You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
kostas_sounio
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδιά!
Παίζω στοίχημα πάρα πολλά χρόνια και έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε τι πιθανό… Έχω ακολουθήσει άπειρα συστήματα και πιθανούς τρόπους (χηνάρια, μονά, αυξανόμενο ποντάρισμα κλπ.) και το μόνο κερδοφόρο που είχα βρει είναι να κάνω trading στην betfair… Ήταν το μόνο σύστημα που μου άφηνε κέρδος στο τέλος του μήνα. Και καλό κέρδος!
Αλλά από τότε που η betfair έφυγε από την Ελλάδα έχω βαρεθεί να πάω κουβά…
Έχει κάποιος να προτείνει τίποτα που να αξίζει τον κόπο???
Περιμένω εμπειρίες παίδες! Βοηθήστε!
Φίλε γενικώς το στοίχημα είναι ζόρικη φάση και πολύ δύσκολα βγάζεις χρήματα.
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και τις περισσότερες φορές έχω απογοητευτεί. Μόνο ο
Μαρινάκης και οι όμοιοί του ανά τον κόσμο βγάζουν φράγκα εις υγείαν των κορόιδων! Τι να πεις???
Αλλά πέρα απ’ την πλάκα αν θες να ακολουθήσεις κάτι αξιόλογο, ακολούθησε τους πρώτους 2-3 τύπους
από το διαγωνισμό αυτού του forum: Sites & blogs δεν κοιτάω καθόλου γιατί κατάλαβα πως είναι όλα απάτη! Μόνο με forums αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά κανείς!
Έψαξα πάρα πολλά forums και ήταν το καλύτερο που βρήκα! Συνεχόμενο κέρδος για 4-5 μήνες δεν το λες τύχη! Κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι…
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα χανει η γκιμαραες απο την ζιλ βιθεντε ετσι οπως το σκεφτηκα το παιχνιδι παιδια για να παιχτει απο εμενα Πρεπει να παει 2-1 δηλαδη να το γυρισει αν το γυρισει η γκιμαραες που την γουσταρω πολυ σαν ομαδα παιζει επιθετικα Ο λογος ειναι οτι στο 2-1 η ζιλ βιθεντε θα ανοιξει για ισοφαριση τωρα δεν ποντερνω Ασσο γιατι η αλλη θα κατσει πισω λεωφορειο δεν ξερω μηπως βαλει και αλλο γκολ γιατι πεφτει κατηγορια και η γκιμαραες αφου βγαινει μπορστα μην το φαει στην κοντρα οποτε υπομονη στο 2-1 αν ειναι κοντα και αν γινει φυσικα κοντα στο 80 85 λεπτο θα πονταρω για επομενο γκολ οβερ για να βγαλω την μπουγατσα αυριο με τυρι που θα φαω το πρωι και για το κακαο που θα ειναι ζεστο γλυκο με λιγο γαλαΧρηστάρα?????
σι γιου ιν ε γουάιλ κροκοντάιλ
Οσον αφορα τα bet sites ελληνικα και μη και μαλιστα οσον αφορα κυριως αυτα που σε προωθουν να πονταρεις σε συγκεκριμενες εταιρειες με link ή εχουν διαφημησεις book ειναι οντως μεγαλη κοροιδια.Στελνουν εσκεμενα κοσμακη στον κουβα για να περνουν ποσοστο 15 εως 30% απο την δικια σου την χασουρα.Ειναι μεγαλη απατη και καλο ειναι να μην παιρνει ουτε ενας προγνωστικο απο αυτους.Προτιματε site που πληρωνεις pay service (και δεν υπαρχει διαφημηση απο book)υπαρχουν οντως δυο τρια που μακροχρονια βγαινεις κερδισμενος ή πιστεψτε στον εαυτο σας οπως λεει και ο χρησταρας.Υγεια και καλα κερδη μαγκες!Φίλε γενικώς το στοίχημα είναι ζόρικη φάση και πολύ δύσκολα βγάζεις χρήματα.
Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και τις περισσότερες φορές έχω απογοητευτεί. Μόνο ο
Μαρινάκης και οι όμοιοί του ανά τον κόσμο βγάζουν φράγκα εις υγείαν των κορόιδων! Τι να πεις???
Αλλά πέρα απ’ την πλάκα αν θες να ακολουθήσεις κάτι αξιόλογο, ακολούθησε τους πρώτους 2-3 τύπους
από το διαγωνισμό αυτού του forum: Sites & blogs δεν κοιτάω καθόλου γιατί κατάλαβα πως είναι όλα απάτη! Μόνο με forums αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά κανείς!
Έψαξα πάρα πολλά forums και ήταν το καλύτερο που βρήκα! Συνεχόμενο κέρδος για 4-5 μήνες δεν το λες τύχη! Κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι…
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
καλησπερα Να πω και παλι μια φορα την εμπειρια μου σχετικα με το στοιχημα Καταρχιν δεν επαιξα ποτε η σχεδον ποτε προπο αντε να επαιξα 2 φορες Τωρα για το στοιχημα Οταν βγηκε το στοιχημα Δεν το ηξερα αφου δεν επαιζα προπο δεν συχναζα καθολου στα πρακτορεια προπο Αλλα έπαιζα φρουτακια Λοιπον οταν βγηκε το Στοιχημα Ενας κολλητος μου που αυτος επαιζε προπο και φυσικα παιζει φουλ στοιχημα στα ορια των δυνατοτητων του παντα Ηρθε και με ειπε χρηστο κοιτα βγηκε το στοιχημα Του λεω τι ειναι αυτο με λεει στοιχημα με δειχνει το φυλλαδιο του λεω τι γινεται εδω με λεει να βαζεις 3 παιχνιδια και αν βγουν κερδιζεις Σε κλασματα του δευτερολεπτου Μαρεσε αυτο Δηλαδη το γουσταρα απο το 1 σεκ που με το εδειξε ο κολλητος και ετσι ξεκινησα να παιζω στοιχημα 15 μερες απο οταν βγηκε και με εδειξε ο κολλητος το κουπονι
Παμε τωρα να μιλησω (τρομαρα μου ) για το στοιχημα καθαυτου Το στοιχημα λοιπον φιλοι μου προυποθετει 1) Εγκρατεια 2)Υπομονη 3)Πιστη στον εαυτο μας Ειναι μια μαχη με τον εαυτο μας το στοιχημα(οπως και γενικα στην ζωη μας για ολα τα θεματα ως προς την ζωη και εμας τους ιδιους παλευουμε με τα παθη μας) Αν δεν κερδισουμε τα παθη μας δεν μπορουμε να κερδισουμε και στο στοιχημα Τα παθη που πρεπει να κερδισουμε ειναι η Απληστία Η Ανυπομονησια και η μη πιστη στον εαυτο μας στην σκεψη μας Αν δεν πιστεψουμε στον εαυτο μας αυτο αντανακλαστικα μεσα μας Ερχεται σε αντιθεση σε ρηξη με την ιδια μας την υπαρξη με το βαθυ πιστευω μας που το βαθυ πιστευω μας ειναι η ιδια μας η σκεψη η μοναδικη σκεψη που εχουμε μεσα μας Χωρις την πιστη στον εαυτο μας αισθανομαστε ενα μπερδεμα μια ανακατοσουρα δεν βλεπουμε καλα Και απο την στιγμη που ειμαστε μεσα μας μπερδεμενοι δεν γινεται να κερδισουμε και στο στοιχημα Πως θα κερδισουμε αφου δεν πιστευουμε εμας Δεν γινεται κανεις δεν βγαζει γκομενα για καποιον αλλον Αλλο αμα την πληρωσουμε για 1 ωρα πρεπει να κανουμε μεσα μας τις εργασιες αυτες που απαιτουνται Και ολα αρχιζουν με την πιστη στο εαυτο μας και στην αληθεια Πρεπει να πολεμησουμε τα παθη μας Πρεπει να ηρεμησουμε με την γαληνη στο μυαλο και στην ψυχη μας θα τα βλεπουμε ολα καθαρα και 15 παιχνιδια καρφωτα με την υπομονη την εγκρατεια και την πιστη στον εαυτο μας θα μπορεσουμε να τα πιασουμε Αλλα επειδη ειναι πολλα τα 15 παιχνιδια καπου εκει μεσα ειναι ενα αλλο παθος η απληστια αλλα και ακομα με την απληστια στα τοσα πολλα παιχνιδια αν ειμαστε ηρεμοι με καθαρο μυαλο με λιγα λεφτα στο πονταρισμα μπορουμε να τα πιασουμε Το στοιχημα δεν ειναι ευκολο καθολου στα 11 χρονια 12 ποσο ειναι το στοιχημα εχω δει 10000 τζογαδορους κανεναν δεν εχω δει να εχει γινει μαγκας απο το στοιχημα- Των Μπουκ Μεικερ Αν ηταν ευκολο το στοιχημα δεν θα Υπηρχε στοιχημα αν κερδιζε παντα η καλυτερη ομαδα δεν θα υπηρχε στοιχημα δεν θα υπηρχαν Και φυσικα οι μπουκ μεικερ Και εμεις ολοι μας εδω δεν θα μεναμε ποτε απο λεφτα Γιατι πολλή απλα δεν θα τα χαναμε στο στοιχημα Οποιος θελει να καταλαβει το στοιχημα εννοειτε βαζω και τον εαυτο μου μεσα Τα λεω για να τα ακουσω διαβασω και ο ιδιος Πρεπει να κυριαρχισουμε στα παθη μας Αυτο γινεται με ταπεινοτητα και υπομονη η υπομονη ειναι σκεψη η σκεψη ειναι το φως στον νου μας στην υπαρξη μας Η ταπεινοτητα ειναι οτι δεν ειμαστε τιποτα περισοτερο απο αυτο που ειμαστε δηλαδη απλοι ανθρωποι σαν ολους τους αλλους ισοι προς ισους
Παμε τωρα να μιλησω (τρομαρα μου ) για το στοιχημα καθαυτου Το στοιχημα λοιπον φιλοι μου προυποθετει 1) Εγκρατεια 2)Υπομονη 3)Πιστη στον εαυτο μας Ειναι μια μαχη με τον εαυτο μας το στοιχημα(οπως και γενικα στην ζωη μας για ολα τα θεματα ως προς την ζωη και εμας τους ιδιους παλευουμε με τα παθη μας) Αν δεν κερδισουμε τα παθη μας δεν μπορουμε να κερδισουμε και στο στοιχημα Τα παθη που πρεπει να κερδισουμε ειναι η Απληστία Η Ανυπομονησια και η μη πιστη στον εαυτο μας στην σκεψη μας Αν δεν πιστεψουμε στον εαυτο μας αυτο αντανακλαστικα μεσα μας Ερχεται σε αντιθεση σε ρηξη με την ιδια μας την υπαρξη με το βαθυ πιστευω μας που το βαθυ πιστευω μας ειναι η ιδια μας η σκεψη η μοναδικη σκεψη που εχουμε μεσα μας Χωρις την πιστη στον εαυτο μας αισθανομαστε ενα μπερδεμα μια ανακατοσουρα δεν βλεπουμε καλα Και απο την στιγμη που ειμαστε μεσα μας μπερδεμενοι δεν γινεται να κερδισουμε και στο στοιχημα Πως θα κερδισουμε αφου δεν πιστευουμε εμας Δεν γινεται κανεις δεν βγαζει γκομενα για καποιον αλλον Αλλο αμα την πληρωσουμε για 1 ωρα πρεπει να κανουμε μεσα μας τις εργασιες αυτες που απαιτουνται Και ολα αρχιζουν με την πιστη στο εαυτο μας και στην αληθεια Πρεπει να πολεμησουμε τα παθη μας Πρεπει να ηρεμησουμε με την γαληνη στο μυαλο και στην ψυχη μας θα τα βλεπουμε ολα καθαρα και 15 παιχνιδια καρφωτα με την υπομονη την εγκρατεια και την πιστη στον εαυτο μας θα μπορεσουμε να τα πιασουμε Αλλα επειδη ειναι πολλα τα 15 παιχνιδια καπου εκει μεσα ειναι ενα αλλο παθος η απληστια αλλα και ακομα με την απληστια στα τοσα πολλα παιχνιδια αν ειμαστε ηρεμοι με καθαρο μυαλο με λιγα λεφτα στο πονταρισμα μπορουμε να τα πιασουμε Το στοιχημα δεν ειναι ευκολο καθολου στα 11 χρονια 12 ποσο ειναι το στοιχημα εχω δει 10000 τζογαδορους κανεναν δεν εχω δει να εχει γινει μαγκας απο το στοιχημα- Των Μπουκ Μεικερ Αν ηταν ευκολο το στοιχημα δεν θα Υπηρχε στοιχημα αν κερδιζε παντα η καλυτερη ομαδα δεν θα υπηρχε στοιχημα δεν θα υπηρχαν Και φυσικα οι μπουκ μεικερ Και εμεις ολοι μας εδω δεν θα μεναμε ποτε απο λεφτα Γιατι πολλή απλα δεν θα τα χαναμε στο στοιχημα Οποιος θελει να καταλαβει το στοιχημα εννοειτε βαζω και τον εαυτο μου μεσα Τα λεω για να τα ακουσω διαβασω και ο ιδιος Πρεπει να κυριαρχισουμε στα παθη μας Αυτο γινεται με ταπεινοτητα και υπομονη η υπομονη ειναι σκεψη η σκεψη ειναι το φως στον νου μας στην υπαρξη μας Η ταπεινοτητα ειναι οτι δεν ειμαστε τιποτα περισοτερο απο αυτο που ειμαστε δηλαδη απλοι ανθρωποι σαν ολους τους αλλους ισοι προς ισους
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ - Λοριάν
Ligue 1 2.02 24/01, 21:00 Κερδισμένο (3-2)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μονπελιέ Μονπελιέ - Ναντ
Ligue 1 2.17 24/01, 21:00 Κερδισμένο (4-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ - Λοριάν
Ligue 1 2.02 24/01, 21:00 Κερδισμένο (3-2)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μονπελιέ Μονπελιέ - Ναντ
Ligue 1 2.17 24/01, 21:00 Κερδισμένο (4-0)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
Για σου χιτμαν Με την ταπεινοτητα και την υπομονη Το 0 γινεται Παν Χωρις αυτα το Παν γινεται 0
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
1 Ναι Πενιαρόλ v Όλ Μπόις
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 24/01/2015 Κανένα 1.83 Ανοικτό
2 Over 2.5 Τσορίγιο v Τάουρο FC
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 24/01/2015 Κανένα 2.10 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 1,2 1,20 4,62
Συνολικό στοίχημα: 1,20 το τσοριγιο ειναι 0-2 στο στο 21 λεπτο το 2 ειναι φιλικο παιχνιδι δεν εχει αρχισει ακομα μπας κια βγαλουμε την μπουγατσα με τυρι για αυριο και τα σχετικα
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 24/01/2015 Κανένα 1.83 Ανοικτό
2 Over 2.5 Τσορίγιο v Τάουρο FC
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 24/01/2015 Κανένα 2.10 Ανοικτό
Πολλαπλά
Διπλά 1 1,2 1,20 4,62
Συνολικό στοίχημα: 1,20 το τσοριγιο ειναι 0-2 στο στο 21 λεπτο το 2 ειναι φιλικο παιχνιδι δεν εχει αρχισει ακομα μπας κια βγαλουμε την μπουγατσα με τυρι για αυριο και τα σχετικα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γουέλινγκτον Φοίνιξ Β' - 1ο Ημίχρονο Γουόντερερς v Γουέλινγκτον Φοίνιξ Β'
(Φιλοξενούμενη Ομάδα - Ημίχρονο με τα Περισσότερα Γκολ) 25/01/2015 Κανένα 3.00 Ανοικτό
Σύνολο: 3,8 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 11,40 μπας και κερασω τις 2 ρετσινες αυριο με τον φιλο που δεν θα παμε για ψηφο αλλα για οινο Νεα ζηλανδια αγαπημενη
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γουέλινγκτον Φοίνιξ Β' - 1ο Ημίχρονο Γουόντερερς v Γουέλινγκτον Φοίνιξ Β'
(Φιλοξενούμενη Ομάδα - Ημίχρονο με τα Περισσότερα Γκολ) 25/01/2015 Κανένα 3.00 Ανοικτό
Σύνολο: 3,8 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 11,40 μπας και κερασω τις 2 ρετσινες αυριο με τον φιλο που δεν θα παμε για ψηφο αλλα για οινο Νεα ζηλανδια αγαπημενη
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
αδερφε καλημερα οχι οτι θελω να το παιξω εξυπνος αλλα για να το παιξεις στον ΟΠΑΠ Πρεπει να βαλεις ακομα 1 παιχνιδι γιατι ειναι 2αδα Ο οπαπ βαζει βγαζει κατα το δοκουν απο μονα αποδεκτα σε 2αδες και αντιστροφα οτι τον συμφερει Στην προκιμενη περιπτωση μας δειχνει καπως αν θελουμε να το πουμε αυτο Οτι για να βαλει2δα την Παρμα Με την τσεζενα βλεπει ασσο Φυσικα αυτο δεν εχει καμια σημασια σημασια εχει τι θελεις -βλεπεις εσυ Αλλα.. Μονο αποδεκτο δεν Μπορεις να το παιξεις
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
ρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Περθ Γκλόρι v Μελμπουρν Βίκτορι
(Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο) 25/01/2015 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Σύνολο: 1,2 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 5,40 αγαπημενη αυστραλια αρχιζει στις 11 σημερα το πρωι
1 Ναι Περθ Γκλόρι v Μελμπουρν Βίκτορι
(Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο) 25/01/2015 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Σύνολο: 1,2 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 5,40 αγαπημενη αυστραλια αρχιζει στις 11 σημερα το πρωι
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
1 Αθλέτικ Μπιλμπάο Αθλέτικ Μπιλμπάο v Μάλαγα
(Ισοπαλία Όχι Στοίχημα) 25/01/2015 Κανένα 1.44 Ανοικτό
2 Σπόρτινγκ Χιχόν Σπόρτινγκ Χιχόν v Νουμάνθια
(Ισοπαλία Όχι Στοίχημα) 25/01/2015 Κανένα 1.30 Ανοικτό
3 Λιόν Λιόν v Μετς
(Τελικό Αποτέλεσμα) 25/01/2015 Κανένα 1.36 Ανοικτό
4 Παρί Σεν Ζερμέν Σεντ Ετιέν v Παρί Σεν Ζερμέν
5 Άγιαξ Άγιαξ v Φέγενορντ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 25/01/2015 Κανένα 2.30 Ανοικτό
Πολλαπλά
5 Επιλογές 1 10 10,00 85,06
Συνολικό στοίχημα: 10,00 καλησπερα αγκεν Τα προγνωστικα και το πονταρισμα ειναι ενος φιλου που δεν εκανε τις ταυτοποιησεις στην βετ365 και δεν θα τις κανει Ειναι αυτος που με εμαθε το στοιχημα πριν 11-12 χρονια πρωτη φορα παιζει στον λογαριασμο μου 90% παιζει οπαπ ΥΓ.. Επαιξε ο ιδιος και την γιουβεντους ανατροπη στον ΟΠΑΠ 3 ευρω Παιζει πολυ ανατροπες
2 Σπόρτινγκ Χιχόν Σπόρτινγκ Χιχόν v Νουμάνθια
(Ισοπαλία Όχι Στοίχημα) 25/01/2015 Κανένα 1.30 Ανοικτό
3 Λιόν Λιόν v Μετς
(Τελικό Αποτέλεσμα) 25/01/2015 Κανένα 1.36 Ανοικτό
4 Παρί Σεν Ζερμέν Σεντ Ετιέν v Παρί Σεν Ζερμέν
5 Άγιαξ Άγιαξ v Φέγενορντ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 25/01/2015 Κανένα 2.30 Ανοικτό
Πολλαπλά
5 Επιλογές 1 10 10,00 85,06
Συνολικό στοίχημα: 10,00 καλησπερα αγκεν Τα προγνωστικα και το πονταρισμα ειναι ενος φιλου που δεν εκανε τις ταυτοποιησεις στην βετ365 και δεν θα τις κανει Ειναι αυτος που με εμαθε το στοιχημα πριν 11-12 χρονια πρωτη φορα παιζει στον λογαριασμο μου 90% παιζει οπαπ ΥΓ.. Επαιξε ο ιδιος και την γιουβεντους ανατροπη στον ΟΠΑΠ 3 ευρω Παιζει πολυ ανατροπες
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
kardasis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παίδες, ξέρει κανείς τι παίζει με το φόρουμ που λέει ο Κώστας? Τους ακολουθεί κανείς?
Είδα λίγο χθές αποτελέσματα και είναι κάτσε καλά....
Δες τι δεκάδα πιάνει το τυπάκι:
Είδα λίγο χθές αποτελέσματα και είναι κάτσε καλά....
Δες τι δεκάδα πιάνει το τυπάκι:
μπατιγκολΓια σου κιρονα Σημερα ειμαι.... δες το βιντεακι για το στοιχημα!!!! παντα
Σημερα ειμαστε Ρομα ομως.(στοιχηματικα)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K