Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ελα αμόλα...μη μας ζαλίζεις τα πελέ...δεν ήρθε ακόμα η ώρα της προσευχής????κανονισε να φερω το γιδοξουρ
Ελα αμόλα...μη μας ζαλίζεις τα πελέ...δεν ήρθε ακόμα η ώρα της προσευχής????κανονισε να φερω το γιδοξουρ
Τι να εμπιστευθείς από αυτό το πράγμα?Καλά πόνταρε ο georgebest στην τρύπια άμυνα...αλλά δεν έβαλε κι ένα να γίνει το όβερ που ήθελε!Η θρυλικη και μεγαλη λιβερπουλ για αλλη μια φορα κανει το καθηκον της και δικαιωνει αυτους που την εμπιστευτηκανε
το βραδυ θα σε μαθω να μετρας ως το τριαΕλα αμόλα...μη μας ζαλίζεις τα πελέ...δεν ήρθε ακόμα η ώρα της προσευχής????
Επίσης ξέχασα να σου πω,ότι δεν γαμάω ούτε μεμέτια...το βραδυ θα σε μαθω να μετρας ως το τρια
Με την Λα Κορούνια εκτός!Δεν θα είναι εύκολο...βαλενθια που παιζει;;;
Παιδιά για δείτε τα παρακάτω και πες τε μου την αποψή σας:
Anderlecht v Club Brugge Anderlecht @1.80
Hamburger SV v Werder Bremen [GoalGoal] Both teams to score @1.59
Lille v Le Mans Lille @1.35
Panionios v Kavala Panionios @1.72
ARIS Saloniki v Olympiakos Pireus <2.5 @1.50
NAC Breda v Ajax Amsterdam Ajax Amsterdam @1.55
Utrecht v Twente <2.5 @1.85
Inter Milan v Lazio Inter Milan @1.40
Juventus v Catania Juventus @1.32
Heart Of Midlothian v Celtic Celtic @1.57
Η Σεβίλλη φίλε εκτός του ότι ήταν κουρασμένη,είχε και πολλές απουσίες......αυτή η Σεβιλλη μας έχει πεθάνει τελευταία...
Εντάξει,επειδή εμένα δεν μου κάθεται καλά δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει και άσος...απλά εγώ δεν θα τον ακουμπήσω!!!Με πέθανες με τον Πανιώνιο...τον είχα για stadar σε καλή τιμή πάνω από 1,7 και η Σεββίλη δεν ήταν μόνο εχτές...
Να πω ότι είχε και καμια σουπερ απόδοση...μέγα λάθος φίλε μου...
μπουλακο παιξτο αφοβα εαν δεν γινουν περιεργα το παιχνιδι θα περασει αερας!!!!!!Η Σεβίλλη φίλε εκτός του ότι ήταν κουρασμένη,είχε και πολλές απουσίες...
Και ο Πανιώνιος δεν μου κάθεται καλά σήμερα...
Ατρόμητος 2 , Λυών 2 , [glow=red,2,300]Τρίπολη 1Χ[/glow] , Ξάνθη 1 (Χ) , Μπίλεφελντ 2!