Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Χου μωρή πατσιούρα...ας βάλει πρώτα ακόμα ένα ο βάζελος και μετά βλέπουμε...Πήγες να μου το γλωσσοφάς αλλά τελικά ήρθε άνετα!
Τι έχασε ο μαλάκας της Ντιναμό?
Χου μωρή πατσιούρα...ας βάλει πρώτα ακόμα ένα ο βάζελος και μετά βλέπουμε...Πήγες να μου το γλωσσοφάς αλλά τελικά ήρθε άνετα!
Για την Φούλαμ λέγαμε άσχετε!Χου μωρή πατσιούρα...ας βάλει πρώτα ακόμα ένα ο βάζελος και μετά βλέπουμε...
Το είχα παίξει όβερ ρε γίδι!Στα @@ μου αν θα ερχόταν 3-0 ή 0-3!Με το που πάτησα αποτολή το κάρφωσε ο Σισσέ...
Σχόλα το ρέφεριιιι...έληξεεεεεεε
Ρε χαμένε για την ευκαιρία της Ντιναμό δεν έγραψες????
Εμένα όμως όχι μπαγλαμά γιατί το είχα παίξει 1 γι'αυτό σου την είπα όταν γκρίνιαξες για την χαμένη ευκαιρία του ρουμάνου...Το είχα παίξει όβερ ρε γίδι!Στα @@ μου αν θα ερχόταν 3-0 ή 0-3!
Δες pm ρε κεφτέ!Εμένα όμως όχι μπαγλαμά γιατί το είχα παίξει 1 γι'αυτό σου την είπα όταν γκρίνιαξες για την χαμένη ευκαιρία του ρουμάνου...
Αϊντε μαλάκα σύνελθε,έχεις λαίσει με τονΝτέμη...
Δες κι εσύ ωρέ χαμόρ...Δες pm ρε κεφτέ!
Άντε να έρθει και το διπλάκι της Άρσεναλ...
Εννοω το κουπονι της 16-12-09.Σημερα οσοι παιξανε, πρεπει να κονομησανε.Πηγε καλα το κουπονι, ειδικα στα γαλλικα παιχνιδια.
γρουσουζης κ αυτος και ο μπουλγατε γρουσουζη 4/4 δεν επιασα.
παλι καλα που ειχα παιξει για πλακα την τετραδα ενω το πρωτο απο την δυαδα με τα αντερ που εχω φορτωσει περασε.
για να δουμε την βαλενθια αυριο
[URL unfurl="true"]http://www.kingbet.gr/index.php?news&aid=6913[/code[/URL]]
[youtube=800,600]dZM9OFVpqC4[/youtube]
γατε γρουσουζη 4/4 δεν επιασα.
παλι καλα που ειχα παιξει για πλακα την τετραδα ενω το πρωτο απο την δυαδα με τα αντερ που εχω φορτωσει περασε.
για να δουμε την βαλενθια αυριο