χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
Αν βγαλει η βετ365 αυριο ολη την β εθνικη.. θα την παιξω αντερ καρφι εκτος την ΑΕΚ που ειναι τρενο χωρις φρενο
Ποιος πιπης? Αυτος που μιουταριστηκε?αντε ν αρχισει η βου να μας δινει κανα στανταρακι ο πιπης
καλημερα παιδες
Τρίτη κολλητη νικη η Σανταντερ?Σανταντερ-Μπαρτσελονα Β=1
Αρμενια-Σερβια=2
Φιλανδια-Ελλαδα=2
Νουμανθια-Βαγιαδολιδ=γκολ-γκολ
Καρφω τυρι για μεροκαματο
Η μπαρτσελονα Β εχει απουσιες στις εθνικες μετα ειναι οτι δεν ανεβαινει ενταξει ασσο το βλεπω αλλα επαιξα 4αδα καρφωτη χαλαραΤρίτη κολλητη νικη η Σανταντερ?
ο γνωστος ο γαμωμανας ...........ελα ρε? ποτε και δε το πηρα χαμπαρι? με ποιον μανουριασε παλι???Ποιος πιπης? Αυτος που μιουταριστηκε?
Με την Αλικη.ο γνωστος ο γαμωμανας ...........ελα ρε? ποτε και δε το πηρα χαμπαρι? με ποιον μανουριασε παλι???
Αν παιζεις με βαση απουσιες, γιατι δεν παιζεις Αλκορκον, αφου η Οσασουνα με το ζορι συμπληρωνει σημερα ενδεκαδα?Η μπαρτσελονα Β εχει απουσιες στις εθνικες μετα ειναι οτι δεν ανεβαινει ενταξει ασσο το βλεπω αλλα επαιξα 4αδα καρφωτη χαλαρα
ρε το πιπαρο....το τραμπουκισε το κοριτσακι :SΜε την Αλικη.
ανακαλω, μου εξηγησε ο αλεξ σε πιμι....ηταν οντως λιγο χοντρο αυτο που εκανε :Sρε το πιπαρο....το τραμπουκισε το κοριτσακι :S
και θα πεσαν οι προστατες τα μοντερια να καθαρισουν για παρτι της μπας και παρουν κανα φρι φακ τι μουνοδουλοι...
δεν παιζω αλκορκον γιατι η αλκορκον δεν ειναι ομαδα για ανοδο ας εχει και 6 παιχτες βασικους που λεει ο λογος η οσασουνα η σανταντερ ειναι στην ουρα της βαθμολογιας και δεν ειναι ομαδα για να πεσει εκτος αυτου εχει και μια φινετσα για Α εθνικη δεν ειναι μονο για να διατηρειτε στην β μονο Ομαδα χωρις να μπορει να ανεβει οπως ειναι η μπαρτσελονα β Δεν εχει ουσιαστικο στοχο οι αλλοι θα μπουν με το μαχαιρι στα δοντια ο Καθενας μας εχει ενα σκεπτικο αν ηξερα οτι ηταν τοσο δυνατος ο ασσος θα το επαιζα μονο αποδεκτο η λακια που εκανα ειναι που επαιξα την βαγιαδολιδ γκολ-γκολ και οχι 2πλο εκει εχω την ενσταση μουΑν παιζεις με βαση απουσιες, γιατι δεν παιζεις Αλκορκον, αφου η Οσασουνα με το ζορι συμπληρωνει σημερα ενδεκαδα?
Τύπε, η Σανταντερ σού θυμιζω ότι είναι νεοφωτιστη και δεν είναι ό,τι πιο λογικο να φερει 3 νικες κολλητες...Ειδικα απέναντι σε μια ομαδα που περσι, μολονότι δεν ανεβαινει, παιζει παντου σπαθι και ηρθε τριτη...δεν παιζω αλκορκον γιατι η αλκορκον δεν ειναι ομαδα για ανοδο ας εχει και 6 παιχτες βασικους που λεει ο λογος η οσασουνα η σανταντερ ειναι στην ουρα της βαθμολογιας και δεν ειναι ομαδα για να πεσει εκτος αυτου εχει και μια φινετσα για Α εθνικη δεν ειναι μονο για να διατηρειτε στην β μονο Ομαδα χωρις να μπορει να ανεβει οπως ειναι η μπαρτσελονα β Δεν εχει ουσιαστικο στοχο οι αλλοι θα μπουν με το μαχαιρι στα δοντια ο Καθενας μας εχει ενα σκεπτικο αν ηξερα οτι ηταν τοσο δυνατος ο ασσος θα το επαιζα μονο αποδεκτο η λακια που εκανα ειναι που επαιξα την βαγιαδολιδ γκολ-γκολ και οχι 2πλο εκει εχω την ενσταση μου
Ελλάδα underστανταρακια απο ρεντμαν δεν εχουμε?
Βόρεια Ιρλανδια εννοεις?Ελλάδα under
Ιρλανδία no goal
στανταρακια απο ρεντμαν δεν εχουμε?
Χιούστον Ντινάμο @ 2.05για την κυριακη το χιουστον