Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.653
Πόντοι
5.006

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλησπέρα αδελφέ μάλλον θα εννοεί σχετικα με τις αποδόσεις τον κλοπαπ.η χειρότερες μακράν στον κοσμο κλεψιά κανονικά. :'(
καλησπερα αδερφε :) :)  ναι σε αυτο ειναι τελειως οφσαιτ ο οπαπ :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν :grin:  Αυριο θα πιω παραγωγικο τριπλοβρασμενο τσιπουρο παιδια :)(ενα ποτηράκι του τσιπουρου οχι παραπανω) με ειπε αυτος που βγαζει τα τσιπουρα  οτι ηταν 2πλοβρασμενη γραπα αλλα του τελειωσε το τσιπουρο με γλυκανισο(εδω που ειμαστε πίνουν τσιπουρο με γλυκανισο 90%) και την γραπα την διπλοβρασμενη την εβαλε γλυκανισο και την ξαναεβρασε με λεει το εβρασε οπως ηθελε αυτος αν και αυτο που εκανε ειναι παρανομο κατι τετιο με ειπε δεν θυμαμαι καλα τεσπα :) με λεει εγινε ενα τσιπουρο κατσε καλα σταγονα σταγονα εβραζε και επεφτε αργα αργα τριπλοβρασμενο με ειπε πρωτη φορα εκανε γιατι ετσι το εκαναν οι περιστασεις να του τελειωσει το τσιπουρο με γλυκανισο και να του μείνει  η γραπα  στον ασσο :grin: :grin: :grin:   ΥΓ.. Αυτο το στιλ που εχουν τα βολιοτικα τσιπουραδικα με καθε 50ml τσιπουρακι και ενα μεζε δεν το ξανακανω ποτε ειναι σκετη ανισορροπία :) Η   αισθησης του γεματου τραπεζιου με τους μεζεδες κατα επιλογης μας και να πίνουμε το τσιπουρακι μας δεν την αλλαζω με τιποτα :) Να με φερει ο μαστορας :) με καθε μπουκαλακι 50ml ενα μεζεδακι που δεν χορταίνει ουτε το καναρινι που δεν εχω :)  βεβαια μπορει να μου πει καποιος ρε χρηστο :grin:  αν θα πιεις 5 τσιπουρακια ειναι 5 μεζεδες ναι αλλα οι μεζεδες ειναι τις πλακας και να χαμε να λεγαμε δεν χορταινει ουτε το ματι ουτε η κοιλια :) Τεσπα το δοκιμασαμε και το στιλ βολου 1 και τελευταια φορα :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν του αγκεν :grin:  Στην ιρλανδια τωρα τελευταία :) :) Άρχισαν τα ματς να σπανε όπως σκάμε μια τσιχλοφουσκα :grin: μπιγκ μπαμπολ :) :) που εχει πιο πολυ ζάχαρη  η καθε μαστίχα ακομα και απο ενα ολόκληρο ζαχαρότευτλο :cheesy: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλημερα αγκεν :)  Μολις με εφαγε ο τιγρης 5 ευρω στο ξυστο  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλησπερα αγκεν :grin:  Αυριο θα πιω παραγωγικο τριπλοβρασμενο τσιπουρο παιδια :)(ενα ποτηράκι του τσιπουρου οχι παραπανω) με ειπε αυτος που βγαζει τα τσιπουρα  οτι ηταν 2πλοβρασμενη γραπα αλλα του τελειωσε το τσιπουρο με γλυκανισο(εδω που ειμαστε πίνουν τσιπουρο με γλυκανισο 90%) και την γραπα την διπλοβρασμενη την εβαλε γλυκανισο και την ξαναεβρασε με λεει το εβρασε οπως ηθελε αυτος αν και αυτο που εκανε ειναι παρανομο κατι τετιο με ειπε δεν θυμαμαι καλα τεσπα :) με λεει εγινε ενα τσιπουρο κατσε καλα σταγονα σταγονα εβραζε και επεφτε αργα αργα τριπλοβρασμενο με ειπε πρωτη φορα εκανε γιατι ετσι το εκαναν οι περιστασεις να του τελειωσει το τσιπουρο με γλυκανισο και να του μείνει  η γραπα  στον ασσο :grin: :grin: :grin:   ΥΓ.. Αυτο το στιλ που εχουν τα βολιοτικα τσιπουραδικα με καθε 50ml τσιπουρακι και ενα μεζε δεν το ξανακανω ποτε ειναι σκετη ανισορροπία :) Η   αισθησης του γεματου τραπεζιου με τους μεζεδες κατα επιλογης μας και να πίνουμε το τσιπουρακι μας δεν την αλλαζω με τιποτα :) Να με φερει ο μαστορας :) με καθε μπουκαλακι 50ml ενα μεζεδακι που δεν χορταίνει ουτε το καναρινι που δεν εχω :)  βεβαια μπορει να μου πει καποιος ρε χρηστο :grin:  αν θα πιεις 5 τσιπουρακια ειναι 5 μεζεδες ναι αλλα οι μεζεδες ειναι τις πλακας και να χαμε να λεγαμε δεν χορταινει ουτε το ματι ουτε η κοιλια :) Τεσπα το δοκιμασαμε και το στιλ βολου 1 και τελευταια φορα :) :) :)
γαμησε τον τον βολο....τουριστικος πολυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρεαλ αθλετικο γκολ γκολ
ναπολι μπιλμπαο αντερ
2-3 γκολ αρσεναλ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Καλημερα αγκεν του αγκεν :) Στο παιχνιδι ουεφα του ΠΑΟΚ με την Ζιμπρου τσιτσιναου στο τσιτσιναου :) :) :) :)   διακυβεύονται  5  εκατομμυρια ευρω τα παιχνιδια ειναι 2πλα :) :) :)  Η αναφορα μου γίνεται γιατι αφενος ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ και αφετερου αφου ειμαι οπαδος εχω την εντύπωση πως βλεπω καλα την ομαδα μου :) :)  Η εκτιμηση μου για τον αγωνα αυτον το 1,70 στον ΠΑΟΚ σε 2πλους αγωνες δεν υπαρχει με βαση τα πως βλεπω τα πράγματα :) και τις εξελίξεις μεσα   στην ομαδα :grin: :grin: :grin: :) :) :) Αν η ζιμπρου τσιτσιναου παιξει με παθος και αποφασιστικοτητα θα κερδισει :)  Αν παιξει βαση του ονοματος της δηλαδη οτι ειναι ενα <ποδοσφαιρικο χωριο :)> θα χασει :)  Τωρα αντερ δεν παιζω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: γιατι το παιχνιδι με 2πλους αγωνες με μια ελληνικια ομαδα αντιμέτωπη με μια άγνωστη μολδαβικια ομαδα δείχνει πολυ δυνατό σαν σημείο :) :) :) Το θεμα ειναι οτι το 3,90 σε διπλους αγωνες :grin: :grin: :grin: με ενδεχωμενο υποτιμισης  του αντιπαλου απο την μερια του ΠΑΟΚ :grin: :grin: και με ενδεχωμενο οτι τα 5 εκατομμυρια ευρω της πρόκρισης  για τους παίχτες και την διοικηση της ζιμπρου ειναι ενα πολυ μεγαλο γεγονος :) Βαση λογικης και οτι το στοιχημα ειναι αποδοση το 3,90 αξιζει :) εκτος για καποιον που θελει να παρει λιγοτερο ρισκο με το αντερ που δεν παίζω προσωπικά ποτε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ΥΓ.. Παιδια μην παρασυρθει κανεις για τιποτε απλα λεω μια σκεψη που εκανα :) δεν παει να πει οτι ειναι και σωστη :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
γαμησε τον τον βολο....τουριστικος πολυ
καλημερα αρχηγε μου :) :) δεν εφαγα στον βολο :) :) αλλα σε παράρτημα απο μαγαζι που  ειναι και στον βολο :) :) :) στους Αργοναυτες... Τσιπουραδικο νεα ποτιδαια χαλκιδικη :)  Αυτο το στιλ του 50ml τσιπουρου με 1 μεζε και μετα με αλλο 50ml με αλλο μεζε τις πλακας παλι δηλαδη ενταξει δεν λεει με τιποτα :) :)  Σαν μαγαζι οι Αργοναυτες στην νεα ποτιδαια χαλκιδικης ειναι πολυ καλο αν παραγγειλεις μονος σου τα πιατα που θες και πιεις τα τσιπουρακια σου οχι ετσι με 50 ml αλλα με το χυμα στην κανατουλα η κανα 100αρακι να εχεις δίπλα σου :) :) :) :) :) Βασικα μονο χύμα πηνω παντου και παντα παιδια παραγωγικο τα καλα τσιπουραδικα εχουν καλα χυμα τσιπουρα δεν τους συμφαιρει να ειναι κακης ποιοτητας :) :) :) Καλο παραγωγικο τσιπουρο χυμα ειναι καλυτερο απο το καλυτερο εμφιαλομενο παντα παντοτε και παντου σπικινγκ χρηστος :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημερούδια παιδιά

Για σήμερα έχουμε και λέμε...

Λεβερκούζεν διπλό

Στεάουα under

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

o μπαοκτζης φιλος μου υπο την επηρεια μπαφου προτεινει

ασο κοβεντρι
χ μπιλμπαο
διπλο αρσεναλ

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Για φαγητό κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, έχετε να προτείνετε κάτι;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Για φαγητό κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, έχετε να προτείνετε κάτι;
1 φετα ψωμί ολικης αλεσης :) βρεγμενη με λιγο ελαιολαδο :) και πανω στην φετα ψωμι λιγο τυρί+ 10 ωμά αμυγδαλα  + στο τελος μια κουταλια του γλυκου μελι:) 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
1 φετα ψωμί ολικης αλεσης :) βρεγμενη με λιγο ελαιολαδο :) και πανω στην φετα ψωμι λιγο τυρί+ 10 ωμά αμυγδαλα  + στο τελος μια κουταλια του γλυκου μελι:) 
και λιγο φυστικοβουτυρο χρηστο μην το ξεχνας αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom