Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
νιπλι....1-1 η σπαλ, λες να γινει το διπλο??
το βαλε ο φιλιπινι
μακαρι φιλε , και χ2 ηταν καλο σημειο , αλλα το ρισκαρα στο 2πλο
νιπλι....1-1 η σπαλ, λες να γινει το διπλο??
ασταδιαλα... το χασαμε το κορμι... :-2-1 πηγε αμεσως
κΑΛΗΣΠΕΡΑ. 3000 ευρω χιρονα ασσο .... Παω για ενα ζεστο κακαο
Γαμω την πουτανα την Λιβορνο!!!!!!
Αυριο θα ανεβασω δελτιο γιατι ειμαι απο κινητο
Φενερμπαχτσε,Πορτο,Αιντχοφεν εχω παιξει ηδη ασημαντο ποσο πολλες χωρες Την αιντχοφεν την επαιξα στο 4,25 Απο αγγλια εχω Τσελσι, Τσαμπιονσιπ Γουιγκαν,Γερμανια β νΥΡΕΜΒΕΡΓΗ γΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ σεν ζερμεν ,Ισπανια Ρεαλ Μαδριτης, ελλαδα ολυμπιακο Αυτατουρκία πορτογαλία ολλανδία τι βλέπεις χρήστο για πρωταθλήτριες ;
Φενερμπαχτσε,Πορτο,Αιντχοφεν εχω παιξει ηδη ασημαντο ποσο πολλες χωρες
Φενερμπαχτσε,Πορτο,Αιντχοφεν εχω παιξει ηδη ασημαντο ποσο πολλες χωρες Την αιντχοφεν την επαιξα στο 4,25 Απο αγγλια εχω Τσελσι, Τσαμπιονσιπ Γουιγκαν,Γερμανια β νΥΡΕΜΒΕΡΓΗ γΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ σεν ζερμεν ,Ισπανια Ρεαλ Μαδριτης, ελλαδα ολυμπιακο Αυτα
Εχεις στοφα μεγαλου στοιχηματικου παικτου εσυ. Να προσεχεις μονο λιγο τις παρεες σου εδω μεσα
Το επαιξα στην αρχη αν θυμαμαι καλα λιγο πριν αρχισουν Η νυρεμβεργη ειναι λιγο πισω και η γουιγκαν ενταξει Πιο πολυ το επαιξα θεμα ποσοστου και εμπνευσης ξεχασα την ρομα Να βαλω ειπα να επαιζα και την ρομα ξανα αλλα την ξεχασα ξανα μαλλον Eεπειδή είμαι φολα γιουβεντους δεν με παει το χερι να παιξω ρομαθα το παιξω και γώ ρε φίλε αυτό
η ρεάλ έχει χάσει έδαφος όμως
όχι η ρόμα δε θα το πάρει , γιούβε θα βάλωΤο επαιξα στην αρχη αν θυμαμαι καλα λιγο πριν αρχισουν Η νυρεμβεργη ειναι λιγο πισω και η γουιγκαν ενταξει Πιο πολυ το επαιξα θεμα ποσοστου και εμπνευσης ξεχασα την ρομα Να βαλω ειπα να επαιζα και την ρομα ξανα αλλα την ξεχασα ξανα μαλλον φολα γιουβεντους δεν με παει το χερι να παιξω ρομα
ρομα δεν εβαλα σκεφτομουν.. αλλα οταν πηγα να γραψω πρωταθλητριες ξεχασα να βαλω την ρομα Που θα την εβαζα Καλα κανεις και δεν παιζεις γερμανια και αγγλια β παιξε αυτο που θες... Το συγκεκριμενο δελτιο το επαιξα ψίχουλα Αλλα αν βγει παίρνει 3,500 ευρω Οποτε και οι επιλογες εγιναν με βαση και το πονταρισμα του χωρις αγχος και του μεγαλου κερδους λογο κάποιον μεγάλων ποσοστώνόχι η ρόμα δε θα το πάρει , γιούβε θα βάλω
γερμανία και αγγλία β, δεν αγγίζω
στο εύχομαι αδερφέ ;)ρομα δεν εβαλα σκεφτομουν.. αλλα οταν πηγα να γραψω πρωταθλητριες ξεχασα να βαλω την ρομα Που θα την εβαζα Καλα κανεις και δεν παιζεις γερμανια και αγγλια β παιξε αυτο που θες... Το συγκεκριμενο δελτιο το επαιξα ψίχουλα Αλλα αν βγει παίρνει 3,500 ευρω Οποτε και οι επιλογες εγιναν με βαση και το πονταρισμα του χωρις αγχος και του μεγαλου κερδους λογο κάποιον μεγάλων ποσοστών