χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 606
ταμειακι παλι αποψε καθαρα δικης μου εμπνευσης ,πιστεψα στον εαυτο μου ,ακουσα τον χρησταρα
ταμειακι παλι αποψε καθαρα δικης μου εμπνευσης ,πιστεψα στον εαυτο μου ,ακουσα τον χρησταρα
ΘΕΛΩ ολο το μπου να πηγαινει ταμειο και μετα να γαμαει.....
ΘΕΛΩ ολο το μπου να πηγαινει ταμειο και μετα να γαμαει.....
αυριο θα μελετησω και θα δωσω πενταδα νικης
εχω μια νυστα τωρα αδερφε μολις εφαγα 1 τσιζμπεργκερ κλανω συναιχεια ειμαι σε ενα ιντερνετ καφε ακριβως κατω απο το σπιτι μου ακομα λιγο να χωνέψω και παω να απλωθώ Το τσιζμπεργκερ σε η μαρσειγ δεν μπορει να κερδισει το παρταλι την μετσ μεχρι στιγμης η βαλενθια τρωει τις κιτρινες σαν κουλουρια ο κοσμος εχει αγωνια παιζει live περιμενει παιχνιδια η παλμειρας θα κερδισει στο τελος να κονομησει ο κιρονας που πονταρει στο 199 λεπτο ο νιπλ τρωει κανα αστακο με 2 κιλα μακαρονια τωρα ο ΠΑΟΚ εφαγε 4 τεμαχια ο χρηστιδης χύνει θελω να κανω μπανιο μετα αλλα βαριεμε θα κανω το πρωι να εχω χωνεψει κιολας το τσιζμεργκερ χριστουγεννα πλισιαζουν χιονι δεν βλεπω ουτε με αίτηση του νομου 105 γραφειοκρατία δεν εχει καθολου στην ελλαδα μολις το εβαλε η μαρσειγ εχω ακομα 24 λεπτα στον λογαριασμο μου βγαινω να τα αφησω για αυριο αφου εχω λαπτοπ στο σπιτι πανω λιγη οικονομια η βαλενθια δεν κερδιζει να βγαλει ο αλλος 3αδα ενταξει αρχισε να τρωει κιτρινες και η γραναδα Ανεβενω σπιτι να δω μια ταινια στο σαιτ ταινιες ον λινε σιγιου λετερ τουμορου εβριθινγκ αλλα 23 λεπτα σιγιουΘΕΛΩ ολο το μπου να πηγαινει ταμειο και μετα να γαμαει.....
αυριο θα μελετησω και θα δωσω πενταδα νικης
Το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ είναι πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και έχει την έδρα του στην Αθήνα. Λειτουργεί από το 2003.ο μοναδικος λογος που παιζω στοιχημα - κινο - σκρατς . Να βγαλω κανα 100αρι να παω να γαμησω σαν ανθρωπος
θα σε ακολουθησωM. Σαρανσκ-Ρ. Καζαν 3.15 ο ασος 3.15 και το Χ, αρα 1Χ στο 1.58
Μπετις-Μαγιορκα 1 στο 1.70
Λεβαντε-Χεταφε X2 στο 1.43
επειδη το σημερινο προγραμμα ειναι για τα σκουπιδια οι εκτιμησεις μου για αυριο
Γιουβεντους 1
ΟΣΦΠ over
Λιβερπουλ over
προς το παρον τον πινουμε και οι 2 τυπεθα σε ακολουθησω
ναι ενταξει πλακιτσα κανω..εκτιμησεις για τσου λου ρε τυπε
ναι ενταξει πλακιτσα κανω..
εγω στη μελετη ειμαι τωρα...τα εχω παιξει ηδη
πολυ ρισκο δεν εχει το τσαμπιονς λιγκ ?εκτιμησεις για τσου λου ρε τυπε