ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.542
- Πόντοι
- 5.006
για ποσταρε να δουμε τι αφρικανιες μπουμπουνισες![]()
![]()
![]()
για ποσταρε να δουμε τι αφρικανιες μπουμπουνισες![]()
![]()
![]()
με το καλό μαν...Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Κορίνθιανς Γκόιας v Κορίνθιανς
(Τελικό Αποτέλεσμα) 20/11/2014 Κανένα 1.85 Ανοικτό
2 Παλμέιρας Παλμέιρας v Σπορτ Ρεσίφε
(Τελικό Αποτέλεσμα) 20/11/2014 Κανένα 1.61 Ανοικτό
3 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο v Φλαμένγκο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 20/11/2014 Κανένα 1.66 Ανοικτό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το καλό μαν...![]()
για να με βαλουν το μπονους που μου εστειλαν περιμενα στιν αναμονη στο chat 1,30 ωρα μεχρι να ερθει η σειρα μουΣτέλνουν ρε αλλά δεν ασχολούμαι. χαχαχα.
Βαριέμαι να διαβάσω το κατεβατό. Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν τότε με την ελλάδα.
Απλά επειδή δεν έχω διαβάσει τι λέει... φαντάζομαι προφανώς ότι θα πρέπει να ποντάρω εκείνο, το άλλο, και μέχρι τόσα για να πάρω το τάδε κλπ κλπ..
Δε ξέρω αν αξίζει και το έχετε διαβάσει πείτε μου να το διαβάσω και εγώ
για να με βαλουν το μπονους που μου εστειλαν περιμενα στιν αναμονη στο chat 1,30 ωρα μεχρι να ερθει η σειρα μου![]()
![]()
Το μπονους αν δεν το παιξω μου την δινει
![]()
γιατι τα 5 ευρω μπορει να γινουν 1000 τα 1000 10000 και τα 10000 100000 και τα 100000 να γινουν 1 εκατομμυριο ευρω και μετα να κανουμε παρεα με τον μπομπολα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΣΕ τις μαυριλες καλά είναι και αυτά που έπαιξε..έρχεται πράμα σκ.. ;)να είσαι καλά επίσης. Αν και από αποδόσεις ήταν ψιλοχάλι και μπήκα χαλαρά.
ΘΑ βγάλεις μαυρίλες σε λίγο? Μήπως και σε προλάβω
ΑΣΕ τις μαυριλες καλά είναι και αυτά που έπαιξε..έρχεται πράμα σκ.. ;)
πριν 1,5 με 2 χρονια σχεδον που ειχε ενας κολλητος μου ιτερνετ καφεΩραίο πράγμα στο στοίχημα να παρακολουθείς τα ματσάκια που πόνταρες. Δυστυχώς τέτοια ώρα που είναι ο καφές δεν είναι εύκολο λόγω εργασίας. Ευχάριστο και το πιο σημαντικό βέβαια είναι να βλέπεις το κεφάλαιο να είναι αυξημένο πρωί πρωί στη μπετ365.![]()
![]()
![]()
τι ψιλοδιαβασα οταν βγηκε αλλα δεν....Παιδια παιζει κανεις σε αυτην την εταιρια 7epta7
η μαυριλα παει καλα...ρε μαλάκες κανείς τελικά δε θα μαυρίσει τον ΟΠΑΠ? από μαυρίλα τίποτα?
γραψου οπως βλεπεις το μπανερ κατω σου καλη σε ολα και στις αναληψεις σε μια με δυο μερες... ;)θελω να κανω λογαριασμο εκει γιατι ψιλοσπαστηκα με την σπορτινγκ. Εαν καποιος αλλος παιζει ας γραψει εδω τι γινεται...κυριος με ενδιαφερει τι παιζει με τις αναληψεις, εαν εχει καλες αποδοσης, και γενικα εαν ειναι ευκολι στο να παιζεις πολλα στοιχηματα με συστηματα κυριος.![]()
πριν 1,5 με 2 χρονια σχεδον που ειχε ενας κολλητος μου ιτερνετ καφεΕιχα βαλει μια καρτα paysaf στην βετ365 των 5 ΕΥΡΩ
Σε ενα μηνα τα ειχα φτασει 1200
φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι
και πριν 1 χρονο παλι στην βετ365 με 50 ευρω + το μπονους(στου γαμπρου μου το ονομα για να παρω το 100% μπονους
αλλα τα παντα ηταν δηλωμενα στον γαμπρο μου ταυτοποιεισεις τραπεζες τα παντα απλα εγω εβγαλα το μπονους τζαμπανταν))αλλα 50 ευρω τα εκανα 1400 σε ενα μηνα αλλα θελησα αποτομα σε 5 λεπτα να τα κανω στο live 3000 ευρω παιζω τα 1000 ευρω σε ενα παιχνδι 3 εθνικη νορβηγιας για να παρω 500 καθαρα. Παει το 1000αρικο
Και τα 400 ευρω τα εσπασα σε 2 παιχνιδια φυσικα τα εχασα και εκεινα
Η υπομονη ειναι το θεμελιο τις φιλοσοφιας
τις ιδιας τις σκεψης
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσματι έπαιξες ρε πράκτορα της αραπιάς?
θελω να κανω λογαριασμο εκει γιατι ψιλοσπαστηκα με την σπορτινγκ. Εαν καποιος αλλος παιζει ας γραψει εδω τι γινεται...κυριος με ενδιαφερει τι παιζει με τις αναληψεις, εαν εχει καλες αποδοσης, και γενικα εαν ειναι ευκολι στο να παιζεις πολλα στοιχηματα με συστηματα κυριος.τι ψιλοδιαβασα οταν βγηκε αλλα δεν....![]()
παιρνω τα μετρα μου...Γάμησες ! Καπότα να φοράς μην αρπάξεις τίποτα από καμιά μαύρη !
Ωραίος !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()