Και εμείς που νομίζαμε οτι περίμενες τον ΚοζώνηΑκόμα περιμένω το ταπεράκι!
[move]ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΩΝ [/move]
Και εμείς που νομίζαμε οτι περίμενες τον ΚοζώνηΑκόμα περιμένω το ταπεράκι!
Μια χαρά...περάσανε πολλά σημεία σήμερα!γαττο πως πηγαμε;;;
Αφού μπερδεύεις τη μπατσαριά με την μπατσαρία(φτου φτου...) τι να σου κάνω εγώ ρε παπάρα???Ακόμα περιμένω το ταπεράκι!
ψψψτ μικρε.....για να μη στα χρωσταω....λυων???
Λυών έπαιξες ρε θύμα?[move]ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΩΝ [/move]
Και εμείς που νομίζαμε οτι περίμενες τον Κοζώνη
[move]ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΩΝ [/move]
Χ ρε κεραμυδόγατεΛυών έπαιξες ρε θύμα?
Ούτε ο ντέμης δεν θα έστελνε τέτοιο φαγητό στην Γράμμου!Αφού μπερδεύεις τη μπατσαριά με την μπατσαρία(φτου φτου...) τι να σου κάνω εγώ ρε παπάρα???
Βγάλτην τώρα με κλαμπ σάντουϊτς και με καλαμάκια(έτσι δεν τα λλέτε τα σουβλάκια εις την πρωτεύουσα????)...
Εγώ το είχα παίξει όβερ αλλά δεν γαμιέται...περάσανε άλλα καλύτερα!Χ ρε κεραμυδόγατε
Δεν έχεις φάει γι'αυτό λες τέτοιες μαλακίες...Ούτε ο ντέμης δεν θα έστελνε τέτοιο φαγητό στην Γράμμου!
H Ιντερ μου χαλασε ενα πολυ καλο κουπονι με καισερι σανταντερ παρι, οβερ ατλετικο, αντερ ατρομητο, 2-3 γκολ οσφπ, και σεβιλλη
[quote author = bobas link = topic = 367.msg1510398 # msg1510398 date = 1260742024]
Over 50 yield roughly calculate e..! Arsenal broke me or the X in trelooo statement, 0-1gkol Vazelos, 2 Real, 4-6 AEK and X in the miserable team Kyriacou: 2funny:
[/ quote]
αποδοσεις ιντερνετ ιντερ 1,6 παρι 1,6 σανταντερ 1,70 [size=13pt]οσφπ 2,10[/size] σεβιλλη 2,15 ατρομητο 1,45 ατλετικο 1,65 καισερι 2,20 με 25ε γυρω απο 2500ε,η μαλακια ηταν οτι κολοσα να παιξω τα υπολοιπα μετα με διπλη μιζα συν μπετις γιατι ξεζουμιστηκα το σαββατο
του ΟΣΦΠ ήταν πολύ χαμηλό το 2,10. καλά έκανες και δεν το έπαιξες