Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Η βρώμα για πολύ βρώμα..κρίμα πήγε τζάμπα τη Γιούβε χτες που Πιάσαμε..
καλα και εγω που επαιξα το Over της Ναπολι τυπε ουτε του χρονου δεν θα σκοραρουν
Η βρώμα για πολύ βρώμα..κρίμα πήγε τζάμπα τη Γιούβε χτες που Πιάσαμε..
Δεν παίζει ο Μανωλάς τύπε γιαυτόΤι καυλι ασαλιωτο τρωει η ρομα ρε μαγκες; Πως ξεκινησε και πως εγινε μεσα στη χρονια...
γάμα τα...Τι καυλι ασαλιωτο τρωει η ρομα ρε μαγκες; Πως ξεκινησε και πως εγινε μεσα στη χρονια...
Τι καυλι ασαλιωτο τρωει η ρομα ρε μαγκες; Πως ξεκινησε και πως εγινε μεσα στη χρονια...
Δεν παίζει ο Μανωλάς τύπε γιαυτό
http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/podosfairo/apostoli-zeefeld/article2524646.ece/BINARY/original/manolas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παιζουν και η τρεις δικοί μας..
Τορινο ζενιτ γκολ γκολ και γιναμεεεεεεΕπιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ.
Superleague 2.20 19/03, 16:45 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Ντ. Κιέβου - Έβερτον
Europa League - Αγώνες 1.80 19/03, 20:00 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Τορίνο - Ζενίτ
Europa League - Αγώνες 1.88 19/03, 22:05 -
Και τα μυαλά στο μπλέντερ ρε κουφάλες νεκροθάφτες !!!
Δεν είναι τραυματίας o Kωστάκης;παιζουν και η τρεις δικοί μας..
έγινε καλά παιζει κάτι με τη μέση του είχε..Δεν είναι τραυματίας o Kωστάκης;
Καλά που πάει η Ρόμα χωρίς σέντερ φορ με τον Τότι φουνταριστό φέτος και πολλά έκανε τον Ντούμπια δεν τον βάζει καθόλου
Τορινο ζενιτ γκολ γκολ και γιναμεεεεεε
έλα ντε..Πιό πολλοί Έλληνες παίζουν φέτος στην ενδεκάδα της Ρόμα παρά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Από Ολυμπιακό βασικοί φέτος μόνο Μανιάτης και Μήτρογλου είναι και τώρα τελευταία ο Σιόβας
Έχουν σκάσει πολλά φράγκα οι Ουκρανοί τύπεΤο Ντιναμό 3-1 :o
Πιό πολλοί Έλληνες παίζουν φέτος στην ενδεκάδα της Ρόμα παρά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Από Ολυμπιακό βασικοί φέτος μόνο Μανιάτης και Μήτρογλου είναι και τώρα τελευταία ο Σιόβας
πως ξεκινησε ρε τυπε 7 εντος εδρας ειχε φαει απο τον Μπαγερν η πουτανεσκα
Tον έχεις άχτι τον Κωστάκη τύπε ή μου φαίνεται;σωθηκε η Ρομα....η κωλαρα της παντου πολυεθνικες ψωλες μαζευει...η Milly D Brachio της ευρωπης εχει γινει....
Tον έχεις άχτι τον Κωστάκη τύπε ή μου φαίνεται;