ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.425
- Πόντοι
- 5.006
τι εννοεις?τη φιγκειρενσε πως τη βλέπεις?
τι εννοεις?τη φιγκειρενσε πως τη βλέπεις?
τι εννοεις?
εσυ βιαζεσαι απο ημιχρονα κιολας. η φιγκειρενσε δεν την εχω ετσι...Σε ακολούθησα στη φιγκειρένσε
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ιντερνασιονάλ - Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ v Κοριτίμπα
(Ημίχρονο/Τελικό) 29/09/2014 Κανένα 2.40 Ανοικτό
2 Σάντος - Σάντος Σάντος v Γκόιας
(Ημίχρονο/Τελικό) 29/09/2014 Κανένα 2.62 Ανοικτό
3 Φιγκεϊρένσε - Ισοπαλία Φιγκεϊρένσε v Παλμέιρας
(Ημίχρονο/Τελικό) 29/09/2014 Κανένα 15.00 Ανοικτό
Μαντοβα - Αρετσο . το 2πλο το καλοβλεπω
αντε μαγκες να ξεκιναμε σιγα σιγα τα προγνωστικα για σημερα
εσυ βιαζεσαι απο ημιχρονα κιολας. η φιγκειρενσε δεν την εχω ετσι...
ωραίος ο πουτσιαρελι.3.3 το διπλο , βγηκε ευκολα , η Αρετσο παει καλα οπως και η Σπαλ , να τις εχετε το νου σου μαγκες
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - EH9474222821I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 28/09/2014 12:01:40 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Σπαλ Σπαλ v Λουτσέζε
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/09/2014 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
2 Αρέτσο Μάντοβα v Αρέτσο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/09/2014 Κανένα 3.30 Κερδισμένο
3.3 το διπλο , βγηκε ευκολα , η Αρετσο παει καλα οπως και η Σπαλ , να τις εχετε το νου σου μαγκες
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - EH9474222821I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 28/09/2014 12:01:40 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Σπαλ Σπαλ v Λουτσέζε
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/09/2014 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
2 Αρέτσο Μάντοβα v Αρέτσο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/09/2014 Κανένα 3.30 Κερδισμένο
άντε καλόν ύπνο.ωπ βιάστηκα. δεν πειράζει. Κοίτα επειδή τα βραδινά δεν τα παρακολουθώ λόγω ώρας, παίζω κανά 3ευρω ή 1 ευρώ όταν βάζω ημίχρονα τελικά η σκορ.
Ομάδες που παρακολουθώ ποντάρω παραπάνω. η πιο σίγουρα ματς.
Αυτό το ΣΚ ανοίχτηκα πολύ. τουλάχιστον με το δελτίο που κέρδισα πριν μείωσα τη χασούρα ευτυχώς. Οπότε αν κάτσει κανά βραδινό έχει καλώς..
άντε καλόν ύπνο.
Ωραίος !!!!!!!
Από μεσημεριανά ακολούθησες ?
Χθές σε πήρα στον λαιμό μου, σήμερα ελπίζω να ακολούθησες.
kalhspera. Ponferantina-Almpathete Asso 100 dollaria australias
καλημερα αδερφε.ειχα προοπτικες για ωραια πραγματα αλλα τελικα δεν εκατσε τοσο καλα η φαση τελικα.μπηκα με 100 στην vistabet,μου εδωσε ακομα 100 και εφυγα με 450 αναληψη.οποτε καλα πηγε.ειχα σε καποια φαση ομως 700 και κανα 200αρι ανοιχτα στοιχηματα.την προηγουμενη βδομαδα για την παρι δεν πηρα 1000 ευρω.αυτην την εβδομαδα δεν πηρα 1000 για τον ολυμπιακο.το δελτιο με τα χαντικαπ δεν βγηκε καθολου αλλα περασανε τα σημεια και πληρωθηκα.μου γαμησε ο ολυμπιακος ομως ολα τα συστηματα που ειχα.τωρα εβαλα ακομα μια 100αρα(+100 το μπονους) για να κανουμε καμια αρπαχτη στο τσου λου και ουεφα.εσυ αδερφε καλα πηγες.βλεπω οτι σερνεις κοσμο στα ταμεια! εκανες καμια προκοπη?Καλημέρα στους παίκτες.
Πως πήγατε το ΣΚ ?
Κόμπρα εσύ? καλά πήγες?
Παιχτον χ2 την κυριακη να στα δωσει πισω.Και αυριο ξερο ασσο.καλημερα αδερφε.ειχα προοπτικες για ωραια πραγματα αλλα τελικα δεν εκατσε τοσο καλα η φαση τελικα.μπηκα με 100 στην vistabet,μου εδωσε ακομα 100 και εφυγα με 450 αναληψη.οποτε καλα πηγε.ειχα σε καποια φαση ομως 700 και κανα 200αρι ανοιχτα στοιχηματα.την προηγουμενη βδομαδα για την παρι δεν πηρα 1000 ευρω.αυτην την εβδομαδα δεν πηρα 1000 για τον ολυμπιακο.το δελτιο με τα χαντικαπ δεν βγηκε καθολου αλλα περασανε τα σημεια και πληρωθηκα.μου γαμησε ο ολυμπιακος ομως ολα τα συστηματα που ειχα.τωρα εβαλα ακομα μια 100αρα(+100 το μπονους) για να κανουμε καμια αρπαχτη στο τσου λου και ουεφα.εσυ αδερφε καλα πηγες.βλεπω οτι σερνεις κοσμο στα ταμεια! εκανες καμια προκοπη?
διπλο αυριο και αν στραβωσει ρεφαρισμα την κυριακη στο 1.all in.δεν γλυτωνει κανεις στο καραισκακη.θα κανει καλο η ηττα απο ατρομητο.Παιχτον χ2 την κυριακη να στα δωσει πισω.Και αυριο ξερο ασσο.