Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ξερει κανεις τι χαρτια πρεπει να δωσεις για ταυτοποιηση ? :think:
ενταξει ταυτοτητα εχω αλλα το 2ο χαρτι δεν εχω τιποτε στο ονομα μου εκτος φυσικα τον τραπεζικο λογαριασμο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ξερει κανεις τι χαρτια πρεπει να δωσεις για ταυτοποιηση ? :think:
ενταξει ταυτοτητα εχω αλλα το 2ο χαρτι δεν εχω τιποτε στο ονομα μου εκτος φυσικα τον τραπεζικο λογαριασμο
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Παρακαλούμε δεχτείτε τις απολογίες μας για όποια αναστάτωση έχει προκληθεί σχετικά με όποια καθυστέρηση. Αν και η ομάδα μας κάνει ότι είναι δυνατόν η διαδικασία επεξεργασίας των εγγάφων σας ενδέχεται να πάρει κάποιες μέρες λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας.

Σχετικά με την ταυτοποίση υπενθυμίζουμε ότι χρειαζόμαστε:

1. Ταυτότητα ή διαβατήριο
2. Ένα από τα παρακάτω έγγραφα που να έχει εκδοθεί εντός 3 μηνών:
Αντίγραφο κίνησης Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας ή Τραπεζικού λογαριασμού
ή Λογαριασμό ΔΕΚΟ (πχ. ΔΕΗ)
ή Λογαριασμό Σταθερής/Κινητής τηλεφωνίας/Παροχής Ίντερνετ

* Εάν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό στο δικό σας όνομα μπορείτε να αποστείλετε μία υπεύθυνη δήλωση (επικυρωμένη από ΚΕΠ) που να επιβεβαιώνει τη διεύθυνσή σας.

** Για αντίγραφο κίνησης κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού, παρακαλούμε να έχετε φανερά μόνο τα πρώτα 6 και τα τελευταία 4 ψηφία του αριθμού της κάρτας σας (πχ.1234 56XX XXXX 7890) ή του τραπεζικού σας λογαριασμού αναφέροντας το ΙΒΑΝ και όχι τον αριθμό λογαριασμού σας.

Eπιπλέον χρειάζεται να φαίνεται καθαρά σε ένα αντίγραφο του λογαριασμού με το λογότυπο της τράπεζάς σας, το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας και η ημερομηνία έκδοσης του εγγράφου σας (δεν είναι απαραίτητες οι συναλλαγές του λογαριασμού σας).

Μπορείτε να βγάλετε μία φωτογραφία του εγγράφου σας, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή την φωτογραφική σας μηχανή, ή να σκανάρετε ένα αντίγραφο και να μας το στείλετε με email στο documents@bet365.gr.

Αν έχετε ήδη αποστείλει ένα έγγραφο από τα παραπάνω βήματα (1 και 2) παρακαλώ αγνοήστε την παραπάνω πληροφόρηση.

Θα μπορέσετε να διαπiστώσετε ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί μεταβαίνοντας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ> ΜΕΛΗ> ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ> ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ και λαμβάνοντας το παρακάτω μήνυμα:

«Ο λογαριασμός σας έχει πλήρως επαληθευτεί και δεν απαιτείται περαιτέρω δράση.»

Αν χρειάζεστε ακόμα βοήθεια με το λογαριασμό σας παρακαλώ απαντήστε σε αυτό το μήνυμα ενημερωνοντάς μας σε τι ακριβώς θα θέλατε να σας εξυπηρετήσουμε συμπεριλαμβάνοντας τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας.

Φιλικά,

H Ομάδα της bet365

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
να σαι καλα ! αρα εγω μπορω να στειλω ενα αντιγραφο κινησης λογαριασμου σαν αυτο που μας δινουν στο γκισε κ ολα οκ
πειραζει που ενω δν εκανα ταυτοποιηση ακομη αρχισα να τζογαρω ? :P

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
να σαι καλα ! αρα εγω μπορω να στειλω ενα αντιγραφο κινησης λογαριασμου σαν αυτο που μας δινουν στο γκισε κ ολα οκ
πειραζει που ενω δν εκανα ταυτοποιηση ακομη αρχισα να τζογαρω ? :P
κανονικα πηραζει γιατι αν κερδισεις μπορει να θελεις να κανεις αναλυψη και να μην μπορεις αφου δεν εχει γινει ταυτοποιηση και να τα παιξεις απο εθισμο η παρορμυτισμο και να τα χασεις  :) αν εχεις υπομονη και παιξεις με συνεση και εγκρατεια και πρωτα ο θεος κερδισεις και περιμενεις μεχρι να γινει η ταυτοποιηση χωρις να εισαι ανυπομονος κανενα προβλημα :) το 99% των κουμαρτζηδων ειναι ειμαστε ανυπομονοι εκει πονταραν στην βετ365 και εχασε εκατονταδες κοσμος και κοσμακις λεφτα που ειχαν μεσα τζογαροντας απο νευρα αυτο τον σκοπο το πετυχαν :) η στοιχημαν δεν σε αφηνε να καταθεσεις αν δεν εκανες ταυτοποιηση πρωτα  :) ετσι καταλαβα που πηγα να καταθεσω δεν με αφηνε να καταθεσω ενω οι αγγλοι  :)ις βετ365 σε αφηνουν χωρις να κανεις αναλυψη αν δεν εχεις ταυτοποιηθει αυτο ειναι πουστια απο τα αγγλακια στα ελληνακια  :) υγ ναι σαν αυτο που μας δινουν στο γκισε προσωπικα εβγαλα φωτοτυπια το παραστατικο που κρατανε αυτοι  :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
κανονικα πηραζει γιατι αν κερδισεις μπορει να θελεις να κανεις αναλυψη και να μην μπορεις αφου δεν εχει γινει ταυτοποιηση και να τα παιξεις απο εθισμο η παρορμυτισμο και να τα χασεις  :) αν εχεις υπομονη και παιξεις με συνεση και εγκρατεια και πρωτα ο θεος κερδισεις και περιμενεις μεχρι να γινει η ταυτοποιηση χωρις να εισαι ανυπομονος κανενα προβλημα :) το 99% των κουμαρτζηδων ειναι ειμαστε ανυπομονοι εκει πονταραν στην βετ365 και εχασε εκατονταδες κοσμος και κοσμακις λεφτα που ειχαν μεσα τζογαροντας απο νευρα αυτο τον σκοπο το πετυχαν :) η στοιχημαν δεν σε αφηνε να καταθεσεις αν δεν εκανες ταυτοποιηση πρωτα  :) ετσι καταλαβα που πηγα να καταθεσω δεν με αφηνε να καταθεσω ενω οι αγγλοι  :)ις βετ365 σε αφηνουν χωρις να κανεις αναλυψη αν δεν εχεις ταυτοποιηθει αυτο ειναι πουστια απο τα αγγλακια στα ελληνακια  :) υγ ναι σαν αυτο που μας δινουν στο γκισε προσωπικα εβγαλα φωτοτυπια το παραστατικο που κρατανε αυτοι  :)
ειμαι ο ορισμος της υπομονης τυπε υπομονη ειναι το αλλο μου ονομα  :cheesy: 
κ σορυ που σε ζαλισα με τις ερωτησεις  :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ειμαι ο ορισμος της υπομονης τυπε υπομονη ειναι το αλλο μου ονομα  :cheesy:  
κ σορυ που σε ζαλισα με τις ερωτησεις  :S
:) προσωπικα εναν τζογαδορο εχω δει που ειναι υπομονετικος σαν βραχος να παιζει 21 τον τζον ταραμα τον φουστη ειναι τοσο ηρεμος με 50 ατομα πανω απο το κεφαλι του δεν καταλαβενει τιποτα ανετος :) κανει και μαγκιες οτι και καλα δεν ξερει 21 η  οτι το σκεφτεται  παραπανω απο το κανονικο  οτι δυσκολευεται  κτλ :) Τον ειχα παρακολουθησει στο καζινο στην θεσσαλονικη καποια   φεγγαρια :)ΥΓ.. νΙΚ δεν με ζαλιζεις το θρεντ αυτο ειναι για το στοιχημα :) αν ξερεις κατι πρεπει να το λες ειναι το φισιολογικο αυτο το να απανταμε αν ξερουμε :grin: :grin: :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
:) προσωπικα εναν τζογαδορο εχω δει που ειναι υπομονετικος σαν βραχος να παιζει 21 τον τζον ταραμα τον φουστη ειναι τοσο ηρεμος με 50 ατομα πανω απο το κεφαλι του δεν καταλαβενει τιποτα ανετος :) κανει και μαγκιες οτι και καλα δεν ξερει 21 η  οτι το σκεφτεται  παραπανω απο το κανονικο  οτι δυσκολευεται  κτλ :) Τον ειχα παρακολουθησει στο καζινο στην θεσσαλονικη καποια   φεγγαρια :)ΥΓ.. νΙΚ δεν με ζαλιζεις το θρεντ αυτο ειναι για το στοιχημα :) αν ξερεις κατι πρεπει να το λες ειναι το φισιολογικο αυτο το να απανταμε αν ξερουμε :grin: :grin: :grin:
ειδες απο κοντα τον ταραμα ? κ γω ηθελα να τον γνωρισω . αλλα που τετοια τυχη  :2funny:
οντως πολυ καλος . αλλα τωρα πια λογω των νεων συνθηκων στο 21 εχει "πεσει" το αστερι του
εμαθα οτι προσπαθει με το  ποκερ αλλα μεχρι στιγμης δν καταφερε κατι αξιολογο

αληθεια εχω μεγιστη υπομονη κ σπανια την χανω .

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σιγιου λετερ τουμορου εβριθινγ γκουτναιτ Smiley Smiley χρηστο !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ειδες απο κοντα τον ταραμα ? κ γω ηθελα να τον γνωρισω . αλλα που τετοια τυχη  :2funny:
οντως πολυ καλος . αλλα τωρα πια λογω των νεων συνθηκων στο 21 εχει "πεσει" το αστερι του
εμαθα οτι προσπαθει με το  ποκερ αλλα μεχρι στιγμης δν καταφερε κατι αξιολογο

αληθεια εχω μεγιστη υπομονη κ σπανια την χανω .
ναι αδερφε πολλες φορες :) στο καζινο τις θεσσαλονικης παλια ειναι ο πιο ηρεμος παιχτης που εχω δει στην ζωη μου την ωρα που παιζει τζογο οχι 1-2 ευρω αλλα πολλα :) Η ηρεμια του δεν παιζεται  :)  ΥΓ.. 4  Ευρω οβερ  2,5 την Μποκα τζουνιορς με την παλεστινο :) υγ2.. τοτε που εβλεπα τον τζον ταραμα ειχε και μια γκομενα μαζι του μια ξανθια αν θυμαμαι καλα και πονταρε και αυτη στο ιδιο τραπεζι :) οταν μαζευοταν κανα 20αρια ατομα πανω απο το κεφαλι του μετα κανα 1 ωρα ζητουσε να παιξει στο prive  :) φυσικα και τον ειχα ρωτησει κατι με απαντησε προθυμα και πολυ ηρεμα οπως τον βλεπεται στην τηλεωραση ετσι ειναι καληνυχτα νικ και σια οαε του θρεντ 4 ευρω την μποκα οβερ και υπνο και εγω αντιος :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Παλεστίνο v Μπόκα Τζούνιορς
(Γκολ Αγώνα) 18/02/2015 Κανένα 2.25 Χαμένο
Σύνολο:  4 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  :grin:

1 Ναι Σάλκε v Ρεάλ Μαδρίτης
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 18/02/2015 Κανένα 2.50 Χαμένο
2 Ναι Λέιτον Όριεντ v Μπράντφορντ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 18/02/2015 Κανένα 1.80 Χαμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 1,1 1,10 0,00
Συνολικό στοίχημα: 1,10  Συνολικά κέρδη:  0,00

πιλογές
1 Εθνικός Αλεξανδρούπολης Εθνικός Αλεξανδρούπολης v ΠΑΟΚ
(Νικητής Αγώνα) 18/02/2015 Κανένα 3.50 Χαμένο
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  :grin:

1 Ναι ΑΕΚ Λάρνακα v Οθέλλος Αθιένου
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 18/02/2015 Κανένα 2.20 Χαμένο
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  :grin:

1 Εργοτέλης Εργοτέλης v Πανιώνιος
(Τελικό Αποτέλεσμα) 18/02/2015 Κανένα 2.60 Χαμένο
2 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ v Μπράντφορντ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 18/02/2015 Κανένα 2.87 Χαμένο
3 Μπόκα Τζούνιορς Παλεστίνο v Μπόκα Τζούνιορς
(Τελικό Αποτέλεσμα) 18/02/2015 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
4 Κόλο Κόλο Κόλο Κόλο v Ατλέτικο Μινέιρο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 19/02/2015 Κανένα 2.40 Κερδισμένο
5 Ισοπαλία Κορίνθιανς v Σάο Πάουλο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 19/02/2015 Κανένα 3.00 Χαμένο
6 Ισοπαλία Μπέρμιγχαμ v Μίντλεσμπρο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 18/02/2015 Κανένα 3.50 Κερδισμένο
Πολλαπλά
6 Επιλογές 1 1 1,00 0,00
Συνολικό στοίχημα: 1,00  Συνολικά κέρδη:  0,00 :grin:

. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Σάλκε v Ρεάλ Μαδρίτης
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 18/02/2015 Κανένα 2.50 Χαμένο
2 Ναι Λέιτον Όριεντ v Μπράντφορντ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 18/02/2015 Κανένα 1.80 Χαμένο
Πολλαπλά
Διπλά 1 1,1 1,10 0,00
Συνολικό στοίχημα: 1,10  Συνολικά κέρδη:  0,00 :grin:  ας βγαλω αυτα που ειπα εδω για να ειμαι σωστος γιατι αναφερομαι στο πονταρισμα αλλα και επειδη τα αναφερω :) καλημερα :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
γκολ-γκολ για το 1 ημιχρονο το παιχνιδι σαουθ μελμπουρν -οκλει κανονς 0,43 λεπτα του ευρω :) για να βαλει αυστραλακια η βετ365 ενω τα ειχε κοψει μαχαιροπηρουνο κατι ξερει  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα :)

128=ΑΑλμποργκ-Κλαμπ Μπριζ=2

138=Βιγιαρεαλ-Σαλτσμπουργκ=2

146=Σαν Χοσε Ορουρο-Ριβερ Πλειτ=2 :)  Καρφωτα  βετ365  1 Ευρω η 0,74 σε λιρα αγγλιας :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιουνγκ Μποις-Εβερτον over
Ντιενπρ-Ολυμπιακος διπλο
Ρομα Φεγενορντ over
Τραμπζονσπορ Ναπολι over
Λιβερπουλ Μπεσικτας over
Τοτεναμ Φιορεντινα over

:hi: :hi: :hi:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χ ο ολυμπιακος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
μπριζ 2 εβερτον γκολ γκολ βολφσπουργκ γκολ γκολ.. :)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Γειας σας παιδες :hi:
Σας εχω το παιχνιδι που κερδιζει. :grin:
Τορινο 1 2.37

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Εχει να παει κοσμος φυλακη σημερα....
Δεν πιανωνται από πουθενα τα σημερινα...
Όλα τριπλες είναι...
Μονο γκολ και ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom