LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
λακορουνια under
εβερτον ασσος
ιντερ διπλο
Εγώ την έβερτον την κόντραρα
λακορουνια under
εβερτον ασσος
ιντερ διπλο
επιδη το ειπες εσυ θα το παιξω διπλο απο ημιχρονο
μιραλλας ετο λουκακου >Εγώ την έβερτον την κόντραρα
Σωστός ετσι έλεγε χτες και για τη μίλαν
μιραλλας ετο λουκακου >
καλα αδερφε μια χαρα υγεια να εχουμε δεν θελει αγχος υγρασια και αγιος ο θεος Οντως τρυπάει κοκαλα το ειχα διαπιστώσει στο ναυτικο αν και ημουν οδηγος αρχηγου στολου στην προπεδευση στο πορο κοιμηθικαμε σε ενα πλοιο αναγκαστικα για 1 μερα και η σκοπια εξω στο αγκυροβολιμενο καραβι που εκανα μου ειχε τρυπησει τα κοκαλα ευτηχος οταν βγηκαν οι ειδικοτητες το βησμα μου με εκανε οδηγο-μηχανικο γ η δευτερη ειδικοτητα δεν μετραει εκτος αν σκοτωσεις κανα 10αρια ατομα με το αμαξι φορτηγο κτλγάμα τα ανυποφορο τρυπάει τα κόκκαλα η υγρασία :S...τι έγινε αδελφέ τι νέα?
ταμειο και σημεραλακορουνια under
εβερτον ασσος
ιντερ διπλο
θαυμα θαυμα μετα απο 500 αγωνιστικες κερδισαν τα δυο ανεκδοτα του Μιλανου
Δεν μ'αρεσει η θειτσα στην χαριζω.Ποιο πιθανο ειναι να σου κατσει η Σαρλιζ Θερον παρα διπλο της Ιντερ
ταμειο και σημερα
καλημερα αυτην την στιγμη εχουμε 5 βαθμους πανω απο το 0 με 94% υγρασια ΥΓ.. Μολις Πονταρα στην βετ365 27000 ευρω στον Ολυμπιακο με τον Πανιωνιο στον Ασσο.. Μεγιστο Κερδος 30000 ευρω
Λα κορουνια under.
Καλησπερα στα 30000 χιλιαρικα επρεπε να μεσολαβήσει ο trader και βαριομουνα να περιμένω και πονταρα 27000 ΕΥΡΩ που ηταν και το μεγιστο οριοΚαλημέρα τριάδα ! Κάντα 30 στρογγυλά