LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εχει πμ σημερα;
Εχει πμ σημερα;
ναι μισο μπηκα τωρα.στελνω μαιλΕχει πμ σημερα;
αδερφουλη βλεπω βαρας 50αρια πλεον...ωραιο το δελτιο σου.σε καλη μερια αλλα να θυμασαι τι λεγαμε για την διαφορα του πληκρολογιου με τα αληθινα λεφταΕπιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Συνολικά γκολ: 2-3 Ισλανδία - Τουρκία
Προκριματικά 1.97 09/09, 21:45 Κερδισμένο (3-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ιταλία Νορβηγία - Ιταλία
Προκριματικά 1.80 09/09, 21:45 Κερδισμένο (0-2)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Τορκί Τσέστερ - Τορκί
Conference 2.00 09/09, 21:45 Κερδισμένο (0-2)
με 50ευρώ 340 κέρδος...
Πάλι καλά γιατί είχα αρχίσει να μπαίνω μέσα από το αρχικό κεφάλαιο..
στους κοσμικους μονο δινεις στανταρακια?ναι μισο μπηκα τωρα.στελνω μαιλ
ευχαριστω!!!!σαο παολο διπλο
και νικη για βανκουβερ
στους κοσμικους μονο δινεις στανταρακια?
Εισαι πρωτος.ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΓΚΡΕΜΙΟ κυριε κιρονα βλεπω......
οβερακι λος αντζελες για σημερα
παλι λεφτα μοιρασε το θρεντ σημερασαο παολο διπλο
και νικη για βανκουβερ
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΓΚΡΕΜΙΟ κυριε κιρονα βλεπω......
αδερφουλη βλεπω βαρας 50αρια πλεον...ωραιο το δελτιο σου.σε καλη μερια αλλα να θυμασαι τι λεγαμε για την διαφορα του πληκρολογιου με τα αληθινα λεφτα
μπα λιγα πραγματα.αντε κανα 100ρικο να εχω βγαλει εδω και καμια δεκαρια μερες.με εχει παει πολυ κοντρα και αρχιζω και χανω την υπομονη μου κατι πολυ επικινδυνο για την τσεπη μου.θελω να πιστευω οτι φταιει η κωλο-χελωνα που πηρα δωρο στον γιο μου .Καπου διαβασα οτι φερνει ατυχια η χελωνα.Ελπιζω τωρα που την ξαποστειλα να γυρισει το πραγμαΒάρεσα πολλά είναι η αλήθεια φίλε μου. Κοίτα δεν το συνηθίζω απλά το συγκεκριμένο το πίστεψα πιο πολύ. Είχα ξανακερδίσει ένα καλό ποσό και είδα ότι εξανεμίστηκε με μαλακισμένα πονταρίματα και καθημερινά κι όλας καθαρά για την καύλα του να παρακολουθώ αγώνες που έχω παίξει.
Μετά από αυτό το δελτίο τώρα προσπαθοώ να παίζω όταν αξίζει και όχι κάθε μέσα. Αλλιώς μετά παίζεις για να κερδίσεις αυτά που μαλακωδώς πόνταρες. και δεν έχει νόημα έτσι.
Οπότε τώρα με προσοχή γιατί το πάθημα έγινε μάθημα και ευτυχώς αναίμακτο.
Εσύ πως πάς? Κερδίζεις τίποτα τώρα?