χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
το 0-0 τις πορτογαλιας ο τιγρης το έδινε 12 το εβαλα 0,30 λεπτα του ευρω οποιος βρει ποσα περνω αν βγει κερναω καφε κηφισια με τα κερδη
Πότε θα μου σπάσει η καταραμένη γκίνια .πότε??γιαυτο και παιξαμε το αντιθετο απο σενα
ο τζογος ειναι δυσκολος Αλλιως του μαστερ ο προεδρος δεν θα εκανε τΟ ΠΑΝ ;) να παρει τον ΟΠΑΠ Οσοι κερδιζουν κερδιζουν ελαχιστοι. Το φυσιολογικό ειναι να χάνουμε Το παραλογο ειναι να κερδιζουμε αυτο ειναι ο τζογοςΠότε θα μου σπάσει η καταραμένη γκίνια .πότε??
Ναι εμένα μου έπαιζε κανονικά πάντως.
Αυτές τις μέρες ο κουβάς ήταν ανελέητος..
ο τζογος ειναι δυσκολος Αλλιως του μαστερ ο προεδρος δεν θα εκανε τΟ ΠΑΝ ;) να παρει τον ΟΠΑΠ Οσοι κερδιζουν κερδιζουν ελαχιστοι. Το φυσιολογικό ειναι να χάνουμε Το παραλογο ειναι να κερδιζουμε αυτο ειναι ο τζογος
αστα να πανεΤους εχεις παρει τα σωβρακα εσυ ομως. Παιζεις 0,50 σεντ και τους γαμας τεραστιε ;)
τα λεγομενα pigs δλδ γουρουνια μανκαλησπερα . Σαββατοκυριακο εχει μερικα καλα φαβορί στις μεσογειακές χωρες δηλαδή ελλαδα,ιταλια,ισπανια...
Ολυμπιακος,ΠΑΟΚ,Ιντερ,Γιουβεντους,Βαλενθια,Σεβιλλη αυτα καπως ετσι μου μπήκαν στο ματιτα λεγομενα pigs δλδ γουρουνια μαν