Επισκέπτης
καλησπερα μαγκιτες μου νεος στο side αλλα ταμειαρχης απο τα παλια..για δειτε 4αδα για αποψε.gladbah 2, torino 1, saouthapton 2 kai nice 1 ...ελπιζω να σας παω ταμειο!
1.12 ο παοκ.
καλησπερα μαν καλως ηρθες καλη επιτυχίακαλησπερα μαγκιτες μου νεος στο side αλλα ταμειαρχης απο τα παλια..για δειτε 4αδα για αποψε.gladbah 2, torino 1, saouthapton 2 kai nice 1 ...ελπιζω να σας παω ταμειο!
εσενα χρησταρα σε θαυμαζω για τον τροπο μου γραφεις εισαι τρομερος!!πως τα βλεπεις τα παιχνιδια?καλησπερα μαν καλως ηρθες καλη επιτυχία
ευχαριστω αδερφε στις συμβουλες ειμαι καλος στην πραξη ομως δεν ακουω τον εαυτο μου και παω κουβα γιαυτο λεω συναιχεια πιστη στο εαυτο μας Τα σημεια αδερφε δεν τα εχω διαβασει ξερω μονο οτι η φιορεντινα εδειξε καλα στοιχεια μεσα στην τουμπα και οτι εχει τρομερη παραδοση απο οτι με ειπε ενας φιλος και με την μιλαν επαιξε πολυ καλα Οπως βλεπεις εχω μονο αποψη γιαυτο που ξερω και οχι γιαυτα που δεν ξερω Τα σημεια σου να τα πιστεψεις και οποιος πιστεψει σε εσενα μακαρι να πατε ταμειοεσενα χρησταρα σε θαυμαζω για τον τροπο μου γραφεις εισαι τρομερος!!πως τα βλεπεις τα παιχνιδια?
ετσι φιλε μου ποτε δεν παιζουμε οτι γραφουν οι εφημεριδες και παντα παιζουμε αυτο που πιστευουμε ασχετα με τις αποδοσεις.ευχομαι να φερω τυχη σε ολους τους φιλους της σελιδα που ασχολουνται με το διαβολικο στοιχημα και απο δω και στο εξης να εχουμε μονο ταμειο!!ευχαριστω αδερφε στις συμβουλες ειμαι καλος στην πραξη ομως δεν ακουω τον εαυτο μου και παω κουβα γιαυτο λεω συναιχεια πιστη στο εαυτο μας Τα σημεια αδερφε δεν τα εχω διαβασει ξερω μονο οτι η φιορεντινα εδειξε καλα στοιχεια μεσα στην τουμπα και οτι εχει τρομερη παραδοση απο οτι με ειπε ενας φιλος και με την μιλαν επαιξε πολυ καλα Οπως βλεπεις εχω μονο αποψη γιαυτο που ξερω και οχι γιαυτα που δεν ξερω Τα σημεια σου να τα πιστεψεις και οποιος πιστεψει σε εσενα μακαρι να πατε ταμειο
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - CF9299632010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 29/10/2014 21:23:36 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ v ΠΑΣ Γιάννινα
(Τελικό αποτέλεσμα) 29/10/2014 Κανένα 1.83 Ανοικτό
εδω τον προλαβα τον πουστη τον μπαοκ :-
αδερφε επαιξα τα ιταλικα σου
σε ειδα διαβασμενο , αν και την Τορινο την φοβαμαι και για Χ , αλλα τα επαιξα καρφωτα οπως τα εδωσες , ακολουθώ την ρεντα σου
την τορινο την εχω παιξει στα γκολακια εγω...
στο εύχομαι μαν.την τορινο την εχω παιξει στα γκολακια εγω...
μεγας κουβας σημερα στο κυπελλο. > >ο Μπαοκ και ο Γαυρος στο Χ θα κλεισουν
μονο ο Τιγρης το ηξερε
ο Μπαοκ και ο Γαυρος στο Χ θα κλεισουν
μονο ο Τιγρης το ηξερε
και καλα ο ολυμπιακος εβαλε τα δευτερα γιατι εχει ηδη περασει στο κυπελλο...
ο παοκ που ηθελε οπωσδηποτε νικη ;