Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 224 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

Επισκέπτης
ενταξει ο καθενας παιζει οτι θελει χανω εγω κερδιζεις εσυ και το αντιθετο αν διαφωνουμε, αν συμφωνουμε αλλο καπελο :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.111
Πόντοι
5.006
Προφανώς δεν μπορεί να έχουν τις ίδιες απόψεις όλοι αλλά όχι αντιπαραθέσεις το τι παιζει ο άλλος..το παιζει και τελειωσε οτι είναι να παιξει,...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πως τον βλεπετε τον παναθηναικο την πεμπτη; η ντιναμο εχει ομαδαρα παντως κοκοριν,ντενισοφ,κιουρανι,βαλμπουενα,ζιρκοβ,χουμποτσαν κλπ

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το έριξα και εγώ το δελτίο του ΑΝΤΖΕΛΟ , να έχει ενδιαφέρον να χαζέψουμε λίγο.  :sunglasses:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
πως τον βλεπετε τον παναθηναικο την πεμπτη;
δεν βλεπω να κερδιζει...νομιζω θα προσπαθησει να μην χασει σε πρωτη φαση...ειναι κακο το ταιμινγκ για μια δευτερη συνεχομενη ηττα (οχι μονο για αγωνιστικους λογους)...
συμπερασματικα, θεωρω ως πρωτο σημειο το Χ, ισως και το γκολ γκολ εχει τυχη

και το γαυρο σημερα, με περισσοτερο ρισκο, λεω να τον παιξω 1Χ

για το γιουβε μαλμε θα πηγαινα στο οβερ...πονταρω οτι ισως βαλει ενα γκολ η μαλμε...ειναι η καλυτερη ομαδα στη σουηδια αυτη τη στιγμη

κοντρα την ντορτμουντ γκολ/γκολ και οβερ

ασο γαλατα

η μπενφικα δεν βλεπω να χανει, με φοβιζει το Χ ομως...και για αυτο ειμαι μεταξυ του οβερ ή του 2-3 γκολ

αυριο ασο μπιλμπαο

την πεμπτη βλεπω πολυ τον ασο του παοκ....ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, λεω να τον πονταρω γερα

γκλανμπαχ-βιγιαρεαλ γκολ/γκολ

σεβιλλη-φεγενορντ ασο και οβερ

αυτα σε μια πρωτη σκεψη

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα.

τη μπενφικα θα τη παιξω ασσο απο ημιχρονο.η ζενιτ ειναι για το μπουτσο στην ευρωπη.εχει και το κατσικι τον μποας για προπονητη,οποτε 1/1
τη γαλατα χ/1 ημιχρ.τελικο.

μου αρεσει και το οβερ 3,5 ρεαλ.και το χ ημιχρονο το θρυλο θα σκεφτω εαν τα παιξω.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μονακο ασος, Μπενφικα ασος , Ολυμπιακος ασος  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.111
Πόντοι
5.006
δεν βλεπω να κερδιζει...νομιζω θα προσπαθησει να μην χασει σε πρωτη φαση...ειναι κακο το ταιμινγκ για μια δευτερη συνεχομενη ηττα (οχι μονο για αγωνιστικους λογους)...
συμπερασματικα, θεωρω ως πρωτο σημειο το Χ, ισως και το γκολ γκολ εχει τυχη

και το γαυρο σημερα, με περισσοτερο ρισκο, λεω να τον παιξω 1Χ

για το γιουβε μαλμε θα πηγαινα στο οβερ...πονταρω οτι ισως βαλει ενα γκολ η μαλμε...ειναι η καλυτερη ομαδα στη σουηδια αυτη τη στιγμη

κοντρα την ντορτμουντ γκολ/γκολ και οβερ

ασο γαλατα

η μπενφικα δεν βλεπω να χανει, με φοβιζει το Χ ομως...και για αυτο ειμαι μεταξυ του οβερ ή του 2-3 γκολ

αυριο ασο μπιλμπαο

την πεμπτη βλεπω πολυ τον ασο του παοκ....ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, λεω να τον πονταρω γερα

γκλανμπαχ-βιγιαρεαλ γκολ/γκολ

σεβιλλη-φεγενορντ ασο και οβερ

αυτα σε μια πρωτη σκεψη
:boobies: :boobies:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
το μαντεψες τη κυριακη... ;) :boobies:
ναι ρε συ, ηταν σαν να ψαρευεις σε γυαλα  :boobies:...αλλα ειχα ενα θεμα με τη καρτα μου και δεν ειχα λεφτα να το πονταρω  :headbang: :headbang: :headbang: γενικα το σκ εκανα πολλες βλακειες κι αντι να βγαλω, καθως περασαν πολλα σημεια που ειχα κατα νου εμεινα "ταπι και ψυχραιμος" και μετα δεν ειχα να πονταρω σ αυτα που επρεπε  :jerking:  :headbang: :headbang: :headbang:

ελπιζω το τριημερο να παμε καλα  :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.111
Πόντοι
5.006
ναι ρε συ, ηταν σαν να ψαρευεις σε γυαλα  :boobies:...αλλα ειχα ενα θεμα με τη καρτα μου και δεν ειχα λεφτα να το πονταρω  :headbang: :headbang: :headbang: γενικα το σκ εκανα πολλες βλακειες κι αντι να βγαλω, καθως περασαν πολλα σημεια που ειχα κατα νου εμεινα "ταπι και ψυχραιμος" και μετα δεν ειχα να πονταρω σ αυτα που επρεπε  :jerking:  :headbang: :headbang: :headbang:

ελπιζω το τριημερο να παμε καλα  :)
:S :S

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16