gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κυκλοφορουν ακομη τυπε;Εγω φοφικο θελω αυτα ηταν πολυ ωραια. :'(
κυκλοφορουν ακομη τυπε;Εγω φοφικο θελω αυτα ηταν πολυ ωραια. :'(
οχι ρε συ εχω 1 τονο πραγματα της γιουβεντους δωστο σε καποιον αλλον που το χρειαζεται γιουβεντους εχω παρα πολλα οπως και λιβερπουλ Απο αυτα τα 2 ειμαι φουλ Ενταξει και με ΠΑΟΚ εννοείτεΧρησταρα θα αλλαξω κανένα κασκόλ με τους ιταλούς να στο στείλω δώρο πανω..
οχι ρε συ εχω 1 τονο πραγματα της γιουβεντους δωστο σε καποιον αλλον που το χρειαζεται γιουβεντους εχω παρα πολλα οπως και λιβερπουλ Απο αυτα τα 2 ειμαι φουλ Ενταξει και με ΠΑΟΚ εννοείτε
ναι με 3 γκολ στο χαντικαπ υπερ του ΠΑΟΚ Και παλι επιφοβο θα ηταν αλλα επειδη η γιουβε δεν σκοτώνει τους αντιπαλους τα τελευταια 4 χρονια στο +3 χαντικαπ υπερ ΠΑΟΚ θα ερχοταν 0-3 στην πραγματικοτητα οποτε χ στον ΟΠΑΠ Εδω με την γκινγκανπ τον ειδα και νομιζα οτι η γκινγκανπ ηταν η παρι σεν ζερμεν αλλα ποδοσφαιρο ειναι ολα γινονταιαν επαιζε παντως αυριο παοκ γιουβε στην τουμπα το ματς ηταν καθαρος ασος παιδια
με γκολ του φορμαρισμενου κλαους μανΝαι απο ημίχρονο το ξεχασες αυτό δα.
του Κλάους αλοφςμε γκολ του φορμαρισμενου κλαους μαν
του Κλάους αλοφς
αδερφε αυτο το εχεις ακουσει? εγω πηρα τηλεφωνο
Massimiliano Allegri has selected a 21-man squad for tomorrow night’s Champions League Group A clash against Olympiacos at the Karaiskakis Stadium.διπλό η γιούβε και δεν είμαι καλά...
Παιξτο handicap -1 τον παοκ που τον δινει 2,25 και πιστευω αξιζει το ρισκο.καλημερα Σκεφτηκα να παιξω 100 ευρω ΠΑΟΚ ασσο με την Βεροια μολις μπηκα βετ365 και ειδα τον ασσο στο 1,40 εοχι παιδια ο πρωτος με τον 2 παιζει και οχι με τον 6 1,40 ετσι μας κλεβουν οι μπουκ μεικερ το περιμενα στο 1,80 το εχουν 1,40 ΥΓ.. Παιδια κατι δωρακια που κανει η βετ365 κατι 5αευρω τα εκωψε την προηγουμενη εβδομαδα εχασα 100 ευρω ακομα δεν με εβαλαν το 5αευρω που εβαζαν αν εκαμνες τζιρο αααααα αυτο δεν μαρεσει Ρε να εχουν τον 1 με τον 2 1,40 το κερατο μου μεσα κλεφτες απατεωνες λαμογια μπουκ μεικερ
εννοεις με 2 γκολ διαφορα να κερδισει ο ΠΑΟΚ? Και αν ερθει 2-1 χανουμε το στοιχημα?Παιξτο handicap -1 τον παοκ που τον δινει 2,25 και πιστευω αξιζει το ρισκο.
Ναι.Με 2-0 3-1 η οποιοδηποτε αλλο σκορ περα του ενος γκολ διαφορα το κερδιζεις.εννοεις με 2 γκολ διαφορα να κερδισει ο ΠΑΟΚ? Και αν ερθει 2-1 χανουμε το στοιχημα?
μπα δεν μαρεσει μαστερ ετσιΝαι.Με 2-0 3-1 η οποιοδηποτε αλλο σκορ περα του ενος γκολ διαφορα το κερδιζεις.