ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
:o :oΣημερα "ασπρο σιφουνα" δαγκώτο!
:o :oΣημερα "ασπρο σιφουνα" δαγκώτο!
αυτος γαμιεται απο μονος του...Να κερδισουμε ολοι βρε παιδια να γαμησουμε τον οπαπ
ΧΑχαχαχα
νικ καντο λιανα δεν το πιανουν...Σημερα "ασπρο σιφουνα" δαγκώτο!
κατανοητος..Το Αζαξιό ή Αιάκειο (όπως απαντάται στην ελληνική βιβλιογραφία)(γαλλικά: Ajaccio, κορσικανικά: Aiacciu προφέρεται [aˈjattʃu], Αγιάτσου) είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κορσικής, Γαλλία. Βρίσκεται στο διαμέρισμα Κορς-ντυ-Συντ (σημαίνει Νότια Κορσική). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, το Αζαξιό έχει 65.542 κατοίκους. To 1769 γεννήθηκε στη Κάσα Μπουόναπαρτε, στη πόλη, ο Ναπολέων Βοναπάρτης. Η ετυμολογία του ονόματος δεν είναι γνωστή και μπορεί να προέρχεται από το μύθικο ήρωα Αίαντα. Σε βυζαντινές πηγές του 600 μ.Χ. αναφέρεται ως Αγιάτιο, δείχνοντας ότι ίσως προέρχεται από ελληνική λέξη.
τον μητσο οχι ουτε με σφαιρες
αποχωριστηκες το μητσαρα? :S
χρησταρα γυρισες?τον μητσο οχι ουτε με σφαιρες
Παιδια κανενα καλο σημειο για το Σαβατοκυριακο υπαρχει?
πηρα τον γατο μαζι μουχρησταρα γυρισες?
μητσαρας και στην αυστραλια...βλεπω να απαυτωνει κανα κοαλαπηρα τον γατο μαζι μου
τουλαχιστονμητσαρας και στην αυστραλια...βλεπω να απαυτωνει κανα κοαλα
Να γραφτεις και να τα σκας τυπε χτιζει γηπεδο ο μελισσανεχει εγγραφτει κανεις στο Live του οπαπ να μας πει εντυπωσεις?
Να γραφτεις και να τα σκας τυπε χτιζει γηπεδο ο μελισσαν
Θα του το χτισουν το γηπεδο,αυτος δεν θα βαλει μια,εννοειται.ο Σκρουτζ Μακ Ντακ μονο σε μινιατουρα θα το χτισει το γηπεδο
ο Νικ αζαξιο εγώ Χάβρη και Μπορντω.όχι μπουμπουνισμα είναι δύσκολα απαλά.αστα αύριο τα μπουμπουνισματα.antzelo ειδες τιποτα? δεν εχω προλαβει καν ρε φιλε. εχεις κατι ετοιμο να μπουμπουνισω για βραδυ?