χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
μου αρεσει που παρακολουθας κιολας τα εχουμε πει 100 φορες.βετ365 και στοιχιμαν.. :'( :'(τα οποια ειναι?
(στειλτα σε pm να μην κανουμε διαφημιση)
μου αρεσει που παρακολουθας κιολας τα εχουμε πει 100 φορες.βετ365 και στοιχιμαν.. :'( :'(
πιστευω θα την δει ολο το μπουρδελα κομ
την ειχα παλια γκομεναπαιζει και αυτη η αλογα βλεπω
καλησπερα σε ολα τα παλικαρια του θρεντ
αδερφε η ναοτικο νομιζω αν θυμαμαι καλα ειχε βγαλει 2πlo στην αβαι που ειναι 3 στην βαθμολογια μετα το χθεσινο η πορτλαντ επαιζε με αδιαφορη ομαδα και αυτη κεγοταν αν το ματς του πορτλαντ ηταν ελληνικο οι μπουκ τον ασσο δεν θα τον εβαζαν Τωρα σε οτι λες για το να φορτωνεις εχεις δικιο απλα ενταξει οπως κατσει η ορεξη ειναι Στα μονα αποδεκτα οι πιθανοτητες νικης μας ειναι 33% μαθηματικα ειμαστε και τζογαδοροι κτλ γιαυτοAπο μουνια τι λεει κατω Χρησταρα ???
Πηγες σε κανα κωλομπαρο που εισαι ειδικός ???
ΥΓ.Μην φορτωνεις απο τωρα στο στοιχημα , ειπαμε σεμνα και ταπεινα ,εσυ κατευθειαν 30-40αρια βλεπω.
Χιλιες φορες να τα χωνες στη Γιουβε και οχι στη Β Βραζιλίας ....
η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι και να κερδισει.. ο ασσος ειναι δωρο αδωρο γιατι ειναι τα 4 χαντικαπ γκολ στην μεση που πρεπει να βαλει το αν μπορει.. μεχρι τωρα η αγγλια δεν εχει σηκωσει τετιο φαβοριτισμο δεν εχω ιδεα για το σαν μαρινο αλλα το παιχνιδι αυτο δεν θα ειχε καμια σημασια για μενα προσωπικα να το παιξω γιατι οι αγγλοι ειτε σαν εθνικη ειτε σαν ομαδες μεμονομενα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη η αγγλια δεν ειναι για στοιχημα αλλα για να βλεπεις τα παιχνιδια Τις εθνικης τους ομαδα δεν ειναι να τα βλεπεις ουτε και να σε πληρωνουν...Είναι τόσο εύκολο να νικήσει με 4 γκολ διαφορά η Αγγλία σήμερα
Χρηστάρα να παίξουμε 1 ευρώ να βγάλουμε 2 μπας και φάμε κανα κρουασάνη ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι και να κερδισει ο ασσος ειναι δωρο αδωρο γιατι ειναι τα 4 χαντικαπ γκολ στην μεση που πρεπει να βαλει το αν μπορει μεχρι τωρα η αγγλια δεν εχει σηκωσει τετιο φαβοριτισμο δεν εχω ιδεα για το σαν μαρινο αλλα το παιχνιδι αυτο δεν θα ειχε καμια σημασια για μενα προσωπικα να το παιξω γιατι οι αγγλοι ειτε σαν εθνικη ειτε σαν ομαδες μεμονομενα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη η αγγλια δεν ειναι για στοιχημα αλλα για να βλεπεις τα παιχνιδια τις εθνικης τους ομαδα δεν ειναι να τα βλεπεις ουτε και να σε πληρωνουν
Χρηστάρα να παίξουμε 1 ευρώ να βγάλουμε 2 μπας και φάμε κανα κρουασάν
http://[URL unfurl="true"]www.superbilly.gr/new/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4b0744dc6fc3b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλυτερα να πιεις ενα τσιπουρακι :)
Ξεροσφύρι ρε Χρηστάρα?καλυτερα να πιεις ενα τσιπουρακι