χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
μισο γκολ οβερ στο 1 ημιχρονο στο αρης καβαλα 0,80 λεπτα
μου αρεσει που παιζεις και στοιχιμα ρε φιλε...εσυ περιμενες να κερδισει ο παοκ ειδικα σημερα τελευταια αγωνιστικη...μην το λες παρα εξω...Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι για τον πούτσο επ ώμου...30 λεπτά με ένα παίκτη παραπάνω και δεν κέρδισε τον Πανιώνιο,κι έχασε τη δεύτερη θέση.Πρέπει να τους γαμήσει ο Σαββίδης εκεί πάνω.Έχασα κι εγώ το στοίχημα.Άσσος που τον περίμεναν πολλοί δεν ήρθε,αλλά τι να το κάνω...Η Καλονή με τον Ατρόμητο ήρθαν το πολυπόθητο Χ,και ο ΟΣΦΠ έσωσε τα προσχήματα με το 1-1.
Χαίρομαι που θα πέσει ο Λεβαδιακός όμως,ελέω Κομπώτη.Αν και θα προτιμούσα να τον ρίξει του χρόνου η ΑΕΚ,αλλά ας ρίξει του χρόνου τον Πανιώνιο.Η χαρά θα είναι μεγάλη και τότε!!!
μου αρεσει που παιζεις και στοιχιμα ρε φιλε...εσυ περιμενες να κερδισει ο παοκ ειδικα σημερα τελευταια αγωνιστικη...μην το λες παρα εξω...
αλλα νταλον μεγαλε με αλλα νοημα στο λεω...τωρα αν παρεξηγηθηκες τι να κανουμε...και οσο το τι δινει ο καθενας και τι εγω αστο το εχουν κρινει πολυ εδω μεσα...Πάντως άσσος που περιμένατε όλοι οι "γνώστες",δεν ήρθε.Εγώ "μάγκα" παίζω στοίχημα όχι για να λύσω το βιοποριστικό μου,αλλά για να περνάω την ώρα μου.Έχω δει κι εσένα τι προτασεις κάνεις.Και πόσα πιάνεις,και κυρίως τι αποδόσεις.
Τελικά καλά έκανα ένα διάστημα και δεν έγραφα τίποτα.Μάλλον θα το καθιερώσω ξανά...
Κάποιοι περιμένετε να χάσει ο άλλος για να τον λοιδορήσετε...
καλα ξηγηθηκες του φιλου του προποτζη ! στο σημερινο ποδοσφαιρο ειναι αμαρτια να χανεται απευθειας προκριση στο τσαμπιονς !Tωρα καλη ωρα πισω μου ο προποτζης λεει οτι δεν ειναι μεγαλο κινητρο η απευθειας εισοδος στους ομιλους του τσου λου του λεω δηλαδη φιλε μου καλε καλε μου φιλε προποτζη ειναι καλυτερα να παιξει προκριματικα η λατσιο και να διακινδινεψει την απευθειας προκριση που ειναι στο χερι τις με λεει δεν ειναι μεγαλο κινητρο ενταξει ετσι πιστευει(οχι οτι θα παιξω λατσιο δεν εχει φορμα η ιντερ ειναι ανισοροπη την προηγουμενη εβδομαδα με την ιντερ ακομα πεφτουν στιν σιγκαπουρη απο τους ουρανοξυστες που δεν κερδισε την αδιαφορη κιεβο ) αλλα για μενα η προκριση στους ομιλους απευθειας ειναι μεγαλο κινητρο ασχετως τι λεει ο προποτζης ενιγουει αυριο εχω ψωνια για τον γατο τον μπαγασα εβγαλε το φαγητο του Παιδια ο γατος με εχει στην απεξω μονο να φαει ερχεται και να πιει νερο ολη την ημερα κοιματε και τρωει
χιτμαν δεν πηραζει εσυ να εισαι καλα επειδη εχεις χεστη στο 5αληρο αν ερθω αθηνα θα μας βγαλεις με τον αντζελο να φαμε εξω σαν μοσχαριαΕπιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Συνολικά γκολ: 2-3 Τσέλσι - Λίβερπουλ
Premier League 2.00 10/05, 18:00 Κερδισμένο (1-1)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Στρόμσγκοντσετ Μπόντο Γκλιμτ - Στρόμσγκοντσετ
Tippeligaen 2.12 10/05, 19:00 Κερδισμένο (3-5)
Δεν πρόλαβα καθόλου να το βάλω εδώ πριν αρχίσουν τα ματς δυστηχώς