Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αυτο ψιλοκαταλαβα οτι σαν να μενουν καποιοι χωρις υπνο και να κοιμηθουν στο αεροπλανο γιατι φοβουντε  :) :) Φευγει ενας γνωστος μου Αμερικη μεταναστης για δουλεια και φοβατε παρα πολυ τα αεροπλανα και θα παει λας βεγκας :cheesy: :cheesy:  :grin: :grin: :grin:

Καλημέρα Χρηστάρα.

Φοβάται ο γνωστός σου τα αεροπλάνα και θα πάει Αμερική? Λάθος μέρος διάλεξε. Πες του ότι δεν κάνει στάσεις να κατέβει αν δει ότι δεν το αντέχει.

Άπαξ και μπήκε... τέλος. Μια στάση κάνουν μόνο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σεντ Πάουλι Σεντ Πάουλι - Φρανκφούρτη
2η Κατηγορία 2.10 14/03, 14:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ατλέτικο M. Εσπανιόλ - Ατλέτικο M.
Primera Division 2.24 14/03, 17:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σεντ Ετιέν Μετς - Σεντ Ετιέν
Ligue 1 2.08 14/03, 18:00 -

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλησπερα :) οποιος θελει ενα οβερακι πιθανο.. :) (αλλα δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο :))    Σαδερλαντ Σαρκς-Μπλακ Ταουν :)   Αυστραλια Πρεμιερ Λινγκ Νεας Νοτιας Ουαλιας ειναι η 1 αγωνιστικη 10,30 το πρωι ωρα σαββατου ανημερα σημερα :) Προιστορια οι τελευτεοι 4 αγωνες μεταξυ  τους 3  οβερ  τα τελευταια 5 παιχνιδια που εκαναν την προιγουμενη αγωνιστικη σεζον η 1) 4-6 γκολ σε 4 παιχνιδια και ενα οβερ σκετο :grin: δηλαδη ολλα οβερ :) η 2) ολα οβερ και τα 5 τελευταια τις :)  αποδοση οβερ  1,62 στην βετ365 :) ας βρει αλλα 3-4 σημεια καποιος  και να κανει ενα παρολακι αν θελει :grin:

στην στοιχιμαν δεν το βρήκα το ματσάκι...  :'(

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ανάλογα την πτήση Χρηστάρα.

Για πτήσεις που έχω κάνει προς Αγγλία και κρήτη και γενικότερα κοντινά δεν κοιμήθηκα. Ίσως στην Αγγλία αν ήμουν ξενύχτης να ψιλοέριχνα κανένα 3ολεπτο ύπνο.

Αλλά όταν είχα κάνει υπερατλαντικό ταξίδι μια φορά που ήταν 13 ώρες πτήση, είχα ρήξει τόσο ύπνο αφού είχαν πριστεί τα μάγουλά μου.  :2funny:
εγω αμερικη που πηγα 17 ωρες ταξιδι ουτε λεπτο δεν εκλεισε το ματι  :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εκαστος στο ειδος του κ ο χιτμαν στο λαιβ  :booty:

Μωρέ απλά στο λάιβ μπορείς να κάνεις και μικρότερο ποντάρισμα γιατί οι αποδόσεις έχουν ανέβει, και βλέπεις έστω και λίγο την ροή του ματς. Οπότε έτσι και τα περισσότερα δελτία να τα χάνεις, μένει κάβα. Γιατί ένα να κερδίσεις το κέρδος έναντι της χασούρας είναι μεγαλύτερο.

Βέβαια όλα αυτά καλά στην θεωρία....

Απλά επειδή στο λάιβ τα λεφτά είναι στις ανατροπές, εγώ κολλάω να κάνω ποντάρισμα ανατροπής πάνω από 20 ευρώ φαντάσου.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Μωρέ απλά στο λάιβ μπορείς να κάνεις και μικρότερο ποντάρισμα γιατί οι αποδόσεις έχουν ανέβει, και βλέπεις έστω και λίγο την ροή του ματς. Οπότε έτσι και τα περισσότερα δελτία να τα χάνεις, μένει κάβα. Γιατί ένα να κερδίσεις το κέρδος έναντι της χασούρας είναι μεγαλύτερο.

Βέβαια όλα αυτά καλά στην θεωρία....

Απλά επειδή στο λάιβ τα λεφτά είναι στις ανατροπές, εγώ κολλάω να κάνω ποντάρισμα ανατροπής πάνω από 20 ευρώ φαντάσου.
κ μενα το λαιβ με συναρπαζει αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια για την ωρα το αποφευγω . το ποιο καλο συστημα ειναι να παιζεις εκει που γνωριζεις  ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα :) χιτμαν ας τον να παει τον αλλον στην Αμερικη :) υγεια οσο για το οβερακι εχει παιχνιδια να φανε και οι κοτες εξαλου η αυστραλια ειναι το πιο οβερ πρωταθλημα στην γη οι μικρες κατηγοριες τουλαχιστον εχει ψωμι ακομα :)

284=Παλερμο-Γιουβεντους=1

311=Καλιαρι-Εμπολι=1

170=Κρισταλ Παλας-ΚΠΡ=2

402=Εργοτελης-ΠΑΟ=οΒΕΡ :)

ΥΓ.. Χιτμαν οτι σε παει μην το αφηνεις στο στοιχημα και αν το αφησεις το στιλ παιχνιδιου σου να το καταλαβεις μονος σου και να το αλαξεις εχοντας εσυ την σκεψη να το κανεις αυτο :) αφου σε δινει το λαιβ τωρα κερδος ειναι λογικο να το υποστιριζεις αναλογα πρατεις :) Οι αρχαιοι  υμων προγονοι μας ειπαν οτι 2 πραγματα ειναι αντιθετα στην ληψη της σωστης  αποφασης η βιασυνη και η οργη :) το λαιβ εχει βιασυνη αν χασεις μετα εκδηλωνεται το παθος της οργης μετα σαν οργησμενος ξαναπαιζεις ενω το παθος σου εχει κλεισει  το μυαλο και ξαναχανεις  αφου ξαναχασεις παιζοντας οργισμενος εισαι σαν τυφλος να οδηγας ferrari στην αουτομπαν εξω απο τον ντορτμουντ οταν σχολαν οι εργατες απο τις γυρο βιομιχανιες που εχω περασει και γινεται τις κακομιρας το κυκλοφοριακο και με την φερραρι εχοντας το μυαλο κλειστο απο το παθος τις οργης και τις βιασυνης  πατας γκαζι και συντριβεσαι με τους μισους οπαδους τις ντορτμουντ :) :grin: :grin: :grin: Βγαινω να πληνω 134 πιατα και 123 ποτυρια και μετα να φαω φασολαδα θα βαλω και λιγο μπουκοβο  :) αριβερντετσι :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλησπερα :) χιτμαν ας τον να παει τον αλλον στην Αμερικη :) υγεια οσο για το οβερακι εχει παιχνιδια να φανε και οι κοτες εξαλου η αυστραλια ειναι το πιο οβερ πρωταθλημα στην γη οι μικρες κατηγοριες τουλαχιστον εχει ψωμι ακομα :)

284=Παλερμο-Γιουβεντους=1

311=Καλιαρι-Εμπολι=1

170=Κρισταλ Παλας-ΚΠΡ=2

402=Εργοτελης-ΠΑΟ=οΒΕΡ :)

ΥΓ.. Χιτμαν οτι σε παει μην το αφηνεις στο στοιχημα και αν το αφησεις το στιλ παιχνιδιου σου να το καταλαβεις μονος σου και να το αλαξεις εχοντας εσυ την σκεψη να το κανεις αυτο :) αφου σε δινει το λαιβ τωρα κερδος ειναι λογικο να το υποστιριζεις αναλογα πρατεις :) Οι αρχαιοι  υμων προγονοι μας ειπαν οτι 2 πραγματα ειναι αντιθετα στην ληψη της σωστης  αποφασης η βιασυνη και η οργη :) το λαιβ εχει βιασυνη αν χασεις μετα εκδηλωνεται το παθος της οργης μετα σαν οργησμενος ξαναπαιζεις ενω το παθος σου εχει κλεισει  το μυαλο και ξαναχανεις  αφου ξαναχασεις παιζοντας οργισμενος εισαι σαν τυφλος να οδηγας ferrari στην αουτομπαν εξω απο τον ντορτμουντ οταν σχολαν οι εργατες απο τις γυρο βιομιχανιες που εχω περασει και γινεται τις κακομιρας το κυκλοφοριακο και με την φερραρι εχοντας το μυαλο κλειστο απο το παθος τις οργης και τις βιασυνης  πατας γκαζι και συντριβεσαι με τους μισους οπαδους τις ντορτμουντ :) :grin: :grin: :grin: Βγαινω να πληνω 134 πιατα και 123 ποτυρια και μετα να φαω φασολαδα θα βαλω και λιγο μπουκοβο  :) αριβερντετσι :)

:thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κπρ ρε μουνιά

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλησπερα αδερφια μου κουβανοι  :grouphug:
επειδη χτες τα σημεια μας βγηκανε ξινα θα παιξω το αγαπημενο μου over στην Αουγκσπουργκ και στην Χοφενχαιμ, καλη μας τυχη  :hi: :hi: :hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Καλησπερα αδερφια μου κουβανοι  :grouphug:
επειδη χτες τα σημεια μας βγηκανε ξινα θα παιξω το αγαπημενο μου over στην Αουγκσπουργκ και στην Χοφενχαιμ, καλη μας τυχη  :hi: :hi: :hi:
μαζί σου... :kneel: :hi:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν αντεχω αλλο ρε ελεος  :'( :'( :'(

Stories

Νέο!