Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
άντζελο πρέπει να κάνεις εκπομπή στην τηλεόραση σαν τον Φώντα και να λες την άποψή σου για κάθε ένα ματς !

Το σημερινό το φάγαμε ασάλιωτο
αυτοι είναι για να γελαμε αδελφέ δεν υπάρχουν δεν ξέρουν τίποτα είναι άσχετοι το συμφέρον τους κοιτάνε παπαγαλακια είναι.εσύ εχεις πιο γνώση απο αυτούς.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
άντζελο πρέπει να κάνεις εκπομπή στην τηλεόραση σαν τον Φώντα και να λες την άποψή σου για κάθε ένα ματς !

Το σημερινό το φάγαμε ασάλιωτο

μας αφησε να μας φανε τα σκυλια ο φιλος μας  :'(

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
απλως θα σου πω μετα γιατί.το περιμένω διπλό τη Παλμέιρας άσχετος αν δε γίνει.

πες μεσα στην μερα οτι το περιμενεις διπλο το μπουρδελο το ματς να μην το ακουμπησω , ή να βαλω καμια χηνα στο 2πλο που εδινε 5,5 να βγαλω κανα σαβ/κο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αυτοι είναι για να γελαμε αδελφέ δεν υπάρχουν δεν ξέρουν τίποτα είναι άσχετοι το συμφέρον τους κοιτάνε παπαγαλακια είναι.εσύ εχεις πιο γνώση απο αυτούς.

τον φώντα τον συμπαθώ τον άτιμο. Τα λέει ωραία. χαχαχα. Λέει λεπτομέριες για τα ματσάκια.

Δε ξέρω αν είναι κατευθυνόμενα.

Εκτός αν με τα τιπς που δίνει σε παρακυνεί στο λάθος στοιχιματισμό.

Όπως και να έχει πρέπει ρε φίλε να λες μια γενική εικόνα εδώ μέσα για τα ματσάκια που βλέπεις και μια γενική εικόνα. 180 είναι αυτα  :dancing:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
πες μεσα στην μερα οτι το περιμενεις διπλο το μπουρδελο το ματς να μην το ακουμπησω , ή να βαλω καμια χηνα στο 2πλο που εδινε 5,5 να βγαλω κανα σαβ/κο
τα έχω δυάδα με τα αλλά που βγήκανε και τετράδα όλα μαζί.εξάλλου στο είπα οτι θα ασχοληθω με Βραζιλία αλλά μπλεκεις με τα μαϊμού πραγματα και με τα αλλά θέματα και ξερυθμιζεσαι τι φταιω εγώ. :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
νιπλ μου κίνησες την περιέργεια... τ αποσά που λες τα εννοείς?  :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Στο είπα έτσι δεν είναι η κάνω λάθος για Βραζιλία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
τα έχω δυάδα με τα αλλά που βγήκανε και τετράδα όλα μαζί.εξάλλου στο είπα οτι θα ασχοληθω με Βραζιλία αλλά μπλεκεις με τα μαϊμού πραγματα και με τα αλλά θέματα και ξερυθμιζεσαι τι φταιω εγώ. :S

αφου δεν κουνιοταν φυλλο εδω μεσα , πηγα απο εκει να περασει η ωρα περιμενοντας τα ματσακια , ειχα βγει και για ενα φαγητο να ξελαμπικαρω

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

το ότι είπε ότι θα ασχοληθεί με Βραζιλία το βράδυ το είπε..η αλήθεια να λέγεται.

Το τι θα παίξεις δεν μας είπες να ακολουθήσουμε καρφωτοί  :dancing:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
το ότι είπε ότι θα ασχοληθεί με Βραζιλία το βράδυ το είπε..η αλήθεια να λέγεται.

κάτσε ρε με φαγατε ας γίνουν πρωτα και μετα θα κερασω γαριδάκια. :2funny: :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
άσχετα αν φάγαμε καυλί εγώ και ο νιπλ σου εύχομαι να τα βγάλεις ρε αδερφέ.  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
ο μαλακας ο λαγος μη το γαμησω εδωσε και στανταρακια ο μαλακας γαμησε ολο κοσμο σα τη λιονταρινα μη παιζεται ρε μαλακες αμα δε ξερετε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ο μαλακας ο λαγος μη το γαμησω εδωσε και στανταρακια ο μαλακας γαμησε ολο κοσμο σα τη λιονταρινα μη παιζεται ρε μαλακες αμα δε ξερετε

ρε το οτι έδωσε το λιοντάρι τα προγνωστικά του δε σημαίνει πως μας υποχρεώνει να ακολουθήσουμε.

και άλλ παιδιά εδώ μέσα δίνουν και άλλες φορές κάθονται και άλλες όχι. και εγώ έχω στείλει ταμείο αρκετές φορές κάποιους και πολλές άλλες με έχουν στείλει άλλοι ταμείο.

ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του το αν θα ακολουθήσει τα προγνωστικά του άλλου.

Δε φτάνει που μπαίνουν τα παιδιά εδώ μέσα και βάζουν προγνωστικά και ασχολούνται..θα τους κράξουμε κι όλας?

Νομίζω πως είσαι λάθος εκτός αν έχετε προσωπικά και τότε πάω πάσο.

Φιλικά στα λέω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756

τα στειλε στον λιονταρο με πμ  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom