Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
με παιχτη παραπανω η Στανταρ Λιεγης και χανει
Έχω μια απορία έχεις πάει ποτέ σου ταμείο?με παιχτη παραπανω η Στανταρ Λιεγης και χανει
Έχω μια απορία έχεις πάει ποτέ σου ταμείο?
Εγώ είμαι επίσημος χορηγός της Αεκ.
Εγώ είμαι επίσημος χορηγός της Αεκ.
Είμαι ακόμα στο στάδιο της μελέτης.
Ιταλία. Βλέπω το παιχνίδι Ελλάς Βερόνα - Φιορεντίνα.
Τσεκάρω βαθμολογία. 10η η Ελλάς Βερόνα με 14 βαθμούς, 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα εντός έδρας. Η Φιορεντίνα 11η με 13 βαθμούς, 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες εκτός έδρας. Ντέρμπι δηλαδή. Προς 1Χ το κόβω. Στον ΟΠΑΠ 3,25 ο άσος, 3,25 το Χ και 1,63 διπλή ευκαιρία (1Χ) να μην κερδίσει η Φιορεντίνα. Ενδιαφέρον μου ακούγεται και καλή απόδοση αν πηγαίνεις για 2 αποτελέσματα.
παιδια τρωει κανεις απο εσας μακαρονια κορονα? ΥΓ.. κιρονα ο γατος μου μπορει να ειναι και ο πιο ορεος γατος στην γη
pizza τρωει ο γατος;παιδια τρωει κανεις απο εσας μακαρονια κορονα? ΥΓ.. κιρονα ο γατος μου μπορει να ειναι και ο πιο ορεος γατος στην γη
gl τρωει τα παντα ασχετως αν τον ταιζω εξω απο την πορτα μου(γιατι εξω απο την πορτα μου ακριβως των ταιζω ) εχει φερει περιστερια δεκαοχτουρες ασχετως που του εχω συναιχεια φαγητο ειναι πολυ λεμαργα τα γατια το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευνουχισμενος Οποτε ειναι ολη μερα εξω στην πιατσα οταν δεν κοιματε και δεν τρωει ειναι φουλ στα εμβολια και στα ενδοπαρασιτικα χαπια δεν μασαει τιποτα + σταγονες για τις ψείρες κτλpizza τρωει ο γατος;
παιξε γιουβεντους Me την Ατλετικο Μαδριτης ομως Αν το θελει Μεχρι τοτε η γιουβεντους πρεπει να παίζεται με τις μεγαλες ομαδες οχι με τους Μικρους Περιμενω το παιχνιδι με την ατλετικο πρωτα ο θεος να πονταρω all in αν το θελει η βεκια σινιορα με την μαλμε δεν με συγκινεί γιατι ειμαστε αντρες ΥΓ ναι αλλα με την μαλμε το θελει οπωσδηποτε Οκ αλλα δεν θα το παιξω
Οι δυο χειροτερες ομαδες της Ιταλιας μεχρι 1-1 μπορουσαν....αντε γεια