Με αφορμη ενα ονειρο που ειδα πριν μια βδομαδα,θα πω μια σειρα γεγονοτων
Περιπου το 1993 τοτε που εδινε πολλα λεφτα το λοττο και επειτα απο συνεχομενο τζακποτ ,βλεπω στον υπνο μου 6 νουμερα του λοττο.
Πρωτη φορα εβλεπα κατι τετοιο και οπως ειναι φυσικο ,με κυριεψε αγωνια για το αποτελεσμα.
Πολλα συναισθηματα βεβαια ενιωσα αλλά δεν τα περιγραφω αναλυτικα για να μην πλατιαζω.
Βλεπω την κληρωση σε ζωντανη συνδεση.Βγαινει ο πρωτος αριθμος το 7 ,τον πιανω και ηταν μαλιστα ο πρωτος αριθμος που ειχα δει.
Αμαν, λεω, εχει γουστο?Βγαινει ο δευτερος αριθμος το 10 και ηταν και αυτος με την σειρα που τον ειχα δει.
Απεριγραπτο συναισθημα,χαιρεσαι απιστευτα αλλά ταυτοχρονα προσπαθεις να μεινεις ψυχραιμος,γιατι εχει πολυ δρομο ακομα.
Τοτε σκεφτομαι
Αν πιασω και το τριτο,τοτε το εχω πιασει σιγουρα
Παντως επειτα απο αυτη την σκεψη (που δεν νομιζω να επαιξε ρολο ή μηπως επαιξε ?) δεν επιασα επειτα κανενα αλλο νουμερο.
Τις επομενες μερες ειχα την σκεψη αν φταιω εγω που δεν πιστεψα απολυτα το ονειρο ή οτι και να εκανα θα ειχα αυτο το αποτελεσμα.
Τελικα ο παρατηρητης συνειδηση επηρεαζει το αποτελεσμα ή κυριαρχει παντου η αιτιοκρατια?
Πριν περιπου 6 χρονια βλεπω παλι στον υπνο μου, αλλά τωρα 5 αριθμους του τζοκερ.Συμπληρωνω κατω ολα τα νουμερα και πανω παιζω τα 5 νουμερα.Λεω θα τα παιξω μεχρι να βρεθει νικητης (γιατι ειχε τζακποτ) στην πρωτη κληρωση πιανω 1 και στην επομενη κληρωση (που βρεθηκε νικητης) πιανω απο τα 5 τα 3.
Αναμικτα συναισθηματα με πλημμυρισαν.Τοσο κοντα αλλά και ταυτοχρονα τοσο μακρια.
Περιπου πριν ενα χρονο βλεπω παλι 5 νουμερα στο τζοκερ,τα παιζω, αλλά αυτην την φορα δεν πιανω ουτε ενα.
Λεω σε ενα φιλο μου το τελευταιο ονειρο.Το λεω με παιχνιδιαρικη διαθεση.
Αυτος ηξερε για τα προηγουμενα ονειρα.Οπως το ελεγα ετσι με χαβαλε (και πριν προλαβω να του πω οτι δεν επιασα ουτε ενα)
τον βλεπω ξαφνικα να δειχνει μεγαλη αγωνια και αποτομα να χλωμιαζει.
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση(παρολο που ειχε προιστορια).Αργοτερα οταν εβαλα στο μυαλο μου ολη την συζητηση και τις εκφρασεις του προσωπου του κατα την διαρκεια της εξιστορησης,εβγαλα το συμπερασμα,οτι το πιθανοτερο να σκεφτηκε ηταν περιπου κατι τετοιο.
Ω το καριολη θα μου πεταξει ετσι απλα (σαν να μην τρεχει τιποτα ) Α επαιξα αυτα που ειδα στο ονειρο και τελικα βγηκαν και τα 5.
Αρχιδια φιλος ηταν τελικα.
Το μουνοπανο λες και θα τα επαιρνα απο την τσεπη του
Τελευταιο ονειρο πριν καμια βδομαδα οπου βλεπω ενα δελτιο στοιχηματος.
Στο ονειρο βλεπω να λεει , παιξε απο 432 ή 452 (εδω οταν ξυπνησα σαν να θολωσε η εικονα ,ενω στα προηγουμενα ονειρα οταν εβλεπα τα ονειρα ,καταλαβαινα οτι ημουνα σε ονειρο και συγκρατουσα τα νουμερα,συνειδητο ονειρεμα δηλαδη,ενω αυτο το ειδα και επειτα ξυπνησα)
Βλεπω λοιπον στο ονειρο να παιξω απο 432 ή 452 και επειτα εβλεπα να κατεβαινει σαν ρολο το στοιχημα και να λεει παιξε συνεχομενα ασσους.Τωρα ουτε ποσους συνεχομενους ασσους μου εδωσε ουτε φαινοταν για κατι σιγουρο.
Οποτε μπορει να μην βγει ουτε ενα
Μπορει να βγουν 2- 3 στην σειρα
Μπορει να μου κανει πλακα
Αλλά μιας και το ειδα σε ονειρο,οφειλω να το παιξω
Ετσι θα παιξω ενα απο 432 εως το 436 και ενα απο 452 εως 456 ολο ασσοι.
Οποτε ουτε προτρεπω αλλά ουτε αποτρεπω καποιον να ακολουθησει.
Περισσοτερο εγραψα αυτην την ιστορια γιατι ολοι πιθανον να εχετε καποιον τετοιο << φιλο >>
Το χειροτερο που σας κανουν κατι τετοιοι <<φιλοι >> ειναι να σας γεμιζουν αμφιβολιες.
Δεν θελουν λυπηση.Τιμωρηστε τους με την χειροτερη εκδικηση
Την επιτυχια