χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
καλησπερα παιδια ας κανει καποιος οβερ την σεντ μιρεν με την νταντι γιουναιτεντ θα κερασω 1 μικρο πατατακι λεις με κετσαπ
καλησπερα παιδια ας κανει καποιος οβερ την σεντ μιρεν με την νταντι γιουναιτεντ θα κερασω 1 μικρο πατατακι λεις με κετσαπ
αδερφε πρωτα ο θεος την ανοιξη με την καινουργια σοδια θα σε στιλω μελι φρεσκο απο τον μελισοκομο τωρα εχει κανα 50 κιλα και τα ξεπαγωνει για να τα πουλησει στο ξεπαγωμα οσο να ναι χανουν βιταμινες μπεν μαρι κτλ αλλα ξεπαγωμα την ανοιξη πρωτα ο θεος θα σε στειλω
το έχω φαει ηδη έχω πάρει αλλά δυο κιλά και παει λεγοντας..ωραίο μέλι αδελφέ ευχαριστώ..αδερφε πρωτα ο θεος την ανοιξη με την καινουργια σοδια θα σε στιλω μελι φρεσκο απο τον μελισοκομο τωρα εχει κανα 50 κιλα και τα ξεπαγωνει για να τα πουλησει στο ξεπαγωμα οσο να ναι χανουν βιταμινες μπεν μαρι κτλ αλλα ξεπαγωμα την ανοιξη πρωτα ο θεος θα σε στειλω
τιποτα ρε συ ειναι φρεσκο φουλ οταν στο εστειλα . παντα φρεσκο τρωω γιατι τον βλεπω καθε μερα τον εχω στα ποδια μου μονο στο τρυγισμα φευγει για κανα 5αημερο να τρυγησει και μετα παλι στον βλεπω η νταντι με ελεγαν στο προποτζηδικο 2πλο τους λεω θα την βαλω οβερ ουτε 2πλο ουτε οβερ και με εδινε η βετ365 18 ευρω να κλεισω την τριαδα ενω ειχε βγει μονο το οβερ τις παρι σεν ζερμεν ενιγουει κουβατσερο πρωτη φορα θα ειναι αυριο θα πω μια γυναικα να με ξεματιασειτο έχω φαει ηδη έχω πάρει αλλά δυο κιλά και παει λεγοντας..ωραίο μέλι αδελφέ ευχαριστώ..
ναι βάλε καμια καλη.τιποτα ρε συ ειναι φρεσκο φουλ οταν στο εστειλα . παντα φρεσκο τρωω γιατι τον βλεπω καθε μερα τον εχω στα ποδια μου μονο στο τρυγισμα φευγει για κανα 5αημερο να τρυγησει και μετα παλι στον βλεπω η νταντι με ελεγαν στο προποτζηδικο 2πλο τους λεω θα την βαλω οβερ ουτε 2πλο ουτε οβερ και με εδινε η βετ365 18 ευρω να κλεισω την τριαδα ενω ειχε βγει μονο το οβερ τις παρι σεν ζερμεν ενιγουει κουβατσερο πρωτη φορα θα ειναι αυριο θα πω μια γυναικα να με ξεματιασει
δεν ειμαι ματιαγμενος σιγα απλα απο μονοι μας χανουμε εκανα την βλακεια με τον ολυμπιακο οβερ 2,5 εκει επεσα ψυχολογικα τωρα στο 10ρικο θα κολλήσουμε ενταξει η χασουρα ειναι χασουρα ανεξαρτήτως του ποσου που χανει ο καθενας αλλα αυτο ειναι στο χερι μας να το φτιαξουμε ηξερα οτι ο Ολυμπιακος κατεβαινει σχεδον με τα 2φτερα υπαρχει επαναλυπτικος και μετα το 02 πονταρω ενταξει λογο ποσοστου αλλα τεσπα υγειαναι βάλε καμια καλη.
το βαρεσες πολύ το οβερ?δεν ειμαι ματιαγμενος σιγα απλα απο μονοι μας χανουμε εκανα την βλακεια με τον ολυμπιακο οβερ 2,5 εκει επεσα ψυχολογικα τωρα στο 10ρικο θα κολλήσουμε ενταξει η χασουρα ειναι χασουρα ανεξαρτήτως του ποσου που χανει ο καθενας αλλα αυτο ειναι στο χερι μας να το φτιαξουμε ηξερα οτι ο Ολυμπιακος κατεβαινει σχεδον με τα 2φτερα υπαρχει επαναλυπτικος και μετα το 02 πονταρω ενταξει λογο ποσοστου αλλα τεσπα υγεια
ενταξει 100 ευρω αλλα δηλαδη παραβιασα τους κανονες μου που ειναι να μην πονταρω ποτε καπως σοβαρα σε παιχνιδια κυπελλου εκει με εκανε να τα βαλω με τον εαυτο μου γιατι κυπελλα παιζω πολυ πολυ χαλαρα ας ηταν πρωταθλημα οπως προχθες να τα βαρουσα αλλα εκει τον εδινε 1,70 με τον παναιτωλικο ενω τωρα στο 25-26 επομενο γκολ 2,50 ψαχνουμε τα ποσοστα αλλα και οι μπουκ μεικερ δεν ειναι μακακες με το που εβαλε το 2 γκολ ο ολυμπιακος στο δευτερολεπτο το οβερ 2,5 απο εκει που το οβερ 1,5 ηταν 1,50 1,6 πηγε 2,50 χαζοι δεν ειναι οι μπουκ αλλα και εμεις το ξερουμε αυτο σκεφτομαστε και το ποσοστο ξερουμε οτι ειναι διπλοι κυπελλο ελλαδος καπως σαν αγγαρια το εχουν οι μεγαλες ομαδες κτλ κτλ με αναπληρωματικους και παιζουμε εγω φταιω. Οταν παραβεις τους κανονες σου τρως τζατζικι με χαλβα υγεια θα ερθω αθηνα θα μας βγαλει ο νιπλ εξω για φαγητο θα πληρωσει κανα 300αρι θα εχω να φαω καμια εβδομαδα και θα ρεφαρωτο βαρεσες πολύ το οβερ?
κατάλαβα υγεια αδελφέ..όντως πολλά ηταν για κύπελο..υγεια όμως.ενταξει 100 ευρω αλλα δηλαδη παραβιασα τους κανονες μου που ειναι να μην πονταρω ποτε καπως σοβαρα σε παιχνιδια κυπελλου εκει με εκανε να τα βαλω με τον εαυτο μου γιατι κυπελλα παιζω πολυ πολυ χαλαρα ας ηταν πρωταθλημα οπως προχθες να τα βαρουσα αλλα εκει τον εδινε 1,70 με τον παναιτωλικο ενω τωρα στο 25-26 επομενο γκολ 2,50 ψαχνουμε τα ποσοστα αλλα και οι μπουκ μεικερ δεν ειναι μακακες με το που εβαλε το 2 γκολ ο ολυμπιακος στο δευτερολεπτο το οβερ 2,5 απο εκει που το οβερ 1,5 ηταν 1,50 1,6 πηγε 2,50 χαζοι δεν ειναι οι μπουκ αλλα και εμεις το ξερουμε αυτο σκεφτομαστε και το ποσοστο ξερουμε οτι ειναι διπλοι κυπελλο ελλαδος καπως σαν αγγαρια το εχουν οι μεγαλες ομαδες κτλ κτλ με αναπληρωματικους και παιζουμε εγω φταιω. Οταν παραβεις τους κανονες σου τρως τζατζικι με χαλβα υγεια θα ερθω αθηνα θα μας βγαλει ο νιπλ εξω για φαγητο θα πληρωσει κανα 300αρι θα εχω να φαω καμια εβδομαδα και θα ρεφαρω
και οχι μονο αυτο αλλα εδω δεν παιζω τσαμπιονς λινγκ τεσπα υγεια Ο νιπλ επειδη Η ΑΕΚ του χρονου θα παιζει Α εθνικη θα μας κερασει ενα τραπεζι με ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο απανω να το γιορτασουμεκατάλαβα υγεια αδελφέ..όντως πολλά ηταν για κύπελο..υγεια όμως.
και οχι μονο αυτο αλλα εδω δεν παιζω τσαμπιονς λινγκ τεσπα υγεια Ο νιπλ επειδη Η ΑΕΚ του χρονου θα παιζει Α εθνικη θα μας κερασει ενα τραπεζι με ενα ολοκληρο γουρουνοπουλο απανω να το γιορτασουμε
αδελφέ το πρωτο ημίχρονο είδα τώρα δε το παρακολουθαω..σε τρώει να κανεις μπασιμο?antzelo η μπαρτσελονα θα κερδισει? να πονταρω?
με τρωει τι λες?αδελφέ το πρωτο ημίχρονο είδα τώρα δε το παρακολουθαω..σε τρώει να κανεις μπασιμο?
επειδή δεν σε πήγε σήμερα λέω να το αφήσεις..με τρωει τι λες?
οκ γιαυτο ρωτησα γιατι δεν εχω και την συνεση αν με ελεγες θα βαρουσα οκ θα ακουσω τον ραπτοπουλο τοτε να γελασω λιγακι ειναι τζαμπα και χωρις ρισκοεπειδή δεν σε πήγε σήμερα λέω να το αφήσεις..
νύχτα.οκ γιαυτο ρωτησα γιατι δεν εχω και την συνεση αν με ελεγες θα βαρουσα οκ θα ακουσω τον ραπτοπουλο τοτε να γελασω λιγακι ειναι τζαμπα και χωρις ρισκο
εγω ειμαι ξενυχτομουτρο θα κατσω μεχρι τις 2 καληνυχτα φιλοςνύχτα.