Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και όμως μια χαρά έβγαζε και το έβλεπα με τα μάτια μου. Απλά από ένα σημείο και μετά το σταμάτησε γτ είχε φάει μερικές φορές τρελλό άγχος και χτυποκάρδια όταν στα ματς μπαίναν στο φινάλε 2 γκολ και του βγαινε η πίστη μέχρι να λήξουν under. Με είπε δεν άξιζε το κοπο να τραβαει τοσο αγχος καθε φορά για 40 και 50 ευρω
Θα βγαλεις ενα πενηνταρικο 1-2-3-4 φορες,την πεμπτη θα το χασεις το χιλιαρικο,δεν υπαρχει περιπτωση,καποια στιγμη θα μπει γκολ μετα το 70 σε καποιο ματς.Δεν γινεται να ληγουν ολα 0-0.
Κατσε και σκεψου μονος σου αν συμφερει κατι τετοιο.Χιλιες φορες να ρισκαρεις σε μια αποδοση 3-3,5 το χιλιαρικο,παρα να το χασεις ετσι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.013
Πόντοι
5.006
Θα βγαλεις ενα πενηνταρικο 1-2-3-4 φορες,την πεμπτη θα το χασεις το χιλιαρικο,δεν υπαρχει περιπτωση,καποια στιγμη θα μπει γκολ μετα το 70 σε καποιο ματς.Δεν γινεται να ληγουν ολα 0-0.
Κατσε και σκεψου μονος σου αν συμφερει κατι τετοιο.Χιλιες φορες να ρισκαρεις σε μια αποδοση 3-3,5 το χιλιαρικο,παρα να το χασεις ετσι.
έτσι σωστός.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
προχθες ηρθε ενας γνωστος μου και με εδειξε ενα κουπονι με 0,90 λεπτα 9 ομαδες επερνε 9000  ευρω :) εχασε 1 ομαδα :)   Τι θελω να πω με αυτο :)  Οτι οσο πιο πολλα λεφτα παιζουμε τοσο πιο πολυ το παθος μας τυφλωνει  :) Η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι :) και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο :) Αν δεν υπαρχει συνεση εγκρατεια και ταπεινοτητα δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισουμε  :) και αυτος που χανει και αυτος που κερδιζει δεν ειναι ηρεμος ηρεμος ειναι αυτος που δεν εχει ουτε νικη ουτε ηττα :) Αρα ειναι ολα εναντιων μας ειτε παιζουμε 0,01 λεπτο ειτε  100 και παει λεγοντας :)Το καλυτερο το μονο σιγουρο δηλαδη ειναι η δουλεια για να βγαλει καποιος λεφτα παιδια :) Απο το στοιχημα βγαζουν οι μπουκ μεικερ που αυτες ειναι εταιριες ειναι ηρεμοι πισω απο τους υπολογιστες με εκατονταδες  ανθρωπους επιστημονες απο πισω  που και αυτοι ειναι υρεμοι γιατι δουλευουν σε μια κανονικη δουλεια :) εμεις δεν δουλευουμε προσπαθησουμε να πολεμησουμε να κερδισουμε με τζογο αυτους που κανουν μια κανονικη δουλεια :) Τους μπουκ μεικερ :)  Ο πινων μεθα και ο παιζων χανει απλα αν παιζουμε λιγα λεφτα χανουμε λιγοτερα :) Ο τιγρης πηρε τον ΟΠΑΠ δεν ειναι χαζος :) εκατονταδες μπουκ μεικερ χιλιαδες αν βαλουμε τους παρανομους υπαρχουν σε ολο τον κοσμο αυτοι ζουνε απο τον καθενα μας :) Απο εμας :) αν υπηρχε περιπτωση ο Κοσμος εμεις να υπηρχε δυνατοτητα να ζουμε απο το στοιχημα (δεν λεω γιαυτους που παιζουν τα στημενα που το ξερουν οι ιδιοι για μας τους απλους κοινους θνητους) δεν θα υπηρχε περιπτωση να υπηρχε στην γη ενας Μπουκ Μεικερ :)  Υπομονη συνεση και εγκρατεια  :) Ειναι παθος το στοιχημα το γουσταρουμε ολοι αλλα σαν παθος ειναι και λαθος :) Οποτε κανοντας κατι που ειναι λαθος ειμαστε εξαρχης χαμενοι  :) Σκεψη να σκεφτομαστε υπομονη δεν τελειωνει το στοιχημα ποτε και εγκρατεια δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο :) αν πιασεις κατι ευκολο στην επομενη θα χασεις κατι παλι ευκολο δεν αμς αφηνει η απληστια να σταματαμε η να κανουμε διαλειμα το μυαλο  μας μας βασανιζει θελοντας να παιζουμε και να παιζουμε :) ΥΓ..1 ΕΥΡΩ οβερ μισο γκολ το ανθοατακι :) για το 1 ημιχρονο :grin: :grin: :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Μετά το 70 under 2.5 έπαιζε σε δυσκοίλιες ομάδες στο γκολ μελετημένα. Ούτε μια φορά δε πήγε κουβά από αυτά. Μια -δυο φορές στο τόσο κόντεψε στο τσακ αλλά πάντα πήγαινε ταμίο. Μόνο όταν έπαιζε πιο ρισκαδόρικα για τα πολλά κουβαδιαζότανε. Όταν είχε παίξει πχ under 4.5 με απόδοση 1.2 σε ένα ματς από το πρώτο λεπτό

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
το ανθοατακι εβαλε γκολ η βετ365 μου το πληρωσε μετα το γκολ ακυρωθηκε και το εχω πληρωμενο για να δουμε σε ποση ωρα θα μου παρουν πισω τα λεφτα :)

Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 0.5 Ανθοατέκι v Ατλέτικο Βενεζουέλα
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 01/02/2015 Κανένα 5.50 Κερδισμένο
Σύνολο:  1,1 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  6,05  :grin: για να δουμε :grin: :grin: :grin: βιαζονται να πληρωσουν οι μπαγασιδες οι αγγλοι :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
το ανθοατακι εβαλε γκολ η βετ365 μου το πληρωσε μετα το γκολ ακυρωθηκε και το εχω πληρωμενο για να δουμε σε ποση ωρα θα μου παρουν πισω τα λεφτα :)

Σύνολο:  1,1 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  6,05   :grin: για να δουμε :grin: :grin: :grin: βιαζονται να πληρωσουν οι μπαγασιδες οι αγγλοι :grin:
κλείστοοοοοοοοοοοοοο  :P

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Σύνολο:  1,1 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  6,05   :grin: για να δουμε :grin: :grin: :grin: βιαζονται να πληρωσουν οι μπαγασιδες οι αγγλοι :grin:
Εσύ δεν είχες θέμα με την bet? Διορθώθηκε  :think:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Εσύ δεν είχες θέμα με την bet? Διορθώθηκε  :think:
ειχα μαν εχω γιατι με κουρασε:) οποιος φιλος γνωστος με λεει του λεω να παει στοιχημαν :) Απλα το ειπα και εδω.. εφαγα πολυ ξενερωμα με την ταυτοποιηση στο καπακι ταυτοποιηση στο καπακι ταυτοποιηση με την βετ365 με μαιλ που τους εστειλα κτλ κτλ και τωρα να τα κανω παλι στην στοιχιμαν εχω κουραστει ψυχολογικα :) οταν κανω αναλυψη αν εχω λεφτα μεχρι τοτε θα παω στοιχημαν  :) πρεπει ολα να ερθουν χωρις να χαλαει η ζαχαρενια μου στον καιρος τους να εχω ορεξη δηλαδη :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606

(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 01/02/2015 Κανένα 5.50 Χαμένο
Σύνολο:  1,1 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  :cheesy: :cheesy: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Πιστευα σημερα την ουνιβερσιδαδ κατολικα πριν λιγο την ειχε 7 να το γυρισει δεν το επαιξα ισοφαρισε :) τωρα ο ασσος 2,63  Τωρα αν ημουν παρορμυτικος που ειμαι αλλα προσπαθω να κανω θεραπεια θα επαιζα τον ασσο που δεν με συμφαιρει το 7αρακι με συμφερε στο να βαλω 5 ευρω και να παρω 35 αν βγει ο ασσος :) τωρα με τα 5 ευρω οχι :) Οποτε η λογικη λεει του στοιχηματος χρηστο αφου δεν εκανες αυτο που σκεφτηκες εκ των προτερων βαση ποσοστου και πονταρισματος να κανεις μην το κανεις εκ των υστερων :) και ας βγει 23-1 :grin: Εδω βαζω την εγκρατεια οσο και να πιστευω που την πιστευα απο το πρωι την ουνιβερσιδαδ οπως πιστευα  και την βαγιαδολιδ :grin: :grin: :grin: δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
1,2 ευρω μισο γκολ οβερ το ανθοατακι γιατι ειμαι φαν ανθοατακι :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
πως τον ειδεσ τον γαυρο τον διατητη παλι οι πουσταραδες γαμησανε το ποδοσφαιρο αλλη μια μερα ντροπης γνωμη?
τι να σου πω μαν :) Μην χαλας την ζαχαρενια σου αυτο μπορω να σου πω :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
αυτο που πιστευεισ να πεισ και να μη φοβασαι τιποτα
δεν φοβαμε μαν  :) αν πω οτι η διαιτησια βοηθαει τον Ολυμπιακο θα αλλαξει τιποτα :) Οποιος εχει ματια και μυαλο βλεπει και σκεφτεται :) Απο εκει και περα το εχω πει οτι ειμαι αντι ΠΟΚ οπαδικα :) αλλα εχω φιλους Ολυμπιακους ΑΕΚτζηδες Αριανους Παναθηναικους :) Δηλαδη να στεναχωριεμαι  στο οπαδικο κοματι  απο την στιγμη που δεν προκειται  να αλλαξει κατι :) Και δεν βγενω να πιω ενα τσιπουρακι με κανα φιλο να κανουμε χαβαλε να γελασουμε με Ολυμπιακτση η Αριανο :) Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα :) Τωρα στο Οπαδικο οτι κανουν αφου μπορουν και τα κανουν και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα Μαγκια τους :)

Επισκέπτης
δεν φοβαμε μαν  :) αν πω οτι η διαιτησια βοηθαει τον Ολυμπιακο θα αλλαξει τιποτα :) Οποιος εχει ματια και μυαλο βλεπει και σκεφτεται :) Απο εκει και περα το εχω πει οτι ειμαι αντι ΠΟΚ οπαδικα :) αλλα εχω φιλους Ολυμπιακους ΑΕΚτζηδες Αριανους Παναθηναικους :) Δηλαδη να στεναχωριεμαι  στο οπαδικο κοματι  απο την στιγμη που δεν προκειται  να αλλαξει κατι :) Και δεν βγενω να πιω ενα τσιπουρακι με κανα φιλο να κανουμε χαβαλε να γελασουμε με Ολυμπιακτση η Αριανο :) Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα :) Τωρα στο Οπαδικο οτι κανουν αφου μπορουν και τα κανουν και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα Μαγκια τους :)

φιλε αντεχεις αυτη τη φαρσοκωμωδια δηλαδη και γιατι να μην αλαξει τιποτα δε καταλαβα πως μπορεις να μιλας για μπαλα  τι ενοεις μαγκια τους μαγκια ειναι πουστια για ξηγησου εκτοσ αν θες να απεχεις και ζαμαν φου φαση

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
φιλε αντεχεις αυτη τη φαρσοκωμωδια δηλαδη και γιατι να μην αλαξει τιποτα δε καταλαβα πως μπορεις να μιλας για μπαλα  τι ενοεις μαγκια τους μαγκια ειναι πουστια για ξηγησου εκτοσ αν θες να απεχεις και ζαμαν φου φαση
Μαν εισαι εσυ και εγω ειναι μια γκομενα :) Που την γουσταρουμε και οι 2 εσυ εχεις λεφτα εγω ειμαι φτωχος εσυ με τα λεφτα και εγω με την φτωχια μου :) Κανεις καμακι εσυ βλεπει οτι η γκομενα εχεις λεφτα σου καθετε :) Κανω καμακι την ιδια γκομενα και εγω σορρυ κανουμε ταυτοχρονα καμακι την ιδια γκομενα η γκομενα βλεπει και τους 2μας αφου βλεπει και μας γνωριζει βλεπει οτι εσυ εισαι ματσο εγω ειμαι νεος εισαι και εσυ νεος εγω δεν εχω μια :) σκεφτεται η γκομενα να παω με τον ματσο η με τον φτωχο :think: ξυνει ετσι λιγο το κεφαλακι τις ετσι για λιγο οχι πολυ :grin: και λεει το βρικα θα παω με τον Ματσο καλος χρυσος και ο φτωχουλης :grin: Αλλα προτιμω τα λεφτα :grin: Εγω σκεφτομαι αφου δεν με θελει δεν τα παραταω θα τα ρηξω σε αλλη η στο φιναλε θα τραβηξω καμια παχια να φυγουν και τα χοντραδια η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη και η ζωη συνεχιζεται :) :) :) :)

Επισκέπτης
Μαν εισαι εσυ και εγω ειναι μια γκομενα :) Που την γουσταρουμε και οι 2 εσυ εχεις λεφτα εγω ειμαι φτωχος εσυ με τα λεφτα και εγω με την φτωχια μου :) Κανεις καμακι εσυ βλεπει οτι η γκομενα εχεις λεφτα σου καθετε :) Κανω καμακι την ιδια γκομενα και εγω σορρυ κανουμε ταυτοχρονα καμακι την ιδια γκομενα η γκομενα βλεπει και τους 2μας αφου βλεπει και μας γνωριζει βλεπει οτι εσυ εισαι ματσο εγω ειμαι νεος εισαι και εσυ νεος εγω δεν εχω μια :) σκεφτεται η γκομενα να παω με τον ματσο η με τον φτωχο :think: ξυνει ετσι λιγο το κεφαλακι τις ετσι για λιγο οχι πολυ :grin: και λεει το βρικα θα παω με τον Ματσο καλος χρυσος και ο φτωχουλης :grin: Αλλα προτιμω τα λεφτα :grin: Εγω σκεφτομαι αφου δεν με θελει δεν τα παραταω θα τα ρηξω σε αλλη η στο φιναλε θα τραβηξω καμια παχια να φυγουν και τα χοντραδια η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη και η ζωη συνεχιζεται :) :) :) :)

α ρε φιλαρακο σε συμπαθω κατι πας να πεις αλλα να ξερεις οτι φτωχοι ειναι οι περισοτεροι αυτοι εχουν τη δυναμη ;)

Επισκέπτης
Λοιπον εχω νεα  :grin: την παρασκευη αν θυμαμαι καλα σας ειχα πει οτι με πηραν τηλ. απο την σπορτινγκ. για την επαληθευση και μου ειπαν οτι σκ θα με κλεισουν το λογαριασμο. Μλκ λενε και λογαριασμο δεν με κλεισαν και επαιξα κανονικα και πριν απο λιγο εκανα αναληψη ενα μικρο ποσο κοντα στα 100 ευρω για να δω αν γινεται και ηταν επιτυχης, μενει να μπουνε και στην καρτα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom