Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
το καμενο το φιλικο τησ ελφσμποργ το επιασα και εγω.κριμα ρε μαγκιτη και ειχε καλη αποδοση
ενταξει , απο το ολοτελα, καλη ειναι και η αποδοση 10.
αλλα αν επαιζε και το αλλο ειχα αποδοση 50...
κατα τα αλλα δε με χαλασε, κερδισα και ετσι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έμπολι 1 , Γκλάντμπαχ όβερ , Μπρέντα 2 (Χ) !!!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μπαστια 1 κορδοβα χ γκλαντμπαχ 1 ροζαριο 1 σενταν χ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
gatto πανιωνιος 1,αλλα 2 με 3 παιχνιδια θελω,βλεπω γιουβε...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παλι κερδισα!!!
:2funny:

Συνημμένα

• live3.JPG
    live3.JPG
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 15
  • live4.JPG
    live4.JPG
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • live.JPG
    live.JPG
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 25

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:2funny:

Συνημμένα

• live0.JPG
    live0.JPG
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • live2.JPG
    live2.JPG
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 24

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Με  αφορμη  ενα  ονειρο  που  ειδα  πριν  μια  βδομαδα,θα  πω  μια  σειρα    γεγονοτων

Περιπου  το 1993  τοτε  που  εδινε  πολλα  λεφτα  το  λοττο και  επειτα  απο  συνεχομενο  τζακποτ  ,βλεπω  στον  υπνο  μου  6  νουμερα  του  λοττο.
Πρωτη  φορα  εβλεπα  κατι  τετοιο  και  οπως  ειναι  φυσικο ,με  κυριεψε  αγωνια  για  το  αποτελεσμα.
Πολλα  συναισθηματα  βεβαια  ενιωσα αλλά  δεν  τα  περιγραφω αναλυτικα  για  να  μην  πλατιαζω.

Βλεπω  την  κληρωση    σε  ζωντανη  συνδεση.Βγαινει    ο  πρωτος  αριθμος  το  7 ,τον  πιανω  και  ηταν  μαλιστα  ο  πρωτος  αριθμος  που  ειχα  δει.
Αμαν,  λεω,  εχει  γουστο?Βγαινει  ο  δευτερος    αριθμος  το  10  και  ηταν  και αυτος    με  την  σειρα  που  τον  ειχα  δει.
Απεριγραπτο  συναισθημα,χαιρεσαι  απιστευτα  αλλά  ταυτοχρονα    προσπαθεις  να  μεινεις  ψυχραιμος,γιατι  εχει  πολυ  δρομο  ακομα.
Τοτε  σκεφτομαι
Αν  πιασω  και  το  τριτο,τοτε  το εχω    πιασει  σιγουρα

Παντως  επειτα  απο  αυτη  την  σκεψη (που  δεν  νομιζω  να  επαιξε  ρολο ή  μηπως  επαιξε ?) δεν  επιασα  επειτα  κανενα  αλλο νουμερο.

Τις  επομενες  μερες  ειχα  την  σκεψη    αν  φταιω  εγω  που  δεν  πιστεψα  απολυτα  το  ονειρο  ή  οτι  και  να  εκανα  θα  ειχα  αυτο  το  αποτελεσμα.

Τελικα  ο  παρατηρητης  συνειδηση  επηρεαζει  το  αποτελεσμα ή  κυριαρχει  παντου  η  αιτιοκρατια?

Πριν  περιπου  6  χρονια  βλεπω  παλι  στον  υπνο  μου, αλλά  τωρα  5  αριθμους    του  τζοκερ.Συμπληρωνω  κατω  ολα  τα  νουμερα  και  πανω  παιζω  τα  5  νουμερα.Λεω  θα  τα  παιξω  μεχρι  να  βρεθει  νικητης (γιατι  ειχε  τζακποτ) στην  πρωτη  κληρωση    πιανω    1  και  στην  επομενη  κληρωση  (που  βρεθηκε  νικητης)  πιανω  απο  τα  5  τα  3.
Αναμικτα  συναισθηματα  με  πλημμυρισαν.Τοσο  κοντα  αλλά  και  ταυτοχρονα    τοσο  μακρια.

Περιπου  πριν  ενα  χρονο  βλεπω  παλι  5  νουμερα στο  τζοκερ,τα  παιζω,  αλλά  αυτην  την  φορα  δεν  πιανω  ουτε  ενα.

Λεω  σε  ενα  φιλο  μου  το  τελευταιο  ονειρο.Το  λεω  με  παιχνιδιαρικη    διαθεση.
Αυτος  ηξερε  για  τα  προηγουμενα  ονειρα.Οπως  το  ελεγα  ετσι  με  χαβαλε (και  πριν  προλαβω  να  του  πω  οτι  δεν  επιασα  ουτε  ενα)
τον  βλεπω  ξαφνικα  να  δειχνει  μεγαλη    αγωνια  και  αποτομα  να      χλωμιαζει.

Μου  εκανε  μεγαλη  εντυπωση(παρολο  που  ειχε  προιστορια).Αργοτερα  οταν  εβαλα  στο  μυαλο  μου  ολη  την  συζητηση  και  τις  εκφρασεις  του  προσωπου  του  κατα  την  διαρκεια  της  εξιστορησης,εβγαλα  το  συμπερασμα,οτι  το  πιθανοτερο  να  σκεφτηκε  ηταν  περιπου κατι  τετοιο.

Ω  το  καριολη  θα  μου  πεταξει  ετσι  απλα  (σαν  να  μην  τρεχει  τιποτα ) Α  επαιξα    αυτα  που  ειδα  στο  ονειρο  και  τελικα  βγηκαν  και  τα  5.

Αρχιδια    φιλος  ηταν  τελικα.
Το  μουνοπανο  λες  και  θα  τα  επαιρνα  απο  την  τσεπη  του

Τελευταιο  ονειρο  πριν  καμια  βδομαδα  οπου  βλεπω  ενα  δελτιο  στοιχηματος.
Στο  ονειρο  βλεπω  να  λεει ,  παιξε  απο  432  ή  452 (εδω  οταν  ξυπνησα  σαν  να  θολωσε  η  εικονα ,ενω  στα  προηγουμενα  ονειρα οταν  εβλεπα  τα  ονειρα ,καταλαβαινα    οτι  ημουνα  σε  ονειρο  και  συγκρατουσα  τα  νουμερα,συνειδητο  ονειρεμα  δηλαδη,ενω  αυτο  το  ειδα  και  επειτα  ξυπνησα)
Βλεπω  λοιπον  στο  ονειρο  να  παιξω    απο  432  ή  452  και  επειτα  εβλεπα  να  κατεβαινει  σαν  ρολο  το  στοιχημα  και  να  λεει  παιξε  συνεχομενα  ασσους.Τωρα  ουτε  ποσους  συνεχομενους  ασσους  μου  εδωσε  ουτε  φαινοταν  για  κατι  σιγουρο.

Οποτε  μπορει  να  μην  βγει  ουτε  ενα
Μπορει  να  βγουν  2- 3  στην  σειρα
Μπορει  να  μου  κανει  πλακα

Αλλά  μιας  και  το  ειδα    σε  ονειρο,οφειλω  να  το  παιξω
Ετσι  θα  παιξω  ενα  απο  432 εως  το  436 και  ενα  απο  452  εως 456  ολο  ασσοι.

Οποτε  ουτε  προτρεπω  αλλά  ουτε  αποτρεπω    καποιον  να  ακολουθησει.

Περισσοτερο    εγραψα  αυτην  την  ιστορια  γιατι  ολοι  πιθανον  να  εχετε  καποιον  τετοιο  <<  φιλο >>
Το  χειροτερο  που  σας  κανουν  κατι  τετοιοι  <<φιλοι >>  ειναι  να  σας  γεμιζουν  αμφιβολιες.
Δεν  θελουν  λυπηση.Τιμωρηστε  τους  με  την  χειροτερη  εκδικηση

Την  επιτυχια

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ συζητιέται στους γνωστούς κύκλους το διπλό του Βύζαντα σήμερα στην Αγία Παρασκευή,ώρα
έναρξης 15:00. Απόδοση σε sportingbet,vistabet στο 1,75. :dancing:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γαττε πως τα πηγες Σ-Κ;;μας πιανει τσαμπιονι μπαρτσα δε περπαταει,εχει βγει κουπονι με νοκ αουτ νικητες απο τσαμπιονι στις μεταξυ τους αναμετρησεις;;;

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Πολύ συζητιέται στους γνωστούς κύκλους το διπλό του Βύζαντα σήμερα στην Αγία Παρασκευή,ώρα
έναρξης 15:00. Απόδοση σε sportingbet,vistabet στο 1,75. :dancing:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα φαβορί και οι πρωτοπόροι της Γ, Βύζας και Παναχαϊκή, μας την έφεραν για τα καλά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γαττε πως τα πηγες Σ-Κ;;μας πιανει τσαμπιονι μπαρτσα δε περπαταει,εχει βγει κουπονι με νοκ αουτ νικητες απο τσαμπιονι στις μεταξυ τους αναμετρησεις;;;
Μπα μόνο νικητή διοργάνωσης και πρώτο σκόρερ έχει βγάλει ο Οπάπ για το Τσου Λου!  :jerking:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
εμενα με εστειλε στων κουβα η ΒΑΛΕΝΘΙΑ σε τριαδα με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,και ΑΡΗ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
gatteτσαμπιονι πες τιποτα...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Όλος ο κόσμος έχει πέσει στην Ρεάλ σήμερα!Αν κάνει καμμιά μαλακία θα κλαίει όλη η Ευρώπη!
δε το κοβω για διπλο ρε φιλε.κουπονι απο τα μεταξυ τους ζευγαρια ποιος θα περασει υπαρχει,νικητης ομιλου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελικά θα ψωνίσω το αντεράκι στο Λυών-Ρεάλ στο 1.80!
Εκτός Τσου Λου δύο καλοπληρωμένα οβεράκια...Λίνκολν και Μόρκαμ!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
2 διπλα στο τσου λου βλεπω εγω.

μου αρεσουν και οι αποδοσεις τους.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η μαντσεστερ λετε να κανει το διπλακι?σκεφτομαι να την παιξω.τωρα θα παω να παρω εφημεριδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom