χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
το βλεπω τωρα αν δεν βγει αλλο καπελο αυτο ναι το εχω διαβασειΓια το παιχνιδι του χόκευ έχεις διαβάσει τπτ ή το πετάς έτσι φλου..
το βλεπω τωρα αν δεν βγει αλλο καπελο αυτο ναι το εχω διαβασειΓια το παιχνιδι του χόκευ έχεις διαβάσει τπτ ή το πετάς έτσι φλου..
την διεύθυνση τις τράπεζας που χρησιμοποιεις τωρα SWIFT/BIC Κωδικός ETHNGRAAΜπορεί να με βοηθήσει κάποιο παιδι που εχει λογαριασμό στην bet365 και ξέρει? Επειδή θα κάνω πρώτη φορά ανάληψη στο πλαίσιο που ζητάει διεύθυνση καταστήματος τι βάζω? Την διεύθυνση που άνοιξα το λογαριασμό ή την τράπεζα που χρησιμοποιώ αυτή την εποχή, επειδή έχω αλλάξει και πόλη. Επίσης εκεί που λέει Swift/Bic κωδικό τι συμπληρώνω? Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ. Και ο Κωδικός Swift/Bic τι είναι?την διεύθυνση τις τράπεζας που χρησιμοποιεις τωρα
στην δικια μου περιπτωση εθνικη τραπεζαΣε ευχαριστώ. Και ο Κωδικός Swift/Bic τι είναι?
Γνωρίζει κανείς πιο είναι το swift/bic της alpha bank ?στην δικια μου περιπτωση εθνικη τραπεζα
CRBAGRAA ;)Γνωρίζει κανείς πιο είναι το swift/bic της alpha bank ?
Ναι οντως αυτός είναι το βρήκα στο ιντερνετ. Ευχαριστώ φιλαράκι ;)CRBAGRAA ;)
1 ΣΧΙ Μπλακχοκς ΜΟΝ Καναντιένς @ ΣΧΙ ΜπλακχοκςΑρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΣΧΙ Μπλακχοκς ΜΟΝ Καναντιένς @ ΣΧΙ Μπλακχοκς
(Στοίχημα αγώνα) 06/12/2014 Κανένα 1.52 Ανοικτό
2 Over 5.0 ΜΟΝ Καναντιένς @ ΣΧΙ Μπλακχοκς
(Σύνολα Αγώνα) 06/12/2014 Κανένα 1.74 Ανοικτό
3 Over 2.5 Ρος Κάουντι v Νταντί Γιουν.
(Γκολ Αγώνα) 05/12/2014 Κανένα 1.83 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 1,2 1,20 5,82
Συνολικό στοίχημα: 1,20
καλημερα αδελφε..χρονια πολλα και στους εορταζοντες..1 ΣΧΙ Μπλακχοκς ΜΟΝ Καναντιένς @ ΣΧΙ Μπλακχοκς
(Στοίχημα αγώνα) 06/12/2014 Κανένα 1.52 Κερδισμένο
2 Over 5.0 ΜΟΝ Καναντιένς @ ΣΧΙ Μπλακχοκς
(Σύνολα Αγώνα) 06/12/2014 Κανένα 1.74 Κερδισμένο
3 Over 2.5 Ρος Κάουντι v Νταντί Γιουν.
(Γκολ Αγώνα) 05/12/2014 Κανένα 1.83 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 1,2 1,20 5,83
Συνολικό στοίχημα: 1,20 Συνολικά κέρδη: 5,83
γουοτφορντ διπλο
ντορτμουντ ασσος
Με ποια λογικη το λεςH bet365 μαλλον θελει να περασουμε ωραιες γιορτες
τσελσυ γκολ γκολ αποδοση 2.
Σε καλη μερια.
Καποια στιγμη πρεπει αν φαει ενα γκολ η τσελσυ.Θα βαλει σιγουρα και ενα.αρα...Με ποια λογικη το λες
Εχει βαση αυτο που λεςΚαποια στιγμη πρεπει αν φαει ενα γκολ η τσελσυ.Θα βαλει σιγουρα και ενα.αρα...
σκορ 1-1 2-2
Ακολουθω και το ενστικτο μου.