Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 315 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    979

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Φιορεντίνα - Μίλαν
Serie A 1.90 16/03, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λάτσιο Τορίνο - Λάτσιο
Serie A 2.375 16/03, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Χετάφε Χετάφε - Σοσιεδάδ
Primera Division 2.375 16/03, 21:45 -
Συνολικά γκολ: 2-3 Σουόνσι - Λίβερπουλ
Premier League 2.02 16/03, 22:00 -

Ταιριάζουμε γκανιάρη !

Απλά πρόσθεσα και το λιμάνι. Συστηματάκι 2-3 έβαλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στο να πάρω τα χρήματά μου..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Φιορεντίνα - Μίλαν
Serie A 1.90 16/03, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Λάτσιο Τορίνο - Λάτσιο
Serie A 2.375 16/03, 20:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Χετάφε Χετάφε - Σοσιεδάδ
Primera Division 2.375 16/03, 21:45 -
Συνολικά γκολ: 2-3 Σουόνσι - Λίβερπουλ
Premier League 2.02 16/03, 22:00 -

Ταιριάζουμε γκανιάρη !

Απλά πρόσθεσα και το λιμάνι. Συστηματάκι 2-3 έβαλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στο να πάρω τα χρήματά μου..

πως παιζεται το 2-3 τυπε? δεν εχω παιξει ποτε συστηματα  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
Καλησπερα :) Ροστοφ-Κουμπαν ασσος :) Μπελσατοφ-Ρουχ χορζοφ γκολ-γκολ :) Τορινο-Λατσιο το σκεφτηκα απο εδω το σκεφτηκα απο εκει ειδα το προγραμμα τις λατσιο παιζει στην εδρα τις μετα με την βερονα απο την αλλη και η τορινο δειχνει  μια κοιλια εχει επαναλυπτικο με την ζενιτ βεβαια δειχνει οτι Η ζενιτ δεν κοντραρεται και αυτο το 2-0 υπερ τις ζενιτ ειναι δυσκολο να ανατραπει  :) Τωρα ομως η Τορινο τι να κανει να αφησει αυτο το παιχνιδι με την λατσιο και να κανει ενα βημα πισω για την ευρωπη για την επομενη χρονια και η λατσιο αν φερει Χ θα ειναι 1 βαθμο πανω απο την ναπολι οποτε μετα με την βερονα θα εχει το πανω χερι να διεκδικησει την νικη για να κρατησει την θεση τις αλλα απο την αλλη αν κερδισει μπορει να φτασει στην συναιχεια των παιχνιδιων καποια στιγμη την ρομα :) Η ρομα αν σημερα σπασει  και κερδισει η λατσιο η αν φερει ισοπαλια η Ρομα και κερδισει η λατσιο θα ειναι στοn 1 βαθμου h διαφορα τους :)  Η λογικη λεει οτι η Τορινο δεν εχει ελπιδες να αποκλεισει την ζενιτ αυτο το ξερουν στην Τορινο οποτε θα χτυπησουν το παιχνιδι με την λατσιο αλλα και η λατσιο θα θελησει μονο την Νικη στο παιχνιδι με την  Τορινο για να πιασει την απευθειας προκριση στους ομιλους του  Τσαμπιονς λινγκ οποτε δεν θελει το χ αλλα μονο Νικη :) Με αυτα και με εκεινα το χ δεν συμφαιρει κανεναν Πιστευω υπαρχει πιθανοτητα να βγει οβερ το παιχνιδι Τορινο-Λατσιο για να βγει και κουλουρι και τυρι που λεει και ο Παπατσορης  :) και οβερ Την λατσιο αυτα τα 3 παιχνιδια αν βρω αλλο ενα για 4αδα θα το πω η αν βγαλει καποιος αλλος τιποτα να το παρω :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
καλησπερα :)1 ευρω  οβερ 3,5 για το 1 ημιχρονο ρετινγκ μπραντφορντ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πως παιζεται το 2-3 τυπε? δεν εχω παιξει ποτε συστηματα  :grin:
Το τι είναι το σύστημα 2-3 ή 4-5 κλπ κλπ φαντάζομαι ξέρεις.

Εν συντομία να πω και ας με διορθώσουν οι πιο ακριβλης και οι πιο έμποιροι σε τυχόν λάθη.

Πες ότι παίζεις 5 αγώνες. Βάζεις το σύστημα 3-4-5 ας πούμε.

Σημαίνει πως αν πιάσεις και τους 5 αγώνες θα πληρωθείς 1 πεντάδα (οι 5 αγώνες που έπαιξες). + Όσες είναι οι τετράδες που βγαίνουν με όλους τους συνδιασμούς τους + Αντίστοιχα όσες τριάδες βγαίνουν.

Αν χάσεις τώρα έναν αγώνα από τους 5 και έχεις παίξει 3-4-5 σύστημα. Δε θα πληρωθείς την μία πεντάδα και είναι λογικό αφού έχασες ένα ματς, άρα δε συμπληρώνεται 5άδα. Θα βγάλεις όμως 1 τετράδα + όσες τριάδες βγαίνουν (λίγες λογικά αφού δεν έπιασες 5άδα).

Το θέμα είναι ότι αξίζει να παίξεις στοίχημα σε αγώνες με αποδόσεις καλές και όχι σε ψιλικοκό. Και σίγουρα η τελική αξία του στοιχήματος ανεβαίνει.

Όσον αφορά τώρα το πως θα το συμπληρώσεις, στη στοίχιμαν εκεί που είναι να ποντάρεις, ας πούμε ότι διαλέγεις μια τετράδα και θες να παίξεις 3-4, κάτω από τους αγώνες σου λέει..

δύαδα

τριάδα

τετράδα

κλπ και ότι άλλο λέει.

Εσύ δοκίμασε πχ να βάλεις 3 ευρώ για παράδειγμα στην δυάδα. Θα σου βγάλει ένα υψηλό σχετικά ποσό. γιατί οι στήλες (συνδιασμοί) είναι πολλές.

Βάλε 3 ευρώ στην τριάδα. Θα σου βγάλει ένα άλλο ποσό να πληρώσεις. Λιγότερο από όσο στην δυάδα γιατί είναι λιγότεροι οι συνδιασμοί.

Στην τετράδα αν βάλεις 3 ευρώ επειδή είναι μια στήλη δηλαδή μόνο μια τετράδα στους 4 αγώνες θα αυξηθεί το ποσό κατά 3 ευρώ μόνο.

Αν οι στήλες είναι πχ 5 και ποντάρεις 3 ευρώ πάει 3 επί 5 = 15 ευρώ.

Αν η στήλη είναι 1 , τότε 1 επί 3 = 3 ευρώ.

Απλά να ξέρεις ότι ένα σύστημα μπορεί να σου βγεί πχ 30 ευρώ και να πιάσεις όλους τους αγώνες. Χοντρικά θα πάρεις πίσω τα μισά από ότι θα έπαιρνες αν τα έπαιζες καρφωτά παρολί.

Αλλά αν χάσεις έναν αγώνα το σύστημα ανάλογα τι ποσά έχεις βάλει στις 3άδες στις 4άδες και πάει λέγοντας, θα σου φέρει ένα μικρό κέρδος ή το μίνιμουμ τα λεφτά σου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν συνδιασμοί και με στάνταρ αγώνες. αλλά πες μου αν κατάλαβες κάτι από αυτά που είπα έτσι όπως στα είπα, ώστε να προχωρήσουμε. Αν έχεις απορίες λες.

Αν παίζεις και σοτν ΟΠΑΠ ρώτησε τον πράκτορα 007 να σου πεί.

Εγώ πάντως σήμερα που έπαιξα 4 αγώνες, έβαλα χρήματα στο 2-3 ώστε σίγουρα αν πιάσω 2 αγώνες να βγάλω τα λεφτά μου και με τους 3 αγώνες ήδη να έχω κέρδος. Αν πιάσω και τους 4 απλά θα υπάρξουν πιο πολλές δυάδες και πιο πολλές 4άδες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το τι είναι το σύστημα 2-3 ή 4-5 κλπ κλπ φαντάζομαι ξέρεις.

Εν συντομία να πω και ας με διορθώσουν οι πιο ακριβλης και οι πιο έμποιροι σε τυχόν λάθη.

Πες ότι παίζεις 5 αγώνες. Βάζεις το σύστημα 3-4-5 ας πούμε.

Σημαίνει πως αν πιάσεις και τους 5 αγώνες θα πληρωθείς 1 πεντάδα (οι 5 αγώνες που έπαιξες). + Όσες είναι οι τετράδες που βγαίνουν με όλους τους συνδιασμούς τους + Αντίστοιχα όσες τριάδες βγαίνουν.

Αν χάσεις τώρα έναν αγώνα από τους 5 και έχεις παίξει 3-4-5 σύστημα. Δε θα πληρωθείς την μία πεντάδα και είναι λογικό αφού έχασες ένα ματς, άρα δε συμπληρώνεται 5άδα. Θα βγάλεις όμως 1 τετράδα + όσες τριάδες βγαίνουν (λίγες λογικά αφού δεν έπιασες 5άδα).

Το θέμα είναι ότι αξίζει να παίξεις στοίχημα σε αγώνες με αποδόσεις καλές και όχι σε ψιλικοκό. Και σίγουρα η τελική αξία του στοιχήματος ανεβαίνει.

Όσον αφορά τώρα το πως θα το συμπληρώσεις, στη στοίχιμαν εκεί που είναι να ποντάρεις, ας πούμε ότι διαλέγεις μια τετράδα και θες να παίξεις 3-4, κάτω από τους αγώνες σου λέει..

δύαδα

τριάδα

τετράδα

κλπ και ότι άλλο λέει.

Εσύ δοκίμασε πχ να βάλεις 3 ευρώ για παράδειγμα στην δυάδα. Θα σου βγάλει ένα υψηλό σχετικά ποσό. γιατί οι στήλες (συνδιασμοί) είναι πολλές.

Βάλε 3 ευρώ στην τριάδα. Θα σου βγάλει ένα άλλο ποσό να πληρώσεις. Λιγότερο από όσο στην δυάδα γιατί είναι λιγότεροι οι συνδιασμοί.

Στην τετράδα αν βάλεις 3 ευρώ επειδή είναι μια στήλη δηλαδή μόνο μια τετράδα στους 4 αγώνες θα αυξηθεί το ποσό κατά 3 ευρώ μόνο.

Αν οι στήλες είναι πχ 5 και ποντάρεις 3 ευρώ πάει 3 επί 5 = 15 ευρώ.

Αν η στήλη είναι 1 , τότε 1 επί 3 = 3 ευρώ.

Απλά να ξέρεις ότι ένα σύστημα μπορεί να σου βγεί πχ 30 ευρώ και να πιάσεις όλους τους αγώνες. Χοντρικά θα πάρεις πίσω τα μισά από ότι θα έπαιρνες αν τα έπαιζες καρφωτά παρολί.

Αλλά αν χάσεις έναν αγώνα το σύστημα ανάλογα τι ποσά έχεις βάλει στις 3άδες στις 4άδες και πάει λέγοντας, θα σου φέρει ένα μικρό κέρδος ή το μίνιμουμ τα λεφτά σου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν συνδιασμοί και με στάνταρ αγώνες. αλλά πες μου αν κατάλαβες κάτι από αυτά που είπα έτσι όπως στα είπα, ώστε να προχωρήσουμε. Αν έχεις απορίες λες.

Αν παίζεις και σοτν ΟΠΑΠ ρώτησε τον πράκτορα 007 να σου πεί.

Εγώ πάντως σήμερα που έπαιξα 4 αγώνες, έβαλα χρήματα στο 2-3 ώστε σίγουρα αν πιάσω 2 αγώνες να βγάλω τα λεφτά μου και με τους 3 αγώνες ήδη να έχω κέρδος. Αν πιάσω και τους 4 απλά θα υπάρξουν πιο πολλές δυάδες και πιο πολλές 4άδες.

ok τυπε ευχαριστω  :hi: :hi: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
1,5 οβερ σουονσι-λιβερπουλ   1 ευρω :) δεν προλαβα να δω ειδα το 0-1 το 1  ευρω το πονταρα στο 0-0 :) αλλα γραφοντας εδω μπηκε το γκολ χωρις να το ξερω :) δεν το κλεινω το στοιχημα αν και μου δινει 1,5 ευρω κερδος πιστευω στον εαυτο μου :) ειμαι εγκρατης   πολεμω  τα παθη μου τρωω το πρωι ολο το φαγητο μου 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
:) Συγχαρητηρια εκ μερους ολου του Μπουρδελα κομ :)  Στην JUVENTUS  Για το 4 Συνεχομενο Πρωταθλημα Ιταλιας :)  Του  Χρονου  Πρωτα ο Θεος με Υγεια για το 5  Που θα ισοφαρισει το Ρεκορ τις με 5 συνεχομενα Πρωταθληματα  Ιταλιας :) Και  μετα φυσικα για το 6 για να Σπασει το Ρεκορ τις :) H Λαοφιλεστερη ομαδα στην Γη  juventus σαγαπαμε ολοι εδω στο Μπουρδελα κομ για παντα :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.508
Πόντοι
5.006
:) Συγχαρητηρια εκ μερους ολου του Μπουρδελα κομ :)  Στην JUVENTUS  Για το 4 Συνεχομενο Πρωταθλημα Ιταλιας :)  Του  Χρονου  Πρωτα ο Θεος με Υγεια για το 5  Που θα ισοφαρισει το Ρεκορ τις με 5 συνεχομενα Πρωταθληματα  Ιταλιας :) Και  μετα φυσικα για το 6 για να Σπασει το Ρεκορ τις :) H Λαοφιλεστερη ομαδα στην Γη  juventus σαγαπαμε ολοι εδω στο Μπουρδελα κομ για παντα :)
:rockon: :rockon: :grouphug:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.508
Πόντοι
5.006
Θα περάσουμε μεθαυριο αδελφέ?δε παιζει η παιχτουρα μας..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
:) και αυτο σε οσους αρεσουν τα Οβερ στο Πιο καθαρο πρωταθλημα στην Γη δεν Νομιζω να υπαρχει πιο καθαρο Η αγγλια μπροστα στο αυστραλεζικο ειναι Μαφιοζοι :) μεσα στην Βροχη 9 γκολ Συδνευ Μπρισμπειν ροαρς :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
Θα περάσουμε μεθαυριο αδελφέ?δε παιζει η παιχτουρα μας..
Ναι  :) 3,5 την γιουβεντους με την Ντορτμουντ που δεν κερδισε την Κολωνια και θα βγει μπροστα η Ντορτμουντ Ναι αξιζει το 2πλο :) Παιζει η 1 ομαδα τις Ιταλιας με 14 βαθμους απο τον 2 τις Ιταλιας :) Με  την 10 τις Γερμανιας που εχει 34 βαθμους διαφορα απο την Μπαγερν :) Πιστευω το 2πλο ειναι στο 3,5 που το ειδα προχθες :) ειναι  Μια τιμια επιλογη :)  

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Και άλλοι Γιουβεντίνοι????

Μπράβο ρε μάγκες να κάνουμε κερδίδα !

Γιουβεντίνος μακαρονάς και εγώ !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τελικά χθες με το συστηματάκι πόνταρα σύνολο 28 ευρώ. Αν έπιανα και τους 4 αγώνες θα έβγαζα 230 ευρώ. Αν έπιανα τους 3 θα έβγαζα 65 ευρώ. Έπιασα τους 2 και πήρα 10 ευρώ.

Τα αρχίδια μου δηλαδή.

Γκανιάρη για σένα το λέω να δείς πως πήγε χθες.

Καλημέρα στο καλύτερο θρέντ παγκοσμίως !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
monako x
ασο αθλετικο