ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
τι να κανουν τα σουσια καμια μπριζολα γιγας καλυβια τυπε...χρησταρα αμα παω ταμειο κερναω σουσι
τι να κανουν τα σουσια καμια μπριζολα γιγας καλυβια τυπε...χρησταρα αμα παω ταμειο κερναω σουσι
τι να κανουν τα σουσια καμια μπριζολα γιγας καλυβια τυπε...
εδω ναι συμφωνώ αλλα απο μεσα οχι κόκκινο καλο ψημενη
πωπω ρε μαλάκες με γαμήσατε με τα μπριζολίδια σας !
Είμαι στη δουλειά και τη βγάζω με καφέ. Γαμηθήκατε... Θα ζητήσω από τη γυναίκα να κάνει λουκάνικα το μεσημέρι !
σπετσοφαι πες της ρε τυπεπωπω ρε μαλάκες με γαμήσατε με τα μπριζολίδια σας !
Είμαι στη δουλειά και τη βγάζω με καφέ. Γαμηθήκατε... Θα ζητήσω από τη γυναίκα να κάνει λουκάνικα το μεσημέρι !
σπετσοφαι πες της ρε τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.bostanistas.gr/resources/2013-07/oloklhrwmeno-1-thumb-large.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γάμησες τώρα !!! ΓΑΜΗΣΕΣ !!!! πωωωω
εδωσαν Ξανθη Ασσο 1, Μερσιν νομιζω ενα τουρκικο το ακομα 1 εδωσαν αλλα μου διαφευγει αυτην την στιγμη Παντως την Ξανθη την εδωσαν σιγουρα Την τριαδα που εδωσαν και τα 3 παιχνιδια ο ΟΠΑΠ τα έριξε το ποσοστοΜάγκες μήπως ξέρει κανεις τι δώσανε αυτοι απο το Αρτ στα ελληνικά? Εχθες το βράδυ που κάναν εκπομπη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
εδωσαν Ξανθη Ασσο 1, Μερσιν νομιζω ενα τουρκικο το ακομα 1 εδωσαν αλλα μου διαφευγει αυτην την στιγμη Παντως την Ξανθη την εδωσαν σιγουρα Την τριαδα που εδωσαν και τα 3 παιχνιδια ο ΟΠΑΠ τα έριξε το ποσοστο
γαλατασαραι διπλο
μιλαν διπλο
και γω το ριξα στο λαιβ οταν ηταν 1-1 πιστευω να βγει τελικαΤσελσυ