st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
με πολυ μεγαλο ρισκο γιατι το προγραμμα ειναι για την τσαπου
Χεταφε ασσος
Λατσιο διπλο
φιορεντινα οβερ
+1 gia over fiore
με πολυ μεγαλο ρισκο γιατι το προγραμμα ειναι για την τσαπου
Χεταφε ασσος
Λατσιο διπλο
φιορεντινα οβερ
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Φιορεντίνα - Μίλαν
Serie A 1.90 16/03, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λάτσιο Τορίνο - Λάτσιο
Serie A 2.375 16/03, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Χετάφε Χετάφε - Σοσιεδάδ
Primera Division 2.375 16/03, 21:45 -
Συνολικά γκολ: 2-3 Σουόνσι - Λίβερπουλ
Premier League 2.02 16/03, 22:00 -
Ταιριάζουμε γκανιάρη !
Απλά πρόσθεσα και το λιμάνι. Συστηματάκι 2-3 έβαλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στο να πάρω τα χρήματά μου..
Το τι είναι το σύστημα 2-3 ή 4-5 κλπ κλπ φαντάζομαι ξέρεις.πως παιζεται το 2-3 τυπε? δεν εχω παιξει ποτε συστηματα
Το τι είναι το σύστημα 2-3 ή 4-5 κλπ κλπ φαντάζομαι ξέρεις.
Εν συντομία να πω και ας με διορθώσουν οι πιο ακριβλης και οι πιο έμποιροι σε τυχόν λάθη.
Πες ότι παίζεις 5 αγώνες. Βάζεις το σύστημα 3-4-5 ας πούμε.
Σημαίνει πως αν πιάσεις και τους 5 αγώνες θα πληρωθείς 1 πεντάδα (οι 5 αγώνες που έπαιξες). + Όσες είναι οι τετράδες που βγαίνουν με όλους τους συνδιασμούς τους + Αντίστοιχα όσες τριάδες βγαίνουν.
Αν χάσεις τώρα έναν αγώνα από τους 5 και έχεις παίξει 3-4-5 σύστημα. Δε θα πληρωθείς την μία πεντάδα και είναι λογικό αφού έχασες ένα ματς, άρα δε συμπληρώνεται 5άδα. Θα βγάλεις όμως 1 τετράδα + όσες τριάδες βγαίνουν (λίγες λογικά αφού δεν έπιασες 5άδα).
Το θέμα είναι ότι αξίζει να παίξεις στοίχημα σε αγώνες με αποδόσεις καλές και όχι σε ψιλικοκό. Και σίγουρα η τελική αξία του στοιχήματος ανεβαίνει.
Όσον αφορά τώρα το πως θα το συμπληρώσεις, στη στοίχιμαν εκεί που είναι να ποντάρεις, ας πούμε ότι διαλέγεις μια τετράδα και θες να παίξεις 3-4, κάτω από τους αγώνες σου λέει..
δύαδα
τριάδα
τετράδα
κλπ και ότι άλλο λέει.
Εσύ δοκίμασε πχ να βάλεις 3 ευρώ για παράδειγμα στην δυάδα. Θα σου βγάλει ένα υψηλό σχετικά ποσό. γιατί οι στήλες (συνδιασμοί) είναι πολλές.
Βάλε 3 ευρώ στην τριάδα. Θα σου βγάλει ένα άλλο ποσό να πληρώσεις. Λιγότερο από όσο στην δυάδα γιατί είναι λιγότεροι οι συνδιασμοί.
Στην τετράδα αν βάλεις 3 ευρώ επειδή είναι μια στήλη δηλαδή μόνο μια τετράδα στους 4 αγώνες θα αυξηθεί το ποσό κατά 3 ευρώ μόνο.
Αν οι στήλες είναι πχ 5 και ποντάρεις 3 ευρώ πάει 3 επί 5 = 15 ευρώ.
Αν η στήλη είναι 1 , τότε 1 επί 3 = 3 ευρώ.
Απλά να ξέρεις ότι ένα σύστημα μπορεί να σου βγεί πχ 30 ευρώ και να πιάσεις όλους τους αγώνες. Χοντρικά θα πάρεις πίσω τα μισά από ότι θα έπαιρνες αν τα έπαιζες καρφωτά παρολί.
Αλλά αν χάσεις έναν αγώνα το σύστημα ανάλογα τι ποσά έχεις βάλει στις 3άδες στις 4άδες και πάει λέγοντας, θα σου φέρει ένα μικρό κέρδος ή το μίνιμουμ τα λεφτά σου.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν συνδιασμοί και με στάνταρ αγώνες. αλλά πες μου αν κατάλαβες κάτι από αυτά που είπα έτσι όπως στα είπα, ώστε να προχωρήσουμε. Αν έχεις απορίες λες.
Αν παίζεις και σοτν ΟΠΑΠ ρώτησε τον πράκτορα 007 να σου πεί.
Εγώ πάντως σήμερα που έπαιξα 4 αγώνες, έβαλα χρήματα στο 2-3 ώστε σίγουρα αν πιάσω 2 αγώνες να βγάλω τα λεφτά μου και με τους 3 αγώνες ήδη να έχω κέρδος. Αν πιάσω και τους 4 απλά θα υπάρξουν πιο πολλές δυάδες και πιο πολλές 4άδες.
Συγχαρητηρια εκ μερους ολου του Μπουρδελα κομ Στην JUVENTUS Για το 4 Συνεχομενο Πρωταθλημα Ιταλιας Του Χρονου Πρωτα ο Θεος με Υγεια για το 5 Που θα ισοφαρισει το Ρεκορ τις με 5 συνεχομενα Πρωταθληματα Ιταλιας Και μετα φυσικα για το 6 για να Σπασει το Ρεκορ τις H Λαοφιλεστερη ομαδα στην Γη juventus σαγαπαμε ολοι εδω στο Μπουρδελα κομ για παντα
Ναι 3,5 την γιουβεντους με την Ντορτμουντ που δεν κερδισε την Κολωνια και θα βγει μπροστα η Ντορτμουντ Ναι αξιζει το 2πλο Παιζει η 1 ομαδα τις Ιταλιας με 14 βαθμους απο τον 2 τις Ιταλιας Με την 10 τις Γερμανιας που εχει 34 βαθμους διαφορα απο την Μπαγερν Πιστευω το 2πλο ειναι στο 3,5 που το ειδα προχθες ειναι Μια τιμια επιλογηΘα περάσουμε μεθαυριο αδελφέ?δε παιζει η παιχτουρα μας..
για σου αδερφε Αυτο το Βιντεαki βαλτε το στο 1,30 να δειτε γκολαρα στην Αυστραλια
Συγχαρητηρια εκ μερους ολου του Μπουρδελα κομ Στην JUVENTUS Για το 4 Συνεχομενο Πρωταθλημα Ιταλιας Του Χρονου Πρωτα ο Θεος με Υγεια για το 5 Που θα ισοφαρισει το Ρεκορ τις με 5 συνεχομενα Πρωταθληματα Ιταλιας Και μετα φυσικα για το 6 για να Σπασει το Ρεκορ τις H Λαοφιλεστερη ομαδα στην Γη juventus σαγαπαμε ολοι εδω στο Μπουρδελα κομ για παντα