιστευω θα χασει η Γιουβε εστω παραταση η πεναλτυ,δυστυχως για εσενα χρησταρα.
Επειδη θα βγω γρηγορα παλι,χιαρετισματα να περνατε καλα,να ριχνετε καμμια βουτια.
Υ.Γ ο μητσαρας οκ?
συναδελφε κιρονα πως βγηκε το παρατσουκλι σου ?Γεια σου ρε Χρησταρα,γεια και στα αλλα παιδια Αντζελο κλπ.
Ειναι το αγαπημενο θρεντ ,με φαγανε οι δουλειες και εχω χαθει.
Εαν ακομη μετα απο τοσα χρονια δεν εχω πατησει διαγραφη απο το σαιτ ειναι αποκλειστικα αυτο το θρεντ.
Πιστευω θα χασει η Γιουβε εστω παραταση η πεναλτυ,δυστυχως για εσενα χρησταρα.
Επειδη θα βγω γρηγορα παλι,χιαρετισματα να περνατε καλα,να ριχνετε καμμια βουτια.
Υ.Γ ο μητσαρας οκ?