Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα πω λιγα λογια, διοτι ειμαι τζογαδορος του ΚΙΝΟ.....
1) Στα @@ μου εχω γραμμενες τις γνωμες τοσο των διαφορων ιστοσελιδων ειτε εφημεριδων
2) Στηριζομαι παντα στην κριση μου
3) Δεν ασχολιεμαι με κωλοτρυπιδες, εγω ξερω ομαδες παραδοσιακες οπως η Μπαγερν, η Λιβερπουλ, η Γιουβεντους, τον ΠΑΟ του Κυραστα και τον ΟΣΦΠ του Σαργκανη.
4) Προχθες ριχνω μια στηλη μοναχα 30 λεπτα και τζογαρα δυο Ιταλικες στο Χ. Εφεραν ΧΧ κι ετσι πηρα 3.42Ε. Ηταν η παρθενια, πρωτη φορα επαιξα στη ζωη μου γιατι ενω ειχα χρημα δεν εβαλα πολλαπλασιαστη θα επαιρνα περισσοτερα, τεσπα...
5) Χθες ριχνω Μπαγερν, Τοτεναμ και δυο αλλα στανταρακια οπως καποια γκομενακια που τα τιμω στο κωλαρακι τους....
Μικρες αποδοσεις, αλλα στα @@ μου....
Βουρ πολλαπλασιαστη 5....
Επεστρεψε 5.85Ε.....
6) Φασουλι το φασουλι γεμιζει το πορτοφολι και θα επενδυθουν σε κορασιδες, κυνηγηστε εσεις περισσοτερα, εγω δε θελω πολλα κερδη, αλλα λιγα και σιγουρα.
Υ.Γ. Το ΚΙΝΟ χτυπαει 7% πιθανοτητες ευστοχιας. Αν το φτασω 14% (μενει η βελτιστοποιηση των piecewise) θα νοικιασω ξενοδοχειο στη Φυλης.
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
Ωραίος κουβάς1 η qpr σημερα
διπλο ναπολι
TOY mpaoktzh οι μαλακιες μας φαγανΩραίος κουβάς
βρετανη 1 γιουβε 1 και βαζελο 1 μπασκετ.....![]()
![]()
εγω στο γιουβετσι εβαλα οβερ![]()
χωρίς χαντικαπ το παίζω..η μπάρτσα φέτος πολύ χαλι..έστω οριακά μπορεί να κερδίσει ο βαζελος.θα δειξει..Το Παναθηναικος Μπαρτσελονα δινει 2,5 ποντους υπερ του γηπεδουχου.Ωραιος ασος αλλα ο Παναθηναικος εχει ολο ηττες ακομα και εντος εδρας απο τη Μπαρτσελονα,αν και δε βρισκεται σε καλη κατασταση τελευταια.
Το Παναθηναικος Μπαρτσελονα δινει 2,5 ποντους υπερ του γηπεδουχου.Ωραιος ασος αλλα ο Παναθηναικος εχει ολο ηττες ακομα και εντος εδρας απο τη Μπαρτσελονα,αν και δε βρισκεται σε καλη κατασταση τελευταια.βρετανη 1 γιουβε 1 και βαζελο 1 μπασκετ.....![]()
![]()
προφανώς παιζει..εγώ έχω χασει με χαντικαπ +5 παιχνιδι πήγε παράταση και μετα το έχασα το χαντικαπ.δεν πιάνει η παραταση στο ίντερνετ όπως ξέρεις.δεν έχει να λέει αυτό με το σημερινο απλως μαντεψια είναι και ο άσσος είναι 2.30 στα ίσια.όπως και να χει καλη τύχη σε οτι παίξουμε ο καθένας.Επειδη ειμαι μπασκετικος κυριως ακομα και στο στοιχημα η πειρα μου με εχει διδαξει οτι ακομα και ο ενας ποντος παιζει ρολο.Μονα παιχνιδια παντα και μεγαλα ποσα.Δεν αξιζει για λιγο παραπανω αποδοση σκετη νικη ασο απ τη στιγμη που δινει 1,80 ασος με 2,5 ποντους αβανταζ.Μου εχει τυχει για παραδειγμα παλια να εχω παιξει Μακαμπι με αβανταζ 5,5 ποντους και να χανει 6.Τελευταια επιθεση ο Τζερομ Τσαμσι να κανει μονος του μπασιμο και να βαζει καλαθι σε νεκρο χρονο με ριπλευ για να διαπιστωθει αν μετραει η οχι και συνεπως αν θα ερθει ασος η διπλο.
Επειδη ειμαι μπασκετικος κυριως ακομα και στο στοιχημα η πειρα μου με εχει διδαξει οτι ακομα και ο ενας ποντος παιζει ρολο.Μονα παιχνιδια παντα και μεγαλα ποσα.Δεν αξιζει για λιγο παραπανω αποδοση σκετη νικη ασο απ τη στιγμη που δινει 1,80 ασος με 2,5 ποντους αβανταζ.Μου εχει τυχει για παραδειγμα παλια να εχω παιξει Μακαμπι με αβανταζ 5,5 ποντους και να χανει 6.Τελευταια επιθεση ο Τζερομ Τσαμσι να κανει μονος του μπασιμο και να βαζει καλαθι σε νεκρο χρονο με ριπλευ για να διαπιστωθει αν μετραει η οχι και συνεπως αν θα ερθει ασος η διπλο.χωρίς χαντικαπ το παίζω..η μπάρτσα φέτος πολύ χαλι..έστω οριακά μπορεί να κερδίσει ο βαζελος.θα δειξει..
Πως βλεπετε το Under της Λεβαντε για σημερα![]()