Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
:2funny: λαγε γιατι δεν εβαλες και το 1,25 τις γιουβεντους :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
χιουμορ κανω :) απλα μαρεσε η διπλη ευκαιρια τις σαουθαμπτον :) καλοφαγωτα :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρε φιλε την φοβομουνα την πουτανα επειδη ειχε παρει τρελλο τζιρο και τελευταια στιγμη το εκανα διπλη ...και δεν επεσα εξω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
ρε φιλε την φοβομουνα την πουτανα επειδη ειχε παρει τρελλο τζιρο και τελευταια στιγμη το εκανα διπλη ...και δεν επεσα εξω
δεν ειναι μονο ο τζιρος αδερφε :) τους μπουκ δεν τους συμφαιρει να στινουν τα παιχνιδια για να χανει ο κοσμος :) αφου ετσι και αλλιως απο τα παθη του χανει μονος του ο κοσμακης :grin: :) Η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στην γη :) Γιαυτο την έκοψα μαχαιροπιρουνο :grin: Οπως φυσικα και την αργεντινη :) ενταξει την αργεντινη την εχω κοψει εδω και χρονια :)

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
Παιδια τι λετε για Κινο ? Εχω παιξει 5-6 φορες και εχω χασει γυρω στο 10αρικο χωρις νικη... για στοιχημα δεν τα παω καλα με τις ομαδες και δεν εχω ιδεα... πρεπει οπωςδηποτε να κερδισω τιποτα να κανονισω ραντεβου με κανα μωρακι απο εδω.......  :knockinb:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Παιδια τι λετε για Κινο ? Εχω παιξει 5-6 φορες και εχω χασει γυρω στο 10αρικο χωρις νικη... για στοιχημα δεν τα παω καλα με τις ομαδες και δεν εχω ιδεα... πρεπει οπωςδηποτε να κερδισω τιποτα να κανονισω ραντεβου με κανα μωρακι απο εδω.......  :knockinb:
εχω κανει συζητηση με εναν μαθηματικο εξαμερικης που εχει δεικτη iq 150. Ασχετος ττην εξυπναδα του με ειπε ενα πραγμα και θα σου το πω και σε εσενα :) Με ειπε αυτος ο ανθρωπος που ειναι πανεξυπνος καταρχιν δεν μπορω να τον καταλαβω οταν μιλαει του λεω μιλα πιο ανθρωπινα :) Τεσπα  με ειπε πως στο κινο  ακομα και αν παμε στο μελλον και δουμε τις επομενες κληρωσεις και γυρισουμε και τις παιξουμε παλι δεν θα πιασουμε :) αν αυτο δεν σου λεει κατι παιξε κινο αν σου λεει κατι μην παιζεις :) :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο ο τζιρος αδερφε :) τους μπουκ δεν τους συμφαιρει να στινουν τα παιχνιδια για να χανει ο κοσμος :) αφου ετσι και αλλιως απο τα παθη του χανει μονος του ο κοσμακης :grin: :) Η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στην γη :) Γιαυτο την έκοψα μαχαιροπιρουνο :grin: Οπως φυσικα και την αργεντινη :) ενταξει την αργεντινη την εχω κοψει εδω και χρονια :)
Συμφωνα δεν τους συμφερει οκ.Αλλα ρε φιλε μου την δινει πχ αν καποιος αγωνας οι αγωνες τους φανουν στημενοι(παρουν υπερβολικο χρημα κλπ )γινεται καταγγελια στην αρμοδια αρχη της χωρας απο την επιτροπη που συνεργαζεται με εταιρειες στοιχηματικες κλπ.Εσυ ή εγω οταν χασουμε λεφτα απο ενα αγωνα στημενο και ωφεληθουν πχ οι book ποιος θα σε/μας προστατεψει? οι book?

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
εχω κανει συζητηση με εναν μαθηματικο εξαμερικης που εχει δεικτη iq 150. Ασχετος ττην εξυπναδα του με ειπε ενα πραγμα και θα σου το πω και σε εσενα :) Με ειπε αυτος ο ανθρωπος που ειναι πανεξυπνος καταρχιν δεν μπορω να τον καταλαβω οταν μιλαει του λεω μιλα πιο ανθρωπινα :) Τεσπα  με ειπε πως στο κινο  ακομα και αν παμε στο μελλον και δουμε τις επομενες κληρωσεις και γυρισουμε και τις παιξουμε παλι δεν θα πιασουμε :) αν αυτο δεν σου λεει κατι παιξε κινο αν σου λεει κατι μην παιζεις :) :)

Μαλιστα.... καταλαβα!!!  δηλαδη  :pipa1: ποτε... γιατι με τετοιους μισθους.......

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αν και δεν παιζω κινο πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα θεμα τυχης και στιγμης...Ειναι ενας τυπος στην γειτονια μου που ειχε να κερδισει αρκετο καιρο και εβριζε δεν δινει.. δεν δινει τιποτα το κινο.Δεν επαιζε μεγαλα ποσα μικροπαιχτης.Το Σαβατο του ειχε μεινει ενα ευρο στην τσεπη παει να φυγει απο το πρακτορειο...ε σου λεει δεν μαμιεται θα παιξω και το τελευταιο εβγαλε 5000 ευρο  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Συμφωνα δεν τους συμφερει οκ.Αλλα ρε φιλε μου την δινει πχ αν καποιος αγωνας οι αγωνες τους φανουν στημενοι(παρουν υπερβολικο χρημα κλπ )γινεται καταγγελια στην αρμοδια αρχη της χωρας απο την επιτροπη που συνεργαζεται με εταιρειες στοιχηματικες κλπ.Εσυ ή εγω οταν χασουμε λεφτα απο ενα αγωνα στημενο και ωφεληθουν πχ οι book ποιος θα σε/μας προστατεψει? οι book?
εμεις πρεπει να κοιταξουμε τον εαυτο μας :) Καταρχιν :) :) και να μην πέφτουμε  σαν τις μύγες μεσα στο μελι :) :) οτι λαμπει δεν εχει χρυσός :)  Απο εκει και περα μια ομαδα θα στησει το παιχνιδι :) δηλαδη θα το δωσει :) σε μια ενδιαφερωμενη που το θελει :) οπως κανουμε δηλαδη εδω στην ελλαδα :)  Αυτο ειναι υπερ του παιχτη του στοιχηματος αν γινει γιατι ολοι πεζουμε με το κινητρο :)  Οι μπουκ ισα ισα λαγε :) Πιεζουν την ouefa fifa κτλ οι ομαδες να μην ειναι αδιαφορες :) να παιζουν τα παντα στα ισια και οχι στο τελος τις περιοδου στα πατισια :) Οποτε εμεις στο τελος που παιζουμε στα πατισια νομιζοντας οτι οι αδιαφορες θα δωσουν το παιχνιδι ειτε ετσι ειτε με γιουβετσι δηλαδη θα παρουν λεφτα απο τις ενδιαφερομενες :) Λογο οτι η ουεφα πιεζει τις ομαδες και καλα αν η ενδιαφερωμενη κερδισει την αδιαφορη αμεσος οι μπουκ βγαζουν βρωμα για τις αδιαφορες οτι εδωσαν το παιχνιδι αυτο το ακουει η ουεφα και λεει ελα εδω αδιαφορι γιατι εστησες κωλο και πονταρανε στην αντιπαλη σου ομαδα ο καθενας οτιειχε σπιτια αυγα απο το ψυγειο πορτατιφ γιατι δεν επαιξες μπαλα αρα το εστισες και εκατσες να χασεις επιτιδες παρε 5 χρονια στο κεφαλι να μην μπορεις να παιξεις ουεφα τσου λου κτλ :) :) Οποτε εχοντας στο νου τους αυτο το πραγμα οι ομαδες οι αδιαφορες παλια που ηταν στα @@ τους  :grin: Τωρα με τις απειλες οτι δεν παιζουν στα ισια οπα λενε χαζες ειμαστε να μας δαγκωσει η ουεφα και παιζουν μπαλα :) Το μονο που μπορω να επιριψω στους μπουκ ειναι οτι θελουν ολα τα παιχνιδια στα ισια και αυτο το εχουν ως απειλη στα μεγαλα φορτωματα  σου λενε ισουν αδιαφορη εχασες αρα το εστισες και τωρα οι ομαδες φοβουντε :) Αυτο το πρωι παω για σφραγισμα και καθαρισμα στα δοντια :) ασχετο αλλα επρεπε να το πω τοσα εγραψα να μην πω κατι για τον εαυτο μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Μαλιστα.... καταλαβα!!!  δηλαδη  :pipa1: ποτε... γιατι με τετοιους μισθους.......
μονο απο το στοιχημα αδερφε :) μπορεις να παρεις ενα μεροκαματο :) ειτε παιζει καποιος πινγκ πονγκ ειτε ποδοσφαιρο :) το θεμα ειναι οτι πρεπει να σου αρεσει το στοιχημα :) 2 πρεπει να εισαι εγγρατεις δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο γιατι ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ :) και 3 και το πιο βασικο απο ολα να πιστεψεις στον εαυτο σου να διαβασεις και να σκεφτεις και να πραξεις αναλογα :) Αυτα και μετα απο πολι καιρο που θα εχεις χασει τα μαλια τις κεφαλις σου αν βαλεις την πειρα με την γνωση την εγρατεια την συνεση και την υπομονη σιγα σιγα θα πηγαινεις και ταμειο στο στοιχημα :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Αν και δεν παιζω κινο πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα θεμα τυχης και στιγμης...Ειναι ενας τυπος στην γειτονια μου που ειχε να κερδισει αρκετο καιρο και εβριζε δεν δινει.. δεν δινει τιποτα το κινο.Δεν επαιζε μεγαλα ποσα μικροπαιχτης.Το Σαβατο του ειχε μεινει ενα ευρο στην τσεπη παει να φυγει απο το πρακτορειο...ε σου λεει δεν μαμιεται θα παιξω και το τελευταιο εβγαλε 5000 ευρο  :grin:
κοιτα να σε πω λαγε :) δεν ξερω αν το εχω αναφερει εδω μπορει να το εχω αναφερει :) :) :) Τεσπα :) :)  Ενας ελληνοαμερικανος που επιασε στην Αμερικη 10 εκατομμυρια ευρω στο ξυστο  το καλοκαιρι καθοταν και επαιζι κινο στο προποτζηδικο που παω :) Ο ανθρωπος ειναι με 10 εκατομμυρια δολαρια πιο ανετος και απο τον καναπε :cheesy: Τεσπα του λεω για μια δωση να σας πω κατι :) Με λεει τι αδερφουλη χρησταρα μαγκα τσιφτι και καραμπουζουκλη :) Του λεω ενταξει λεφτα εχεται να φανε και οι μυγοσκοτοστρες εκτος απο τις μυγες :grin: Και πεζεται ολη την ημερα κινο  8 νουμερα 9 κτλ :) Με λεει ναι μαρεσει με λεει ο τζογος περναω την ωρα μου και στο χαλαρο :) Λεω ενταξει πεζεται τζογο αλλα γιατι δεν πεζεται στοιχημα πχ 2 ομαδες 100 ευρω με τις πιθανοτιες 1 στις 9 μαθηματικα να κερδιζεται κιολιας :) :) :) Με λεει χρηστο  το στοιχημα δεν εχει αποδωση :) το κινο με 0,50 λεπτα μπορεις να παρεις με 8 στα 8    6 χιλιαδες ευρω :)  εκει σταματισε η συζητηση που ειχα με τον πακετοπακετο κολοφαρδοπουλο ελληνοαμερικανο που παρεπιπτοντως  ειναι και γαμω τα ατομα πολυ καλος ανθρωπος :) Καμια φορα η τυχη ξερει που παει :) Γιατι εχω δει και φραγκατους με 20 μυρια κτλ που δεν κοιταζουν ουτε εξω απο το παραθυρο τους σπιτιου τους ενιγουει  :) :) :) :) :) Τωρα λαγε αν θελεις ποσοστο παιζεις κινο :)  αλα επειδη το κινο δεν εχει να κανει με σκεψη απο στατιστικα ειναι αλγοριθμος κτλ κτλ κτλ :) Για να πιασεις το κινο πρεπει να εισαι μαλλον να εχεις στον κωλο εξασφαιρι πιστολα καμποικια :) :) :) Τωρα ο καθενας πρατει αναλογα με την σκεψη του και τα θελω του :)  Ο μαθηματικος εξαμερικης με ειπε αυτο που σας ειπα απο εκει και περα οποιος θελει παιζει κινο :) Που και που ριχνω κανα 2ευρω και μετα το μετανιωνω στο δευτερολεπτο καταλαβενοντας οτι δεν εχει νοιμα :) :) :) :) τεσπα :) :) :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μια παρατηρηση πολλες φορες οπως λες και εσυ η θεα τυχη ξερει που τα δινει.Ειναι ενας 40αρης στο πρακορειο γαμω τα παιδια πολυ καλος χαρακτηρας με ολη την σημασια της λεξης.Ποτε δεν θα πει κακο για κανενα...ακομα και καποιος σε κατι να φταιει θα βρει κατι να τον δικαιολογησει για να μην κακολογησει.Ο ανθρωπος τα τελευταια χρονια που ξερω ειναι απο τους λιγους που ξερω που σχεδον καθε δευτερο σχεδον Σκ παει ταμειο στοιχημα με λιγα λεφτα 10 12 ευρω βγαζοντας συνολικα τον μηνα κανα 800αρι καθαρο.Αλλα και το κινο τον παει που και που.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Μια παρατηρηση πολλες φορες οπως λες και εσυ η θεα τυχη ξερει που τα δινει.Ειναι ενας 40αρης στο πρακορειο γαμω τα παιδια πολυ καλος χαρακτηρας με ολη την σημασια της λεξης.Ποτε δεν θα πει κακο για κανενα...ακομα και καποιος σε κατι να φταιει θα βρει κατι να τον δικαιολογησει για να μην κακολογησει.Ο ανθρωπος τα τελευταια χρονια που ξερω ειναι απο τους λιγους που ξερω που σχεδον καθε δευτερο σχεδον Σκ παει ταμειο στοιχημα με λιγα λεφτα 10 12 ευρω βγαζοντας συνολικα τον μηνα κανα 800αρι καθαρο.Αλλα και το κινο τον παει που και που.
ναι μαν ετσι ειναι :) αν δεν εισαι καλος ανθρωπος :) δεν μπορει να εισαι και τυχερος :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
ειχα παρει μερος σε ενα τυλαιπαιχνιδι του Mega που μοιραζε τα αθιαθετα κερδη του ΟΠΑΠ παιδια :) Τι καλος ο ΟΠΑΠ Τα αδιαθετα κερδη δεν τα εφαγε και τα μοιρασε μεσο τηλεπαιχνιδιου :) πριν τον τιγρη τωρα ειναι ιδιοτικος ο ΟΠΑΠ :) τΑ Μπερεκετια τελος :) ολα τσεπη παντελονι :) :grin: Τεσπα και εκει που λετε παιδια α παρουσιαστης ηταν αυτος μου ειναι με την μπακοδιμου την μαρια που κανουν εκμπομπη :) Τεσπα για να μην τα πολυλογω παιδια :)  Ειμασταν στο κοινο καπου 120 ατομα και εκει γινοταν κληρωση αν ηταν καποιος τυχερος να διεκδικουσε τα λεφτα μεσο του παιχνιδιου του mega τσανελε :)  Εκεινη την ημερα αν θυμαμαι καλα γυρισαμε 4 η 5 επεισοδια  του παιχνιδιου αυτου :) Τεσπα..  Παμε στο ρεζουμε στα 120 ατομα γινεται μια κληρωση τυχαινει ο ενας παικτης ακριβως απο τα αριστερα μου δηλαδη ο πριν απο εμενα αριθμος :) λεω χρηστο εισαι πολυ γκαντεμις :) :) :) Και ξαναγινεται παιδια μετα αλλη κληρωση για αλλο επισοδιο και τυχαινει ο εκ τον δεξια μου δηλαδη το επομενο νουμερο μετα απο μενα :) Εκει ειπα μεσα μου χρηστο πρεπει να εισαι ο πιο γκαντεμης αυτην στην στιγμη οχι στην αθηνα αλλα στην ελλαδα :) Τεσπα  οταν ομος αυτοι οι 2 παιχτες καθησαν και επαιξαν στο παιχνιδι δηλαδη αυτος που ηταν 1 νουμερο πριν απο εμενα και αυτος που ηταν 1 νουμερο μετα απο μενα καταλαβα οτι αυτοι οι ανθρωποι ηταν πολυ καλυετεροι ανθρωποι απο μενα δηλαδη μπροστα τους εγω εκεινο τον καιρο πρεπει να ημουν αλ καπονε :) :2funny: :cheesy: Η τυχη ξερει που παει παιδια γιαυτο να γινενουμε ολοι καλοι ανθρωποι και να χεστουμε στο χρημα απο τον τζογο :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Άρσ. Σαραντί @ 4.85
Μονό 1 × 3,50 € (id: 50114665)
24/11/2014, 23:43 3,50 € 16,97 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Άρσ. Σαραντί Νιούελς - Άρσ. Σαραντί
Primera Division 4.85 25/11, 02:30

Το πόνταρα έτσι για το γαμώτο μπας και βγάλουμε τα σημερινά σπασμένα !!!  :grin: :grin: :grin:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
1-0 στο 4' χαχαχα κατραπακιά !!!! :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 2η Γκολ Πριν το 40:00 Νιούελς v Άρσεναλ Σαραντί
(Χρόνος Επόμενου Γκολ) 25/11/2014 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο:  4,1 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  13,32  για να δουμε θα με παρουν στο μαντείο  των δελφων :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
2η Γκολ Πριν το 40:00 @  3.25
Μονό: 4,1  @ €1 25/11/2014 00:56:38 4,10 13,33
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - ER6030214910F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  25/11/2014 00:56:38 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 2η Γκολ Πριν το 40:00 Νιούελς v Άρσεναλ Σαραντί
(Χρόνος Επόμενου Γκολ) 25/11/2014 Κανένα 3.25 Κερδισμένο
Σύνολο:  4,1 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  13,33  ουτε καλα καλα προλαβα να το ποσταρω εδω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom