Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.393
Πόντοι
5.006
1,20 :grin: ΕΥΡΩ να σκοραρει το 1 γκολ η μαλαγα στο παιχνιδι Σεβιλλη-Μαλαγα :) μπας και βγει ο αυριανος λουκουμας που πουλανε στην θαλλασα που φωναζουν ζεστο το εχω φρεσκο ειναι ζεστα ειναι  αλλα με επικάλυψη σοκολατα αντι ζαχαρι :grin: :grin:
αδελφέ σήμερα φαγαμε  :zfuck:  :zfuck:

johnnakos25

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Iταλια γι αλλη μια φορα εκτος απο Γιουβε στα 7 παιχνιδια 5 διπλα και 2χ.Ολα απο γυρω στο 2 και πανω αποδοση.Αν βαλεις και την Ρομα χθες και αλλο εκει.
Ποιος βρηκε και επαιξε εστω 3 απο αυτα ειναι το ζητημα γαμω την τρελα τους.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Tυνησια vs πρασινο ακρ. X  ,πηρα 0.90 λεπτα  :dancing: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
αδελφέ σήμερα φαγαμε  :zfuck:  :zfuck:
δεν πειράζει  υγεια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  :) :) :) Ο Παιζων Χανει Και ο Πινων Μεθα :) ΥΓ.. Μια  φορα ηταν ενας πολυ καλος παιχτης χαρτοπαίχτης :) :)  Συνέχεια κερδιζε :) Μια  κρυα μερα του  χειμωνα με αφανταστα κακο καιρο  αποφασισε  να παει στο καζινο για να τους τα παρει χοντρα :) Εκει που πηγαινε με το αμαξι απο τον πολυ ασχημο καιρο :grin: :grin: δεν μπορουσε να προχωρήσει αλλο θα τον εβγαζε ο κακος καιρος εκτος ποριας :) Τι να κανει τι να κανει σταμάτησε ο ανθρωπος  βγηκε απο το αμαξι του :grin: λιγο πιο κατω :) :)  μεσα στην θεομηνια ηταν μια σκηνή  στημένη με ενας φως μεσα :) λεει Απο μεσα του ο χαρτοπαίχτης :grin: καποιος θα ειναι εκει μεσα ας παω να δω αν με δεχτεί να ζεσταθω λιγο :)  Μπαίνει μεσα και βλεπει εναν παππουλη  :)  Με τον που τον βλεπει ο παππουλης του λεει κατσε παιδι μου να ζεσταθεις :grin: :grin: να σου βαλω και ενα τσαι που βραζω :) :) :) ο  Χαρτοπαίχτης τον ευχαρίστησε :grin: :grin: και εκατσε διπλα του :grin: στην φωτια που ειχε αναψει ο Παππουλης να ζεσταθει :) :) Οπως εβραζε το τσαι ο Παππουλης :grin: :grin: ειχε κατι ζαρια και τα έριχνε :)  Βλεπει που τον κιταζει ετσι με μεγαλη περιέργεια :grin: :grin: ο νεαρος χαρτοπαιχτης :grin: και του λεει παιδι μου πες μου να σου φερω κατι :grin: :grin: με τα ζαρια και θα στο φερω :) Του λεει ο χαρτοπαίχτης βγαλε 3αρες  ριχνει ο Παππουλης  τσαφ  3αρες :) Του λεει ο Παππουλης ξανα πες μου να σου φερω οτι θες :grin: :grin: :grin: του λεει ο Χαρτοπαιχτης φερε τωρα 6αρες :grin: :grin: :grin: ριχνει τα ζαρια ο Παππουλης 6αρες :grin:  Έκπληκτος ο χαρτοπαιχτης του λεει τωρα φερε 5αρες ξανα ριχνει ο Παππουλης να και οι 5αρες :) Εκστασιασμενος  ο χαρτοπαιχτης  του λεει Παππουλη γιατι δεν πας στο καζινο :grin: :grin: :grin: να παιξεις.. Εγω ειμαι χαρτοπαιχτης :) :) και ζω απο τον τζογο :) :) Και του λεει ο Παππουλης  :grin: :grin: :grin: Αχχ αγορι μου :grin: :grin: και εγω οταν ημουν νεος :grin: :grin: ημουν σαν και εσενα :grin: :grin: :grin: αλλα τα εχασα ολα :grin: :grin: :grin: και μενω τωρα μεσα στην σκηνή  :) :)  παντα θα υπαρχει καποιος εξυπνοτερος απο εσενα :) :) :) :) Πχ στην περιπτωση μας οι Μπουκ Μεικερ :) :) :)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.393
Πόντοι
5.006
δεν πειράζει  υγεια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  :) :) :) Ο Παιζων Χανει Και ο Πινων Μεθα :) ΥΓ.. Μια  φορα ηταν ενας πολυ καλος παιχτης χαρτοπαίχτης :) :)  Συνέχεια κερδιζε :) Μια  κρυα μερα του  χειμωνα με αφανταστα κακο καιρο  αποφασισε  να παει στο καζινο για να τους τα παρει χοντρα :) Εκει που πηγαινε με το αμαξι απο τον πολυ ασχημο καιρο :grin: :grin: δεν μπορουσε να προχωρήσει αλλο θα τον εβγαζε ο κακος καιρος εκτος ποριας :) Τι να κανει τι να κανει σταμάτησε ο ανθρωπος  βγηκε απο το αμαξι του :grin: λιγο πιο κατω :) :)  μεσα στην θεομηνια ηταν μια σκηνή  στημένη με ενας φως μεσα :) λεει Απο μεσα του ο χαρτοπαίχτης :grin: καποιος θα ειναι εκει μεσα ας παω να δω αν με δεχτεί να ζεσταθω λιγο :)  Μπαίνει μεσα και βλεπει εναν παππουλη  :)  Με τον που τον βλεπει ο παππουλης του λεει κατσε παιδι μου να ζεσταθεις :grin: :grin: να σου βαλω και ενα τσαι που βραζω :) :) :) ο  Χαρτοπαίχτης τον ευχαρίστησε :grin: :grin: και εκατσε διπλα του :grin: στην φωτια που ειχε αναψει ο Παππουλης να ζεσταθει :) :) Οπως εβραζε το τσαι ο Παππουλης :grin: :grin: ειχε κατι ζαρια και τα έριχνε :)  Βλεπει που τον κιταζει ετσι με μεγαλη περιέργεια :grin: :grin: ο νεαρος χαρτοπαιχτης :grin: και του λεει παιδι μου πες μου να σου φερω κατι :grin: :grin: με τα ζαρια και θα στο φερω :) Του λεει ο χαρτοπαίχτης βγαλε 3αρες  ριχνει ο Παππουλης  τσαφ  3αρες : :2funny:) Του λεει ο Παππουλης ξανα πες μου να σου φερω οτι θες :grin: :grin: :grin: του λεει ο Χαρτοπαιχτης φερε τωρα 6αρες :grin: :grin: :grin: ριχνει τα ζαρια ο Παππουλης 6αρες :grin:  Έκπληκτος ο χαρτοπαιχτης του λεει τωρα φερε 5αρες ξανα ριχνει ο Παππουλης να και οι 5αρες :) Εκστασιασμενος  ο χαρτοπαιχτης  του λεει Παππουλη γιατι δεν πας στο καζινο :grin: :grin: :grin: να παιξεις.. Εγω ειμαι χαρτοπαιχτης :) :) και ζω απο τον τζογο :) :) Και του λεει ο Παππουλης  :grin: :grin: :grin: Αχχ αγορι μου :grin: :grin: και εγω οταν ημουν νεος :grin: :grin: ημουν σαν και εσενα :grin: :grin: :grin: αλλα τα εχασα ολα :grin: :grin: :grin: και μενω τωρα μεσα στην σκηνή  :) :)  παντα θα υπαρχει καποιος εξυπνοτερος απο εσενα :) :) :) :) Πχ στην περιπτωση μας οι Μπουκ Μεικερ :) :) :)
:2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
1 ευρω 2,5 οβερ για το 1 ημιχρονο το Παιχνιδι Κολο Κολο-Ουτσιπατο Δεν το βλεπω :grin: :grin: απλα το τζογαρα :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
να ναι καλα οι μασαλοι  :)  αν και εφαγα :) :) δεν χόρτασα που ειναι ο νιπλ :) να μας πει κανα καλο γευμα του μπας και χορτάσω με την περιγραφή :) :) :)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
να ναι καλα οι μασαλοι  :)  αν και εφαγα :) :) δεν χόρτασα που ειναι ο νιπλ :) να μας πει κανα καλο γευμα του μπας και χορτάσω με την περιγραφή :) :) :)
Λοιπόν αυτή η bet365 θα μας τρελλάνει. Έχω παίξει γκολ-γκολ το ημιχρονο της αλκορκορν και δε με εχει πληρώσει. Δε δουλεύει και το τσατ τους να τους ξεχεσω !!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Λοιπόν αυτή η bet365 θα μας τρελλάνει. Έχω παίξει γκολ-γκολ το ημιχρονο της αλκορκορν και δε με εχει πληρώσει. Δε δουλεύει και το τσατ τους να τους ξεχεσω !!
αφου τα ειπαμε να παμε ολοι στην στοιχιμαν τι αγχωνεσε  :) περα απο το χιουμορ θα σε πληρώσει  καμια φορα αργουν :) Απο εκει και περα αν δεν ειχα ξεχασει τον κωδικο τις στοιχημαν ηδη θα ημουν εκει τωρα :) απο τις 15 δεκεμβριου δεν υπαρχει live τσατ στην βετ365 και στα τηλεφωνα μεχρι να με πιστοποιησουν τους ειχα παρει 414 φορες και δεν τα σηκωναν  :) η εταιρια η θελει να φυγει απο την ελλαδα γιατι δεν βγαζει κέρδη  αλλο.... Η... εκανε οτι εκανε για να εκνευρισει τον κοσμο για να χασει θυμωμενος τα λεφτα παιζοντας παθολογικα και οχι λογικα :) Στην περιπτωση σου  θα ημουν ηδη στοιχιμαν :) :) απλα δεν ειμαι γιατι ειχα ξεχασει των κωδικο παλια και τωρα ξανα τον ξεχασα(εχασα τον κωδικο εκει που το ειχα γραμενο) με την στοιχιμαν ειχα και αυτο με τις πιστοποιησεις στην βετ365 πανε ελα κτλ :) :) :) και καπου τωρα βαριεμαι να ξανα κανω τις διαδικασιες για να ξαναβρω τον κωδικο μου στην στοιχιμαν :grin: :grin: :grin: καποια στιγμη θα το κανω προσωπικα την βετ365 δεν την εμπιστευομαι αλλο :) αυτα :) :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

εβαλα την ασιατισα να μου φτιαξει γιουβετσι με κοτοπουλο

http://[URL unfurl="true"]www.me-nu.gr/images/sintages/mageirikis/poulerika-kinigi/kotop-kritharaki2.jpg[/img[/URL]]

το κανε καλο η ρουφιανα , το βαλε σε γαστρα και εγινε λουκουμι , το κριθαρακι εννοειτε αλ ντεντε Χρησταρα για να μην πειφτει βαρυ το βραδυ και να μην λασπωνει ..

3 πιατα εφαγα , κοντευω να σκασω , εχω πιει και 5 τετοια

[img]https://taleggio.files.wordpress.com/2011/05/san_pellegrino_075.jpg

ντουμπανο ειμαι και βλεπω την μουναρα την Ειρηνη στο ντανσινγκ

papadopoulu5.jpg
http://www.newsbeast.gr/files/1/2012/08/21/irini_papadopoulou1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/10/23/image5.jpeghttp://www.getgreekmusic.gr/wp-content/uploads/2014/10/eirinipapadopoulou.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/irini_papadopoulou3.jpg[/img[/URL]]

:cum: :cum: :cum: :cum:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
πανωλεθρια και σημερα στο στοιχημα , αν και επαιξα οτι ειχα κερδισει στο μπλακτζακ της στοιχημαν , καλο το μπλακτζακ σε αυτους , αλλα ρουφαει πολυ χρημα ρε Χρησταρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom