Επισκέπτης
εφυγε τωρα παει καλη μας τυχη
πλακα κανω μπρε...ριχτο....απλα ως γνωστον ο ανχελο εχει μια εφεση στα μπραζιλειροοχι να περιμενω λες?
πηρες το οκ απο τον ανχελο?
το ριξες τωρα εφυγε με το καλο..μποταφογκο τυπε γνωμη σου
ασε ρε συ τα κυπελα τι μπλεκεις..υπομονη πσκ τσουλου κτλ..ρε μάγκες πως και βλέπετε διπλό την κέρκυρα? και από ημίχρονο?
Πολύ δύσκολο μου φαίνεται αυτή είναι η γνώμη μου
ασε ρε συ τα κυπελα τι μπλεκεις..υπομονη πσκ τσουλου κτλ..
το κυπελλο το αποφευγω....διπλο δεν ειναι??ρε μάγκες πως και βλέπετε διπλό την κέρκυρα? και από ημίχρονο?
Πολύ δύσκολο μου φαίνεται αυτή είναι η γνώμη μου
το κυπελλο το αποφευγω....διπλο δεν ειναι??
διπλο εννοω, διπλοι αγωνες???Για μένα είναι τριπλή φίλε μου. Θα σου κάνει εντύπωση αν κερδίσουν τα Γιάννενα? ή το Χ ή η Κέρκυρα? Εμένα καμία. Και είναι και κύπελλο...
λατσιο under
κερκυρα διπλο
αμα παιξει!γκολ ο χαβιτο τυπε
εισαι σιγουρος μαν??? εγω βλεπω οτι η λιουνσ εχει να χασει πανω απο δεκα αγωνιστικες και τους τελευταιος τρεις αγωνες εχει συνεχομενες νικες σε αντιθεση με τη σουντσβαλ που εχασε πριν δυο αγωνιστικες με σκορ 4-1...όπως και τη λιουνγκσίλε τη βλέπω τριπλή. Η σούντσβαλ είναι σε καύτερη φόρμα. Έχει και προιστορία στην έδρα της λιουνγκσίλε
όπως και τη λιουνγκσίλε τη βλέπω τριπλή. Η σούντσβαλ είναι σε καύτερη φόρμα. Έχει και προιστορία στην έδρα της λιουνγκσίλε
ρε τραβα γαμησου ρε μαλακα ασχολεισου με κανα αλο ματσ σκατογκαντεμη
εισαι σιγουρος μαν??? εγω βλεπω οτι η λιουνσ εχει να χασει πανω απο δεκα αγωνιστικες και τους τελευταιος τρεις αγωνες εχει συνεχομενες νικες σε αντιθεση με τη σουντσβαλ που εχασε πριν δυο αγωνιστικες με σκορ 4-1...
παρολα αυτα ειναι δυσκολο παιχνιδι, καθοτι ντερμπι...με ρισκο θα πηγαινα στον ασσο
ρε τραβα γαμησου ρε μαλακα ασχολεισου με κανα αλο ματσ σκατογκαντεμη