st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
underΡε τυποι το Ινβερνες-Σελτικ πιανεται για Over η under τωρα?(1-1 κανονικη διαρκεια 3-2 παραταση)
underΡε τυποι το Ινβερνες-Σελτικ πιανεται για Over η under τωρα?(1-1 κανονικη διαρκεια 3-2 παραταση)
ομοιοπαθης
Οχι, αλλα ο ΑΠΟΕΛ ηδη καθαρισε το παιχνιδι απο το πρωτο ημιχρονο με 2-0. Κι επεται συνεχεια αφου ειναι 3-0, την ειδε Μπαρτσελονα ο ΑΠΟΕΛ.....Παίκτη με το συμπάθειο..αυτο το εχεις δει;
Τυπε θα σου πω και την αποψη μου, διχως να σημαινει οτι ξερω τα παντα, αλλα κι οτι ειμαι μαγος.κι αυτος ο αγιαξ τι μπουρδελο που ειναι φετος...
οντως οι τουρκαλαδες καλοι φετος στα οβερΟσο για τους Ιταλαραδες τους μακαροναδες κι αυτους αποφευγω (αντε να ριξω 1Ε σε Ιταλικους για να μη πει φτωχομπινε ο προπατζης).
Προτιμω τους μεμετηδες τουρκαλαδες γιατι παιζει οβερ και γκολ γκολ γενικα (σημεια αποφευγω και εκει).
περα απο μελετη, θελει καθαρο μυαλο και τυχη.........εγω παιζω κυριως λαιβ, αν δεν ειμαι χαλαρος και με καθαρο μυαλο, δυσκολα κανω σεφτεΚαλλιο πεντε και στο χερι, παρα 10 και καρτερι, ας μην το ξεχναμε αυτο.
Και αποχη απο το τζογο, χρειαζομαστε ξεκουραση, φρεσκαδα κι ανανεωση απο κορασιδες στη Φυλης
Για μια εβδομαδα, δεν τζογαρω ουτε μισο Ευρω, ας με ψαχνουν οι προπατζηδες....
Οχι, αλλα ο ΑΠΟΕΛ ηδη καθαρισε το παιχνιδι απο το πρωτο ημιχρονο με 2-0. Κι επεται συνεχεια αφου ειναι 3-0, την ειδε Μπαρτσελονα ο ΑΠΟΕΛ.....
Τυπε θα σου πω και την αποψη μου, διχως να σημαινει οτι ξερω τα παντα, αλλα κι οτι ειμαι μαγος.
Καταρχας ο Αγιαξ ειναι αδιαφορος βαθμολογικα. Αρα μπορει να το πουλησει το παιχνιδι. Εσυ ομως (οπως κι εγω) εχεις (εχω) πληροφοριες κρυφες εκ των εσω?
ΟΧΙ.
Αρα τι στον κορακα να κανουμε?
Ειτε θα το αποφυγεις ειτε αν σε τρωει σωνει και καλα, θα πονταρεις ελαχιστα επειδη η αποδοση του δεν επεσε
Ενω ο επισης δυνατος Ασσος της Μαντσεστερ Σιτυ επεσε απο το 1.20 στο 1.17 (τιμες ΟΠΑΠ ακαπ), του ΑΠΟΕΛ απο χθες 1.30 πεφτει στο 1.25 μετα το αγοραζω 1.20 και εκλεισε στο 1.15....
Του δε Γαυρου που δεν εχει αρχισει ακομη ειναι στο 1.07 (ε παρακατω ποσο να πεσει) και το πρωι ηταν 1.12, ενω προχθες 1.17.....
Ο Παναιτωλικος απο 1.60 επεσε στο 1.40....
Σε ενα δελτιο εβαλα ετσι για το χαβαλε και τον Αγιαξ, δελτιο των 2Ε, δε γαμιεται κερασα εναν καφε τον ΟΠΑΠ. Θα προτιμουσα ομως να κερνουσα ενα φιλο, τεσπα δε θα τρελλαθω ηδη κερδισα καμποσα σημερα, 100% επιτυχιες ειναι αδυνατο.
Καποιοι λοιπον, τζογαρουν χιλιαδες Ευρω σε στανταρ αγωνες, πιστεψε με εχω ακουσει τον προπατζη να ριχνει λαηβ παιχνιδι 1000Ε πεντε λεπτα πριν ληξει. Και δεν ειμαι η Ιντερπολ να ξερω ποσα εριξε ο ταδε παικτης, απλα προσπαθω να παρακολουθω τις εξελιξεις.
Ακολουθωντας την εξελιξη των γεγονοτων λογω των κερδοσκοπων εχεις μεγαλες πιθανοτητες να μη βλεπεις τον κουβα, εστω κι αν τζογαρεις διαμερισμα για ενα δωματιο.
περα απο μελετη, θελει καθαρο μυαλο και τυχη.........εγω παιζω κυριως λαιβ, αν δεν ειμαι χαλαρος και με καθαρο μυαλο, δυσκολα κανω σεφτε
υγ μπραβο μωρη βερνερ
για βραδυ παιζεται η ναπολη, επισης θα παω κοντρα στη βολσφμπουργκ
1 ευρω να κερδισει η καιζερσλαουτερν καλησπερα δεν θα βγει αλλα το εβαλα με ελληνικο σκεπτηκο
για σου αδερφε ΥΓ... 1 ευρω οταν παει το 2πλο τις Μποεμνιανς στο 5,00 αν παει