Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κι αυτος ο αγιαξ τι μπουρδελο που ειναι φετος...

παιχτε ενα γκολ μετα το 70 στο ρομα αταλαντα

Επισκέπτης
Παίκτη με το συμπάθειο..αυτο το εχεις δει;
Οχι, αλλα ο ΑΠΟΕΛ ηδη καθαρισε το παιχνιδι απο το πρωτο ημιχρονο με 2-0. Κι επεται συνεχεια αφου ειναι 3-0, την ειδε Μπαρτσελονα ο ΑΠΟΕΛ.....

κι αυτος ο αγιαξ τι μπουρδελο που ειναι φετος...
Τυπε θα σου πω και την αποψη μου, διχως να σημαινει οτι ξερω τα παντα, αλλα κι οτι ειμαι μαγος.
Καταρχας ο Αγιαξ ειναι αδιαφορος βαθμολογικα. Αρα μπορει να το πουλησει το παιχνιδι. Εσυ ομως (οπως κι εγω) εχεις (εχω) πληροφοριες κρυφες εκ των εσω?
ΟΧΙ.
Αρα τι στον κορακα να κανουμε?
Ειτε θα το αποφυγεις ειτε αν σε τρωει σωνει και καλα, θα πονταρεις ελαχιστα επειδη η αποδοση του δεν επεσε
Ενω ο επισης δυνατος Ασσος της Μαντσεστερ Σιτυ επεσε απο το 1.20 στο 1.17 (τιμες ΟΠΑΠ ακαπ), του ΑΠΟΕΛ απο χθες 1.30 πεφτει στο 1.25 μετα το αγοραζω 1.20 και εκλεισε στο 1.15....
Του δε Γαυρου που δεν εχει αρχισει ακομη ειναι στο 1.07 (ε παρακατω ποσο να πεσει) και το πρωι ηταν 1.12, ενω προχθες 1.17.....
Ο Παναιτωλικος απο 1.60 επεσε στο 1.40....
Σε ενα δελτιο εβαλα ετσι για το χαβαλε και τον Αγιαξ, δελτιο των 2Ε, δε γαμιεται κερασα εναν καφε τον ΟΠΑΠ. Θα προτιμουσα ομως να κερνουσα ενα φιλο, τεσπα δε θα τρελλαθω ηδη κερδισα καμποσα σημερα, 100% επιτυχιες ειναι αδυνατο.
Καποιοι λοιπον, τζογαρουν χιλιαδες Ευρω σε στανταρ αγωνες, πιστεψε με εχω ακουσει τον προπατζη να ριχνει λαηβ παιχνιδι 1000Ε πεντε λεπτα πριν ληξει. Και δεν ειμαι η Ιντερπολ να ξερω ποσα εριξε ο ταδε παικτης, απλα προσπαθω να παρακολουθω τις εξελιξεις.
Ακολουθωντας την εξελιξη των γεγονοτων λογω των κερδοσκοπων εχεις μεγαλες πιθανοτητες να μη βλεπεις τον κουβα, εστω κι αν τζογαρεις διαμερισμα για ενα δωματιο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κι η ρομα αλλο μπουρδελο

βερντερ στο λαιβ μπας και το σωσουμε

Επισκέπτης
Οσο για τους Ιταλαραδες τους μακαροναδες κι αυτους αποφευγω (αντε να ριξω 1Ε σε Ιταλικους για να μη πει φτωχομπινε ο προπατζης).
Προτιμω τους μεμετηδες τουρκαλαδες γιατι παιζει οβερ και γκολ γκολ γενικα (σημεια αποφευγω και εκει).

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Οσο για τους Ιταλαραδες τους μακαροναδες κι αυτους αποφευγω (αντε να ριξω 1Ε σε Ιταλικους για να μη πει φτωχομπινε ο προπατζης).
Προτιμω τους μεμετηδες τουρκαλαδες γιατι παιζει οβερ και γκολ γκολ γενικα (σημεια αποφευγω και εκει).
οντως οι τουρκαλαδες καλοι φετος στα οβερ

Επισκέπτης
Καλλιο πεντε και στο χερι, παρα 10 και καρτερι, ας μην το ξεχναμε αυτο.
Και αποχη απο το τζογο, χρειαζομαστε ξεκουραση, φρεσκαδα κι ανανεωση απο κορασιδες στη Φυλης :cheesy:
Για μια εβδομαδα, δεν τζογαρω ουτε μισο Ευρω, ας με ψαχνουν οι προπατζηδες....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καλλιο πεντε και στο χερι, παρα 10 και καρτερι, ας μην το ξεχναμε αυτο.
Και αποχη απο το τζογο, χρειαζομαστε ξεκουραση, φρεσκαδα κι ανανεωση απο κορασιδες στη Φυλης :cheesy:
Για μια εβδομαδα, δεν τζογαρω ουτε μισο Ευρω, ας με ψαχνουν οι προπατζηδες....
περα απο μελετη, θελει καθαρο μυαλο και τυχη.........εγω παιζω κυριως λαιβ, αν δεν ειμαι χαλαρος και με καθαρο μυαλο, δυσκολα κανω σεφτε

υγ μπραβο μωρη βερνερ

για βραδυ παιζεται η ναπολη, επισης θα παω κοντρα στη βολσφμπουργκ

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Οχι, αλλα ο ΑΠΟΕΛ ηδη καθαρισε το παιχνιδι απο το πρωτο ημιχρονο με 2-0. Κι επεται συνεχεια αφου ειναι 3-0, την ειδε Μπαρτσελονα ο ΑΠΟΕΛ.....
Τυπε θα σου πω και την αποψη μου, διχως να σημαινει οτι ξερω τα παντα, αλλα κι οτι ειμαι μαγος.
Καταρχας ο Αγιαξ ειναι αδιαφορος βαθμολογικα. Αρα μπορει να το πουλησει το παιχνιδι. Εσυ ομως (οπως κι εγω) εχεις (εχω) πληροφοριες κρυφες εκ των εσω?
ΟΧΙ.
Αρα τι στον κορακα να κανουμε?
Ειτε θα το αποφυγεις ειτε αν σε τρωει σωνει και καλα, θα πονταρεις ελαχιστα επειδη η αποδοση του δεν επεσε
Ενω ο επισης δυνατος Ασσος της Μαντσεστερ Σιτυ επεσε απο το 1.20 στο 1.17 (τιμες ΟΠΑΠ ακαπ), του ΑΠΟΕΛ απο χθες 1.30 πεφτει στο 1.25 μετα το αγοραζω 1.20 και εκλεισε στο 1.15....
Του δε Γαυρου που δεν εχει αρχισει ακομη ειναι στο 1.07 (ε παρακατω ποσο να πεσει) και το πρωι ηταν 1.12, ενω προχθες 1.17.....
Ο Παναιτωλικος απο 1.60 επεσε στο 1.40....
Σε ενα δελτιο εβαλα ετσι για το χαβαλε και τον Αγιαξ, δελτιο των 2Ε, δε γαμιεται κερασα εναν καφε τον ΟΠΑΠ. Θα προτιμουσα ομως να κερνουσα ενα φιλο, τεσπα δε θα τρελλαθω ηδη κερδισα καμποσα σημερα, 100% επιτυχιες ειναι αδυνατο.
Καποιοι λοιπον, τζογαρουν χιλιαδες Ευρω σε στανταρ αγωνες, πιστεψε με εχω ακουσει τον προπατζη να ριχνει λαηβ παιχνιδι 1000Ε πεντε λεπτα πριν ληξει. Και δεν ειμαι η Ιντερπολ να ξερω ποσα εριξε ο ταδε παικτης, απλα προσπαθω να παρακολουθω τις εξελιξεις.
Ακολουθωντας την εξελιξη των γεγονοτων λογω των κερδοσκοπων εχεις μεγαλες πιθανοτητες να μη βλεπεις τον κουβα, εστω κι αν τζογαρεις διαμερισμα για ενα δωματιο.

Η δική μου άποψη είναι αγαπητέ μου ότι όπου οσμίζομαι παρασκήνιο να μένω έξω. Σιγά μην κάτσω να κοντράρω παιγνίδι που έχω υπόνοιες ότι δεν θα γίνει στα ίσα

Επισκέπτης
Συμφωνοι, αλλα σημερα αν πουλαγε ο Γαυρος το παιχνιδι, θα καιγοταν ο Πειραιας, τη στιγμη που αποβληθηκε ενας Λεβαδιακιωτης συν οτι εχασε ο Βαζελος....
Ασχετα με το ποσοι θα πονταρισαν χρημα υπερ του Γαυρου, μετα το στραπατσο στα Γιαννενα, δεν επαιρνε το Γαυρο να μαλακιστει σημερα, γιατι εχει συνεχεια το θεμα. Για αυτο το λογο πονταρισα Ασσο, εστω και με μηδενικη αποδοση.
Καλο βραδυ, παω στη γκαρσονα την Αργυρω που ειναι ΠΑΟ, θα της κανω σπασιμο!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
περα απο μελετη, θελει καθαρο μυαλο και τυχη.........εγω παιζω κυριως λαιβ, αν δεν ειμαι χαλαρος και με καθαρο μυαλο, δυσκολα κανω σεφτε

υγ μπραβο μωρη βερνερ

για βραδυ παιζεται η ναπολη, επισης θα παω κοντρα στη βολσφμπουργκ
:thumbsup: :cool2:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
1 Μπρέι Γουόντερερς - Σάμροκ Ρόβερς Μπρέι Γουόντερερς v Σάμροκ Ρόβερς
(Ημίχρονο/Τελικό) 20/04/2015 Κανένα 23.00 Ανοικτό
2 Μποέμιανς - Ισοπαλία Σλίγκο Ρόβερς v Μποέμιανς
(Ημίχρονο/Τελικό) 20/04/2015 Κανένα 15.00 Ανοικτό
3 Ισοπαλία - Ισοπαλία Βέροια v Αστέρας Τρίπολης
(Ημίχρονο/Τελικό) 20/04/2015 Κανένα 4.75 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Trixie 4 0,2 0,80 398,71
Συνολικό στοίχημα: 0,80  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Odd II v Σόλα
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 20/04/2015 Κανένα 1.16 Ανοικτό  10000 ευρω εβαλα να βγαλω το σημερινο μεροκαματο το βραδυ θα παω φλαμινγκο καζινο και εχω εξοδα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
1 Over 3.5 Odd II v Σόλα
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 20/04/2015 Κανένα 1.16 Κερδισμένο 1600  ευρω μεροκαματακι μεσημεριασε  :tired:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
1 ευρω να κερδισει η καιζερσλαουτερν καλησπερα :) δεν θα βγει αλλα  το εβαλα με ελληνικο σκεπτηκο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
1 Μποέμιανς Σλίγκο Ρόβερς v Μποέμιανς
(Τελικό αποτέλεσμα) 20/04/2015 Κανένα 5.00 Ανοικτό
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  5,00