gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βαλε την μιλανΘΕλω 1 σημειο πανω απο 1,5 'ασπαστο' να το κανω δυαδα με τον 1 την Γιουναιτεντ να σπρωξω.Καμια ιδεα?
βαλε την μιλανΘΕλω 1 σημειο πανω απο 1,5 'ασπαστο' να το κανω δυαδα με τον 1 την Γιουναιτεντ να σπρωξω.Καμια ιδεα?
φιλε πρωτον ενστικτο.μπορεις αμα θελεις να πεις το σκεπτικο για την μπομπιτσα
Φιορεντινα 1ΘΕλω 1 σημειο πανω απο 1,5 'ασπαστο' να το κανω δυαδα με τον 1 την Γιουναιτεντ να σπρωξω.Καμια ιδεα?
Ποτε δεν παιζω ξανα την Μιλαν αδερφε.Μακρυα απο αρρωστες ομαδες τυπου ΙΝτερ,Μιλαν,λυων κτλ θελω να σπρωξω 200 ευρω ωστε να γινουν αναληψιμα ,δεν πρεπει να παω κουβα.μαλλον για βαζελο στο αντερ ή στον ατρομητο το βλεπωβαλε την μιλαν
χμμ.δεν το χα σκευφτει.καλο σημειο αυτοΦιορεντινα 1
αμα θελεις να ανεβεις 1.25 παιξε Μαρσειγ Χ2Ποτε δεν παιζω ξανα την Μιλαν αδερφε.Μακρυα απο αρρωστες ομαδες τυπου ΙΝτερ,Μιλαν,λυων κτλ θελω να σπρωξω 200 ευρω ωστε να γινουν αναληψιμα ,δεν πρεπει να παω κουβα.μαλλον για βαζελο στο αντερ ή στον ατρομητο το βλεπω
γυρισε καμμια σελιδα πισω.Εχουν πεσει πολλες προτασεις.καλησπερα πηγα ταμειο χθες 277-1,283-1,293-1
για σημερα δωστε μου μια δυαδα παιδες
λολ.παιζω στην 365 και θελει σημειο 1,5 και πανω.οποτε δυστυχως δεν μου κανειγυρισε καμμια σελιδα πισω.Εχουν πεσει πολλες προτασεις.
ααα θελεις για το μπονους?λολ.παιζω στην 365 και θελει σημειο 1,5 και πανω.οποτε δυστυχως δεν μου κανει
οκ...κιρονα κανένα στάνταρ?αμα θελεις να ανεβεις 1.25 παιξε Μαρσειγ Χ2
Αμα χασεις αυτο θα σου δωσω εγω τα λεφτα
ναι το ξερω.απλα πρεπει να σπρωξω ακομα 200 για να συμοληρωθει ο τζιρος και να τα σημωσω.για αυτο ψαχνω ασπαστο ,να το πιασω να την κανω κατσικα μετα...ααα θελεις για το μπονους?
εχουν γαμηθει με αυτο το μπονους.παιξε πανω απο 1.5 6 φορες το ποσο κλπ.
φιορεντινα 1 1.5οκ...κιρονα κανένα στάνταρ?
ναι το ξερω.απλα πρεπει να σπρωξω ακομα 200 για να συμοληρωθει ο τζιρος και να τα σημωσω.για αυτο ψαχνω ασπαστο ,να το πιασω να την κανω κατσικα μετα...
ΑΣΕ να παίξω το πρωτάθλημα μου καλυτερα...φιορεντινα 1 1.5
Μαρσειγ 2 2.10
Για ενα ωραιο διημερο διακοπων
για πες κανα στανταρακι απο μπραζιλ.ΑΣΕ να παίξω το πρωτάθλημα μου καλυτερα...
Φιλε νιπλ δεν εχω ιδεα για καμια απο τις 2
Το μονο που ξερω ειναι οτι ξεπουλησανε και οι 2
Απλα θελω να δω πως βλεπουν οι μπουκερς το ματσακι με τις αποδοσεις που θα βαλουν
Για το αλλο που σκεφτεσαι ειναι νωρις ακομα... ;)
ΑΣΕ να παίξω το πρωτάθλημα μου καλυτερα...
πιο μετα...για πες κανα στανταρακι απο μπραζιλ.