ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
[move][size=20pt]ανχελο μπραζιλιερο [/size][/move]
[move][size=20pt]ανχελο μπραζιλιερο [/size][/move]
καλο μεσημερι καλο μηνα.αν ηταν τοσο ευκολο θα ειμασταν ολοι πλουσιοι.θα ειχαμε γκαραζ με αυτοκινητα συλλογη.Το ότι ο Άντζελο πιάνει τα πάντα και εγώ ακόμα δεν τον έχω ακολουθήσει δε μπορώ να το καταλάβω..
Ρε Άντζελο δώσε προγνωστικά να πούμε να πάρουμε 4 ρόδες
καλο μεσημερι καλο μηνα.αν ηταν τοσο ευκολο θα ειμασταν ολοι πλουσιοι.θα ειχαμε γκαραζ με αυτοκινητα συλλογη.
σήμερα ρεπό τριτη τέταρτη κάτι θα βρούμε β Βραζιλίας και κύπελο.θα πω όταν είναι.Θα παίξεις σήμερα τίποτε συν-γαύρε?
σήμερα ρεπό τριτη τέταρτη κάτι θα βρούμε β Βραζιλίας και κύπελο.θα πω όταν είναι.
οκ.Άντε ρε αγόρι θέλω μια φορά ότι παίξεις να σε ακολουθήσω καρφωτά ! Θα σε έχω στ αυπόψιν. Μη με ξεχάσεις φίλε.
Η αλήθεια είναι πως σήμερα δε λέει το πρόγραμμα
καλώς τον.ε δε λέει τίποτα αλλά θα παίξω τιμής ένεκεν τα ιταλικά σου.το χεις.Φορλι Χ
Και μοντενα Χ
Φαν μπετ
πω ρε φιλε ξεπατωμα παραλίγο.Σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις.Εγω εκλαψα.Αιωνια μουτζωμενος.Τι να πω.Δωστο μου ΜΙΑ φορα το γαμημενο.Ολο γυρω γυρω το εχεις αλλα θα σε δαγκωσω καποια στιγμη και θα σου γαμησω το σπιτακι πουστη-book.
Σας δειχνω το σαββατιατικο δελτιο το μεσημερι.Παιζω μονο γερμανια ολα διπλα ημιχρονα.Οποιος ειδε τι ευκαιρια εχασε η αιντραχτ για να κανει και αυτη το διπλο ημιχρονο θα με καταλαβει.τελικα επιασα 4/5 και πηρα με 4 ευρω 260 αντι για 3000.για του λογου το αληθες δειτε screenshot kai κλαψτε μαζι μου
καλώς τον.ε δε λέει τίποτα αλλά θα παίξω τιμής ένεκεν τα ιταλικά σου.το χεις.
Και σκ θέλω ανταλλαγή αποψεων.μαρουλονγκο καρατσιολο πουτσιαρελι μακαρονε και παει λεγοντας.
καλησπερα
οφη-βεροια χ/1 ημ.τελ.
μοντενα-τσιταντελα χ/1 ημ.τελ.