ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
καλά το λες και πιο συγκεκριμενα παραγεται η μουστάρδα απο το Ντιζόν...Πριν ασχοληθω με το στοιχημα νομιζα οτι το Ντιζον ειναι σαλτσα για σαλατες...
καλά το λες και πιο συγκεκριμενα παραγεται η μουστάρδα απο το Ντιζόν...Πριν ασχοληθω με το στοιχημα νομιζα οτι το Ντιζον ειναι σαλτσα για σαλατες...
Ποιά Φούλαμ ρε τύπε;Δινω απο τωρα τη τριαδα για να κονομησετε.
Για Σ-Κ
Μαν Γιου 2 1.66
Βολσφμπουργκ γκολ γκολ 1.44
Φουλαμ 1 2.62
Για πιο σεηφ Φουλαμ 1Χ 1.44
Παιξτε αφοβα.
ηρθε η ωρα για το come backΠοιά Φούλαμ ρε τύπε;
εχω πληρωσει εγω στην ζωη μου μπουρδελακια τυπου φουλαμ περιμενοντας το come back απειρες φορες.οταν κανει το come back τα ξαναλεμεηρθε η ωρα για το come back
στην ιδια μοιρα ειμαι και εγω.ολα τρενο πανε και τρεμω την ρεαλ...καλά κατάλαβα ...
με βλέπω να κάνω 35διαφορετικά πονταρίσματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
το παιρνω επανω μου το σημειο.Ειδικα το 1Χεχω πληρωσει εγω στην ζωη μου μπουρδελακια τυπου φουλαμ περιμενοντας το come back απειρες φορες.οταν κανει το come back τα ξαναλεμε
μ αρεσουν οι ανθρωποι που αναλαμβανουν τις ευθυνες τους.κανονισε...το παιρνω επανω μου το σημειο.Ειδικα το 1Χ
αντε να βγει και το οβερακι νωρις να παμε ταμειο....ααλεν under
μπραουνσβαιγκ under
οσερ οβερ η τριαδα μου
αντε να βγει και το οβερακι νωρις να παμε ταμειο....
στο 90 ειναι ρε ποσα γκολ θα μπουν;Δεν τέλειωσαν τα πάνω ρε μπουρτζόβλαχε, μην είσαι βιαστικός
στο 90 ειναι ρε ποσα γκολ θα μπουν;
εχω πληρωσει εγω στην ζωη μου μπουρδελακια τυπου φουλαμ περιμενοντας το come back απειρες φορες.οταν κανει το come back τα ξαναλεμε
αδερφουλη γιατι παιζεις μια ομαδα που δεν εχει στοχους?η μπαρτσελονα β αν δεν κανω λαθος δεν γινεται να ανεβει.Νοργουιτς
Μπαρτσελοναβ
Περούτζια
Ολα στον ασο η τριαδα μου
Πολύ καλά σημεία τα 3 τελευταία,τώρα για το πρώτο δεν ξέρω είναι αμφίρροπο παιχνίδι κατά την γνώμη μου,καλή επιτυχίαOΦΗ-Ατρομητος Χ (2.90)
Σπαρτακ Μ.-Τερεκ Γκροζνι 1 (1.55)
Μαιντζ-Ντορτμουντ 2 (1.55)
Γουεστ Χαμ-Λίβερπουλ 2 (1.65)