hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
ναι για το μάτι ;).. Πλάκα κάνω πάω στο γιατρό μου για το πόδι μου επίσκεψη...τα λέμε...
καλή διάγνωση αδερφέ !
σιδερένιο το πόδι !
ναι για το μάτι ;).. Πλάκα κάνω πάω στο γιατρό μου για το πόδι μου επίσκεψη...τα λέμε...
ναι για το μάτι ;).. Πλάκα κάνω πάω στο γιατρό μου για το πόδι μου επίσκεψη...τα λέμε...νωρίς νωρίς βλέπω..
και εμένα που μας θυμήθηκε παλι ..λέει νόμιμα τώρα και κάτι τέτοια...η expekt με εστειλε μηνυμα να παιξω ειχε να με στηλει μηνυμα απο τοτε που ο ναυαγος τομ χανκς ειχε κανει το τελευταιο του ξυρισμα...!! Πριν γινει στο νησι μετα απο τα μουσια παπας
0,50 lepta οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο το παιχνιδι γουικομ πλιμουθ
για σου αδερφε παλια παιζαμε και πολλα λεφτα οταν ειχε καλες αποδοσεις στην Γ εθνικη ελλαδος τοτε βασικα οπως και τωρα αλλα τοτε περισοτερο επαιζαν σε εμενα πολλα λεφτα φιλαρακια με το που εκανε τις αποδοσεις των φαβορι στην Γ εθνικη ελλαδος 1,01 λες και ηταν ολες οι ομαδες Ρεαλ Μαδριτης σταματησαμε μας πηραν ολους τους ελληνες χαμπαρι : ΥΓ.. Παντως για οποιον θελει να παιξει Στην expekt ειναι αξιοπιστη δηλαδη πληρωνει χωρις μα και μουκαι εμένα που μας θυμήθηκε παλι ..λέει νόμιμα τώρα και κάτι τέτοια...
έτσι εχεις δίκιο σε όλα...που είναι η παλιές εποχές δυστυχώς...για σου αδερφε παλια παιζαμε και πολλα λεφτα οταν ειχε καλες αποδοσεις στην Γ εθνικη ελλαδος τοτε βασικα οπως και τωρα αλλα τοτε περισοτερο επαιζαν σε εμενα πολλα λεφτα φιλαρακια με το που εκανε τις αποδοσεις των φαβορι στην Γ εθνικη ελλαδος 1,01 λες και ηταν ολες οι ομαδες Ρεαλ Μαδριτης σταματησαμε μας πηραν ολους τους ελληνες χαμπαρι : ΥΓ.. Παντως για οποιον θελει να παιξει Στην expekt ειναι αξιοπιστη δηλαδη πληρωνει χωρις μα και μου
ενας φιλος τοτε ειχε πιασει ολη την Γ εθνικη ελλαδος Νικητρια στηλη καπου στα 8000 ευρω τα πηρε με καθυστερηση 1 εβδομαδας του τα καθυστερησαν στην τραπεζα για να δουν απο που προερχονται Οι εποχες αυτες τελειωσαν οσοι προλαβαν τοτε φαγαν ψωμακι που ηταν τα ποσοστα στην Γ εθνικη καπως αξιοπρεπη Ενταξει σαν την Γ εθνικη στο στοιχημα δεν Νομιζω να υπαρχει για αυτους που χωνουν λεφτα τις προαλες πριν απο καμια εβδομαδα αδιασαν τις paysaf απο 15 περιπτερα επαιξαν ενα παιχνιδι Γ εθνικη δεν θυμαμαι ακριβως πιο στην βετ365 και βγηκε 4-1 3 ποσοστοέτσι εχεις δίκιο σε όλα...που είναι η παλιές εποχές δυστυχώς...
ναι κυριως γιατι ηταν στην Μιλαν και ο κοντε φενοταν ακαταμαχητος και φυσικα γιουβεντινος ΥΓ.. Αυτο με το παιχνιδι τις Γ εθνικης που επαιξαν σημερα με το ειπαν και τωρα βλεπω στο google οτι 4-1 ηρθε ο ηρακλης αμπελοκηπων με τον απολλων αρνεας 3 ποσοστο η αλλη ειναι πεσμενη λεει το ρεπορταζ δεν ξερω μπορει να ειναι και μουσι με ειπαν οτι αδιασαν 15 περιπτερα θα το εξακριβωσω αυριο γιατι οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος ΥΓ..2 οΠΟΙΟς Βρει το παιχνιδι Πανσεραικος Δοξα δραμας στο ιντερνετ και εχει αξιοπρεπη ποσοστο να το παιξει αν θελει πρεπει να ειναι πιο αχαστο και απο τα αχαστα στο live βασικα αν το βγαλουν οι Μπουκ γιατι σαν σκετος ασσος θα ειναι 1.03Η ομάδα αδελφέ η Γιούβε μας νταηλιδικα πέρασε χθες τελικο...θυμάμαι όταν πήραμε τον αλέγκρι τι γκρινα είχε πεσει και τη γιουχα είχε φαει..
o mpaoktzhs βλεπει σημερις διπλο σεβιλλη και χ ναπολι ξανα.....εγω κραταω μονο το πρωτο
η μποκα δεν εγινε αναβληθηκε....Σέρο Μπόκα Αθλέτικο Νασιονάλ ...