House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Παοκ, Βάζελος,Εβερτον 1
1 Σεντ Ετιέν Ντνίπρο v Σεντ Ετιέν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 11/12/2014 Κανένα 2.75 Ανοικτό
2 ΑαΒ Ρίο Άβε v ΑαΒ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 11/12/2014 Κανένα 2.62 Ανοικτό
3 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις v Σπάρτα Πράγας
(Τελικό Αποτέλεσμα) 11/12/2014 Κανένα 2.55 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 15 15,00 276,11
Συνολικό στοίχημα: 15,00 ΥΓ.. Τα προγνωστικά και το πονταρισμα ειναι ενος φιλου που παιζει στον λογαριασμο μου Παίζει και στον ΟΠΑΠ Σε εμενα παιζει για τις αποδώσεις
οχι δεν θα τον ακολουθήσω βασικα δεν θα παιξω τιποτα σημερα ΥΓ.. Τα προγνωστικά του φιλου τα βάζω για οποιον δεν εχει κατι στο μυαλο του και θελει να παιξει η να παρει καμια ιδεα Απο καποιον που εχει διαβασει κατι και τα εχει ήδη παιξειΡε τριάδα πως σου φαίνονται τα σημεία του φίλου? Θα τα ακολουθήσεις? Εμένα μια χαρά μου φάνηκαν
οχι δεν θα τον ακολουθήσω βασικα δεν θα παιξω τιποτα σημερα ΥΓ.. Τα προγνωστικά του φιλου τα βάζω για οποιον δεν εχει κατι στο μυαλο του και θελει να παιξει η να παρει καμια ιδεα Απο καποιον που εχει διαβασει κατι και τα εχει ήδη παιξει
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Σεβίλλη - Ριέκα
Europa League - Αγώνες 1.70 11/12, 22:05 -
Γκολ Over/Under: Over 2.5 Γιουνγκ Μπόις - Σπάρτα Πράγας
Europa League - Αγώνες 1.80 11/12, 22:05 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ
Europa League - Αγώνες 1.83 11/12, 22:05
για μπασκετάκι σήμερα
ακούει
θα το ριξω κανα σκορ 2-2εγω εριξα
Τιγκρες-Κλαμπ Αμερικα Χ
στα 3 ευρω ...ετσι για την φαση
Τον Σλοτερ του βαζελου να βαλει 13 ποντους και πανω.. Μάγκες, παίζει αύριο ο γαυρος να δωσει το ματς στα αδερφια τους τοτς σερβους? Ξερουμε? Το χρειαζονται το ματς οι σερβοι? Αν ναι 3.50 αποδοση τους εχει.. ;)για μπασκετάκι σήμερα
ακούει
Πραγματικα αυτος που το εγραψε πρεπει να ειναι δυσλεκτικος.. Ουτε εγω εβγαλα ακρη τι εννοει.. Κανένας που να κατάλαβε και να μας το πει λιανά?Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου - και έχουμε μία φανταστική προσφορά στοιχήματος Σε-Εξέλιξη για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις.
Παίξτε ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα Μάντσεστερ Γ. ν Λίβερπουλ και θα σας δώσουμε ένα στοίχημα Σε-Εξέλιξη χωρίς ρίσκο για το ίδιο ποσό στη μεγάλη αναμέτρηση.
Για να έχετε δικαίωμα για το στοίχημα σας Σε-Εξέλιξη χωρίς ρίσκο, απλά παίξτε ένα στοίχημα πριν τη σέντρα, και όταν ο αγώνας ξεκινήσει, παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Το στοίχημα σας Σε-Εξέλιξη χωρίς ρίσκο πρέπει να πληρωθεί και να τοποθετηθεί κατά τον συνήθη τρόπο και αν το ΠΡΩΤΟ σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα σας επιστρέψουμε αυτό το ποντάρισμα, για μέχρι και την αξία του μεγαλύτερου στοιχήματός σας πριν τον αγώνα (μέγιστο €25).
Όπως πάντα, θα υπάρχουν πολλές αγορές για να διαλέξετε με πάνω από 70 επιλογές στοιχηματισμού Σε-Εξέλιξη διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του αγώνα με Επόμενο Γκολ, Γκολ Αγώνα, Συνολικά Κόρνερ, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Τελικό Αποτέλεσμα και πολλά περισσότερα.
Με μια εκτεταμένη γκάμα αγορών πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη και μια φανταστική προσφορά στοιχήματος Σε-Εξέλιξη, η bet365 είναι το νούμερο ένα μέρος για ολόκληρο τον Ποδοσφαιρικό στοιχηματισμό σας.
Χαρείτε τη δράση!
Η Ομάδα της bet365
Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις
εχουμε και λεμε βαζεις το ανωτερο ποσο δηλαδη 25 ευρω πριν αρχισει το ματς σε ενα σημειο και βαζεις αλλα τοσα στο live οταν αρχιζει αν χασεις στο live σου επιστρεφουν τα 25 ευρω...με λιγα λογια βαζεις 50 και παιρνεις 25 με προυποθεσεις..Πραγματικα αυτος που το εγραψε πρεπει να ειναι δυσλεκτικος.. Ουτε εγω εβγαλα ακρη τι εννοει.. Κανένας που να κατάλαβε και να μας το πει λιανά?
ταμειο..ταμειο ή κουβας προβλεται αυτο ??